EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI

#7823
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 17/01/2009 06:58 Kanaat Notu: 221  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
TEMAD'ın bu girişimini takdirler karşıladığımı ve onlar için iyi bir sınav olacağını bildirmiştim. Sn.Erten gelişmelerle ilgili beni telefonla bilgilendirdi ilgisine teşekkür ederim.Arkadaşlarımızın büyük bir bölümü internet kullanmıyor haberleri olmamıştır yoksa kim hak kaybı için kendisine verilecek hukuki desteğe hayır der? Bizler çevremizdeki arkadaşlarımızı bilgilendirelim TEMAD tüm şubelere faks çekerek bu durumdaki arkadaşlarımızın müracatını sağlasın bu sadece belli bir kesime yapılan haksızlık değil,o branşlardaki arkadaşlarımızın şahsında tümassubaylara önyargılar sonucu yapılan bir haksızlıktır.

NOT. Özellikle İzmir,Mersin,Çanakkale,İzmit Yalova İstanbul gibi illerde denizci arkadaşlarımız oldukça fazladır Bu konuya müdahil olmak için emekli olma şartı yoktur görevde olup emekliliğinde bu haktan muhrum olacaklarda müdahil olabilir.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7829
seyirci (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 17/01/2009 09:26 Kanaat Notu: 0  
saygıdeğer abilerim
güverte sınıfı mezunu olupta kaptan ehliyeti almak için eski yönetmelikle 15 yıl deniz hizmeti yapıp 1 tıl gemi komutanlığı yapmak yeterli idi.şimdi yeterlilik şartı astsubaylıktan subaylığa nasbedilmek olarak değiştirilmiş.ben 2001 mezunu seyir branşı mezunu bir astsubayım eğer benim dava açma konusunda yardımcı olabileciğim birşey olursa yardımcı olmak isterim.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7831
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 17/01/2009 10:08 Kanaat Notu: 221  
Seyirci nick ile yazın kardeşim Sizlerde emekli olunca veya istifa edince bu yönetmelik gereği hak kaybına uğruyorsunuz kıtalarda size bu konu iletilmedimi bilmiyorum ama TEMAD yönetimine müraat edebilirsiniz Gerçi şuan mağduriyetiniz söz konusu olmadığı için dava açma hakkınız yok ama bu konuda bilgilenmeniz açısından bilgi almanızda yarar var Tanıdığınız emekli komutanlarınızı ağabeylerinizi bilgilendirmenizde yarar var

TEMAD'DA TÜM ÜYELERİMİZİN LİSTESİ VAR BUNA RAĞMEN BAZI ARKADAŞLARIMIZIN BRANŞLARI BELİRTİLMEMİŞSE ŞUBELERİMİZE FAKS ÇEKİP BU ARKADAŞLARIN BİLGİLENMESİNİ SAĞLAMALIDIR ÇÜNKİ BİRÇOK ŞUBEMİZİN HABERİNİN OLMADIĞINI ÖĞRENDİM
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7845
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 18/01/2009 06:14 Kanaat Notu: -3  
Değerli Meslektaşlarım;
Bu konuda yoğun bir şekilde faaliyet gösteren, üye listelerini tek tek inceleyip konuyla ilgili üyelerine ulaşan Marmaris TEMAD İlçe Başkanımıza ve değerli Yönetim Kurulu üyeleri ile onlara yardımcı olan bu konuyu kendine görev adletmiş Değerli Meslektaşım Cengiz KURUL'a şahsım ve Deniz Kuvvetlerinden emekli meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.Yapılan bu çalışma neticesinde 1(Bir) Motor branşından kişi tesbit edilmiş ve derneğimizle irtibata geçmesi sağlanmıştır.Diğer branşlarda araştırmalarımız devam etmektedir.
Saygılarımla.....
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7853
seyirci (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 18/01/2009 08:05 Kanaat Notu: 0  
DOĞRUDUR SAYIN KOMUTANIM BENİM HAK KAYBIM YOK BEN SAHİL GÜVENLİKTE ÇALIŞIYORUM BU YÖNETMELİK VE KANUNLARI DEVAMLI TAKİP VE KONTROLÜNÜ YAPIYORUM AMA ENİNDE SONUNDA EMEKLİ OLACAĞIM VE HAK KAYBIM OLACAK HERZAMAN SİLAHLI KUVVETLERDE HAK KAYBIM OLDUĞU GİBİ 8 SENELİK ASTSUBAYIM EVLİYİM COCUĞUM VAR EŞİM ÇALIŞMIYOR AYNI ZAMANDA BOT KOMUTANIYIM AMA YENİ MEZUN BİR TEĞMEN BENDEN 100 YTL FAZLA MAAŞ ALIYOR. BENİM AKLIM ALMIYORUM ARTIK DİYECEK BAŞKA BİRŞEY BULAMIYORUM...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7867
ysiginc (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 146
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 19/01/2009 01:29 Kanaat Notu: 10  
maaşımızın azlığı bir yana çok değerli denizci meslektaşlarımıza yapılan bu haksızlığın yanlı,hukuktan yoksun bir şekilde düzenlendiğini düşünüyor diğer sınıf meslektaşlarımızada şok haksızlıkların yapılacağını hissediyorum.bu maksatla denizci arkadaşlarımıza mücadelelerinde başarılar diliyor,her zaman yüreğimizle yanlarında olduğumuzu arz ediyorum.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard