EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK

#7337
Osman Ada (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK((REKOR)) 17/12/2008 04:44 Kanaat Notu: 9  
Sevgili Baçkır kardeşim İzmire gelmişsiniz Ersen kardeşim haber verdi Temad lokalinde buluşacağız dedi sonra yer değişikliği notunu iletmediler görüşemedik ilk fırsatta inşallah görüşürüz. Sizler 1975 olaylarında bizler için çileler çektiniz hep ayni tepkiyi veremediğimiz için hep eziklik duydum. Mesajınıza yanıt vermeyen arkadaş için üzülmeyin belki kişisel hesapları yüzünden bu zümrenin umutlarının ertelenmesine sebeb olduğu için üzgün ve mahcuptur
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7352
26AbdilGüven (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 20
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK((REKOR)) 17/12/2008 21:29 Kanaat Notu: 5  
YIL 1975 AYLARDAN OCAK.ASSUBAY ONUR MÜCADELESİNİN EN ZORU OLAN İLK ADIMI ,KARARLILIK VE CESARETLE YALNIZ KALMAK VE MESLEĞİNİ KAYBETMEK ENDİŞELERİNE RAĞMEN ATMIŞLARDIR. ŞİMDİYE KADAR KAZANILAN VE SAHİP OLUNAN ASSUBAY HAKLARI İÇİN BU MÜCADELEYE KARARLILIK VE CESARETLE KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZA MİNNATTARIZ.BÜTÜN KORKULARA RAĞMEN MÜCADELEYE AZİM VE İNANÇLA KATILAN ASSUBAYLARDAN YAŞAMINI YİTİRENLERE ALLAH'TAN RAHMET, MEKANLARI CENNET OLSUN. KALANLARA SAĞLIK DİLEKLERİMLE...SAYGI VE SELAMLAR ABDİL GÜVEN E.KD.BÇVŞ.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7487
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK (19.ncu BÖLÜM) 27/12/2008 16:26 Kanaat Notu: 80  
----ÖNSÖZ;- BEYNİMİZDE, EYLEME GEÇİRDİKLERİMİZDEN DAHA FAZLASINI TAŞIMIYORSAK, EYLEMEDE PEK FAZLA BİR ŞEY GEÇİREMEMİŞİZ DEMEKTİR.
------------------------19.NCU BÖLÜM-------------------------
-
-SABAH SAAT 6.00 DA GÜYA UYNADIRILIYORUZ. UYMADIKKİ UYANALIM. NASIL UYUYABİLİRSİNİZ, GELECEGİNİ, HATTA BİR KAÇ SAAT SONRASINI DAHİ BİLMİYENLERİN, UYUMAYA HAKLARI OLABİLİRMİ.?
-SAAT 6.30 KAHVALTILARIMIZI YAPIP, HAZIR VEDE NAZIR BİR ŞEKİLDE BAŞLIYORUZ BEKLEMEYE.
- DÜN, NEDEN BASIN, MÜDAHİL AVUKATLAR VE İZLEYİCİLER SALONDAN ÇIKARILDIKİ.?. ORADA BİZLERİN KARŞILAŞACAGI MUAMELE, NEDEN BASINDAN, MÜDAHİL AVUKATLARDAN VE TUTUKLU ASSUBAY YAKINLARINDAN GİZLENİYORKİ.
- BİR EYLEM YAPILMIŞTIR. VE ASKERİ CEZA KANUNU BU EYLEMİ SUÇ SAYMAKTADIR. YASALARIN ÖNGÖRDÜĞÜ CEZA EYLEMCİLERE UYGULANACAKTIR.DA NEDEN BASIN DIŞARI.
- ASLINDA ENDİŞEYE GEREK YOK, NEDEN BU ENDİŞENİZ. BİZE YAPILAN EZA, CEFA VE UYGULANAN CEZAYI NE O BASIN YAZABİLİR, NEDE ELEŞTİREBİLİR.
-- HATTA, GEREKİRSE ""GEREKTİĞİ ŞEKİLDE YAZAR, ÇİZER VE ŞEKİLLENDİRİRLER""
-AMA BELKİDE YÜREKLİ BİR GAZETECİ ÇIKAR, DOĞRULARI YAZAR. PATRONUNA ONAYLATIR. EVET, ENDİŞELERİNİZDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ.
-SAAT 7.30 MAHKEME SALONUNA, NAKLEDİLİYORUZ. EVET NAKLEDİLİYORUZ.


NOT,: SAYGI DEGER MESLEKDAŞLARIM, 19.CU BÖLÜMÜN YAZIMI ANINDA MEYDANA GELEN ŞAHSİ BİR OLAYIMDAN DOLAYI YARIM KALMIŞ OLUP, ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA 19.CU BÖLÜMÜN DEVAMINI YAYINA VERECEGİM. BU AKSAKLIKTAN DOLAYI SİZ, SAYIN MESLEKDAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLER, SAYGILARIMI SUNARIM.
Ö.KADRİ BAÇKIR
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7669
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 08/01/2009 18:58 Kanaat Notu: 80  
----------------- 34 YIL ÖNCE, BUGÜN-----------------------
--ÖNSÖZ,; ""BEYNİMİZDE, EYLEME GEÇİRDİKLERİMİZDEN DAHA FAZLASINI TAŞIMIYORSAK, EYLEMEDE PEK FAZLA BİR ŞEY GEÇİREMEMİŞİZ DEMEKTİR.""
-
-
--SAYGIDEGER MESLEKDAŞLARIM,
-ZAMAN NASILDA SU GİBİ AKIP GEÇİYOR, EVET TAM 34 YIL GEÇMİŞ ARADAN. O YILLARDA İLK OKULA DAHİ GİTMEYEN BAZI MESLEKDAŞLARIMIZ, BUGÜN NEREDEYSE EMEKLİ ÇAGINA GELMİŞLER, BELKİDE BU YIL EMEKLİ OLACAKLAR.
-PEKALA NEYDİ 34 YIL ÖNCESİNİN BİZLER İÇİN ÖNEM VE EHEMMİYETİ?
--DÖNEMİN MEVCUT HÜKÜMETİ BİR KARARNAME ÇIKARIYOR. KD. YZB, BİNBAŞI DÜZEYİNDE YAN ÖDEME ALAN KD.BAŞÇAVUŞLAR, EVET T.S.K. YA ASGARİ 20 YILINI, EMEGİNİ, TERİNİ, KANINI, CANINI VERMİŞ ASSUBAY KD.BAŞÇAVUŞLAR ASTEGMEN SEVİYESİNE DÜŞÜRÜLÜYOR. HAKKANİYET ÖLÇÜLERİNE ASLA VE ASLA UYMAYAN, HAKSIZ VE ADALETSİZ, ALEL ACELE ÇIKARILAN BU KANUN HÜKMÜNDEKİ KARARNAME T.S.K. DA GÖREV YAPAN ASSUBAY'LARDA BÜYÜK BİR MORAL BOZUKLUGU VE HUZURSUZLUK YARATIYOR. ZAMANIN İLETİŞİM VE HABERLEŞME İMKANINDAN YOKSUN BİR ŞEKİLDE HAKLI SESİMİZİ MEVCUT HÜKÜMET'E DUYURABİLMENİN BİR TEK YOLU, SES GETİRECEK BİR EYLEM PLANLAMAK VE UYGULAMAK.
-ÖYLEDE YAPIYORUZ. 9-10-11-12 OCAK 1975 TE 4 GÜN GÖREVE GİTMİYORUZ. 2500 CİVARINDA NEREDEYSE TAMAMI TEKNİK PERSONELDEN OLUŞAN ASSUBAY'LAR. BU EYLEME 30 KADAR DENİZCİ ARKADAŞIMIZDA DESTEK VERİYOR. SONRASI MALUM. TUTUKLANIYORUZ.
-T.S.K. DA BAZI GENÇ SUBAY'LAR YAPILAN BU EYLEMİ SANKİ KENDİLERİNE KARŞI YAPILMIŞ BİR HAREKET OLARAK ALGILIYOR, VE ORANTISIZ BİR ÇEKİŞME BAŞLIYOR.
-OYSAKİ TAMAMEN HAKLI OLDUGUMUZ, FAKAT SESİMİZİ BAŞKA ŞEKLİYLE DUYURMA İMKANI OLMAMASI NEDENİYLE, EYLEMİN ŞEKLİNDEKİ TARZ NEDENİYLE HAKSIZ KONUMA DÜŞÜRÜLDÜĞÜMÜZ BİR HAREKET OLARAK, ÖMÜR BOYU CEZALANDIRILIYORUZ.
-HAKLI OLMAK DEGİL, HAKLI KALABİLMENİN KABUL GÖRDÜĞÜ SİSTEM, NE YAZIKKİ KENDİNİ DEGİL HAKSIZLIK YAPILANLARI YARGILIYOR NETİCESİNDE.
-DEMEKKİ ANA PRENSİP HAKLI OLMAK DEGİL HAKLI KALABİLMEKMİŞ, ŞUURUNU YERLEŞTİRİYOR BEYİNLERİMİZE. HAKLIYIZ, HAKLI KALABİLMELİYİZ.
-BİZİM SORUNLARIMIZ,
-AYAN BEYAN BELLİ OLAN SORUNLARIMIZ.
-9/2 DEN BAŞLAYAMAYAN TEK YÜKSEK OKULLU,
-1/4 E İNEMEYEN TEK YÜKSEK OKULLU,
-LOJMAN DAGILIMINDAKİ ORANTISIZLIK,
-ORDU EVLERİNDEKİ HİZMET KALİTESİ,
-ASKERİ KAMPLARDAKİ EŞİTSİZLİK,
-GÖREV TAZMİNATLARI VE ONLARCASI DAHA.
-SORUNLAR YUMAGI,
DERT VE SORUNLAR, YANİ HASTALIK BELLİ. FAKAT TEŞHİS VE TEDAVİ EDECEK DOKTOR'U BULAMIYORUZ.
CİGER'İMİZDEN YARALIYIZ, BİZLER DİŞ TABİBİNE GİDİYORUZ, MALESEF.
-YANİ SORUNLARIMIZ ORTADA AMMA, BİZLER ÇÖZÜM ÜRETME YERİNE SIK, SIK BU SORUNLAR YUMAGINI BİRAZ DAHA KARIŞTIRARAK ÇÖZÜMSÜZLÜGE GİDİYORUZ MALESEF.
-NE YAPALIM PEKALA, NE YAPMALIYIZ ?
-ÇÖZÜM ÜRETEN, FİKİR ÜRETEN, ÜRETTİĞİ ÇÖZÜM YOLLARINI TATBİKAT SAFASINA DÖKEN, HAKLI İKEN HAKLI KALABİLEN FİKİRLER.
-HAYDİ ÇÖZÜM ÜRETELİM, BEYİN JİMNASTİGİ YAPALIM, DOGRU ZAMANDA DOĞRU TEŞHİS VE TEDAVİ.
-KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL GÖNÜL ERLERİNE SELAM OLSUN.
-SAYGILARIMLA.
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
E.HV.ASB.1972-17
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7670
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 08/01/2009 19:03 Kanaat Notu: 221  
Bizim vatanseverlik duygularımız sürekli istismar ediliyor Kurumumuz duyarsız Temsilcilerimiz yetersiz Arkadaşlarımızın bir bölümü ilgisiz Hiçbir meslek grubu bu kadar ayırımcılığa tabi tutulmamıştır. Yapılması gereken tek şey kararlılıktır Sadakaya razı olmamaktır Bizim kurumumuza duyduğumuz saygının karşılığı yoktur TEMAD son görüşmeleri yaparak şube başkanları ile durum değerlendirmesi yapmalı aylar süren eylemlerle tüm Türkiye ve Dünyaya bu adaletsizliği duyurarak onurumuzu korumalıyız.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7676
alicabbar (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 08/01/2009 22:14 Kanaat Notu: 0  
BEN SADECE '' KÖROLASIN DEMİYORUM

KÖROLMADAN GÖR BENİ '' DİYORUM .........
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard