EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
SİTE YAYIN İLKELERİ (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: SİTE YAYIN İLKELERİ

#7881
EMEKLİASSUBAYLAR (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 24
graphgraph
SİTE YAYIN İLKELERİ 19/01/2009 21:38 Kanaat Notu: 7  
Değerli Üyelerimiz
Sık,sık vurguladığımız gibi sitemiz arkadaşlarımız arasında birlik ve beraberliği tesis etmek, fikirlerimizi özgürce tartışmak,kamuoyu ve ilgililere sesimizi duyurmak TEMAD'da destek olmak için kurulmuştur. Zaman zaman bazı olumsuzluklar yaşansa da misyonumuzu çok iyi bir şekilde gerçekleştirdiğimiz malumlarınızdır.
Özgürlükler sınırsız değildir, Eleştiriler saygılı ve iyi niyetle yapılırsa mükemmele açılan kapının anahtarı olduğu malumunuzdur.Arkadaşlarımızın katılmadığımız fikirlerine bu prensipler ışığında yanıt vermeli kişisel konularımızı site içi mesaj veya kişinin mail adresine yazarak medenice tartışmalıyız. Kimsenin siteyi karalama defteri olarak kullanmasınına,polemiklerle gündemi değiştirmesine dini ve siyasi konularda dayatma da bulunmasına izin verilmiyecektir.
Biz mesleki sorunlarımızın yanında ülke sorunlarımızın da takipçisi olacağımızı taahhüt ettik bunu yaparken sitemiz yayın ilkelerine gereken özeni göstermeye assubay onur mücaadelesine katkılarda bulunan sitemizi daha mükemmele götürmeye gayret etmeliyiz
Anlayışınız için teşekkür eder,saygılar sunarız.
SİTE YÖNETİMİ

Not. SANSÜR başlığı ile açılan form neyin amaçlandığı ve gereken mesajın alındığı düşünülerek kapatılmıştır.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard