EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: TEMAD NERDESİN

#7839
abdullahektik (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 85
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 20:27 Kanaat Notu: 17  
Saygideger meslektasim ICER,sen bizim gonlumuzde taht kurmus
sun,lafim size degil,yoneticiye idi.Sadede gelelim demek
istedim.Af ola.
  Konu kilitlendi.
#7840
Mithat Türetken (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 20:37 Kanaat Notu: 8  
Sn.Erten, öncelikle Temad duyurularını mesaj panosuna taşımanıza teşekkür ederim ,ama yönetimin yazmasını arzu ederdim;yoksa hala bizi karşı grup olarak görme düşüncesi devam mı ediyor?
Siz her yazıya cevap her eleştiriye savunma getiriyorsunuz, yorumunuzu Sn.Mert'e yazmışsınız ama bizi de ilgilendirdiğini düşünmekteyim.

Çalışmalardan bilgilenmemizi yönetiminin sağlaması gerekmiyor mu? Çok özel konular dışında hedeflerinizi, planlarınızı bilmek hakkımızdır,ekip yalnız bırakıldı,sözde değil,özde Assubay sevdalılarına ihtiyaç var diyorsunuz.
Tüm çalışmalarımız,yazdıklarımız,eleştiriler,öneriler,muhtelif platformlarda, hatta basında sesimizi duyurmamız destek değil midir? Başka ne yapmamızı isterdiniz? Ben ünvanı Assubay olan herkesin (istisnalar olabilir) Assubay sevdalısı olduğuna inanırım Haklısınız gün birlik ve beraberlik günü ama bu beraberliğin pekişmesi, desteğin artması için önerdiğimiz hiçbir şeyi yönetim yapmıyor, tek taraflı destek yapıyı yıkar. Çok iyi bir lider, iyi bir ekibin olmasından sevinç duyarız ama bu ekip laf değil, iş üretmeli, birtek somut başarı yok umutlar kayboluyor.
Siz yönetim adına mı, kendi adınıza mı yazıyorsunuz? Kendi adınıza ise kusura bakmayın, sadece polemiklere hizmet ediyor, yok yönetim adına yazıyorum diyorsanız biz de size ona göre soralım ve yanıt verelim.Şahsınızda tüm meslekdaşlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum.
  Konu kilitlendi.
#7841
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 21:16 Kanaat Notu: 27  
Saygıdeğer Abdullah Ağabeyciğim estafirullah ne demek af ola,haddimizemi.Mesleki sorunlarımaza çare için dertleşiyoruz.Çaresizlik.sesimizin ilgili makamlarca duyurulmaması ortada klmışlık duygusu hepimizin sinir sistemini etkiliyor.Saygılar
  Konu kilitlendi.
#7842
Erhan Mert (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 4
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 18/01/2009 03:32 Kanaat Notu: 1  
SAYIN ERTEN,

BENDE SAYIN MİTHAT TÜRETKEN BÜYÜĞÜMÜZÜN YAZDIĞI GİBİ YAZILARINIZI TEMAD YÖNETİMİNDE YER ALAN BİRİ VE YÖNETİMİ TEMSİLEN Mİ YAZIYORSUNUZ, YOKSA KENDİ ADINIZA MI YAZIYORSUNUZ BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM. İLK ÖNCE BU KONUYU AÇIKLIĞA KAVUŞTURURSANIZ SEVİNİRİM. BEN ANKARA BÖLGESİNDE SEÇİLMİŞ BİR DELEGE OLARAK, BANA OY VEREN KİŞİLERİN İSTEKLERİNİ DİLE GETİRMEKLE SORUMLUYUM. TABİİ Kİ SEÇİM SÜRECİNİ KAŞIMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK, AMA ŞU ANDA YÖNETİMDE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN NE KADAR ISRARLA SEÇİLMEK İÇİN UĞRAŞTIKLARINI HATIRLAYINCA, İNSAN İSTER İSTEMEZ DEMEK Kİ ÖNCEKİNDEN FARKLI OLACAK, YENİ PROGRAMLARI, DÜŞÜNCELERİ VAR DİYE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR. ANCAK SEÇİMLERDEN BU YANA ÜÇ AY GEÇMESİNE RAĞMEN MAALESEF TEMAD SİTESİNDE YAPILACAKLAR İLE İLGİLİ OLARAK HİÇ BİR BİLGİ YOK. SİZDE YÖNETİMDE YER ALAN BİRİ OLARAK, TEMAD’IN SİTESİNİ KULLANMAKTANSA (MESAJ PANOSUNU KASTETMİYORUM), BU SİTEYİ KULLANARAK BİZLERİ BİLGİLENDİRMEYE UĞRAŞIYORSUNUZ. ÇABALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ, ANCAK TEMAD KENDİ SİTESİ İLE ÜYELERİNE ULAŞAMIYORSA, VE BU SİTE DAHA ÇOK TALEP GÖRÜYORSA BENCE TEMAD YÖNETİMİ BUNUN NEDENLERİNİ SORGULAMALIDIR.

KRİTERLERİMİ SORMUŞSUNUZ, KRİTERLERİM DİĞER ARKADAŞLARIMDAN FARKLI VE ABARTILI ŞEYLER DEĞİL. SADECE SAYIN TÜRETKEN VE AKPINAR’IN YAZDIĞI GİBİ SOMUT BİR ŞEYLER GÖRMEK İSTİYORUM. YÖNETİMİN YANLIZ BIRAKILMAMASI İÇİN İSE DERNEĞE GİDİP YAPILACAK BİR ŞEY VARMI DEMEME GEREK OLDUĞUNA İNANMIYORUM. NE ZAMAN TOPLU BİR HAREKET OLDU ÇAĞRILDIKTA GELMEDİK. SEÇİMDEN ÖNCE CEP TELEFONLARIMIZ SÜREKLİ TEMAD MESAJLARI ALIYORDU. ŞU ANDA NE OLDU BİLMİYORUM, KEÇİÖREN TEMSİLCİLİĞİNİN AÇILMA MESAJINDAN BAŞKA ÜÇ AYDIR TIK YOK. MECLİS ÖNÜNDE YAPILAN AÇIKLAMADA, 10 KASIM TÖRENLERİNDE KİMLERİN YER ALDIĞINI ŞU ANDAKİ YÖNETİM SANIRIM HERKESTEN DAHA İYİ BİLİYOR.

TEMAD WEB SİTESİ İLE İLGİLİ OLARAKTA BİR İKİ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM. TEMAD WEB SİTESİ TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI. MESAJ PANOSU HARİÇ, EN YAKIN TARİHLİ HABER İSE GENEL BAŞKANIMIZIN 3 OCAK 2009 TARİHLİ YAZISI. 15 OCAK 2009 TARİHİNDE BU SİTEDE YER ALAN İSTEKLER ÜZERİNE YAYINLANAN TBMM’DEKİ KOMİSYONA VERİLEN TEKLİFİN HİÇ BİR YORUM VE AÇIKLAMA YAPILMADAN KAFAMIZA VURULUR GİBİ YAYINLANMASI KONUSUNDA İSE YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM. SEÇİM SÜRESİNCE HER YERDE DİLE GETİRİLEN WEB SİTESİNDEN ÜYELİK KONUSUNDA BİR GELİŞME OLMASI İÇİN DAHA KAÇ AY GEREKLİ ACABA? EĞER YÖNETİMİMİZ ÜYELİK SAYISININ ARTTIRILMASI KONUSUNDA SAMİMİ İSE, SADECE AÇILIŞLARDA, SEÇİMLERDEN ÖNCE DEĞİL, ERYAMAN, ELVANKENT BÖLGESİNDE YOĞUN OLARAK YAŞAYAN MESLEKTAŞLARIMIZI ARADA BİR ZİYARET ETSİN, YAPTIKLARINI YAPACAKLARINI ANLATSINDA BU KİŞİLERDE ÇOK İYİ BİR LİDER OLAN BAŞKANIMIZ VE EKİBİNİN ARKASINDAN GİTSİN. ANCAK SANIRIM DÜŞÜNCELERİMİZ FARKLI, ÇÜNKÜ YÖNETİMİMİZ KENDİ AYAKLARINA GELİNEREK YAPILACAK BİR ŞEYLER VARMI DİYE SORULMASINI İSTİYOR. BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’ÜN GÜZEL BİR SÖZÜNÜ SİZE HATIRLATMAK İSTİYORUM “BİR KIT’AYI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN KİM İSE KOMUTAN İŞTE ODUR”

MAKSADIM KİMSE İLE POLEMİK YARATMAK DEĞİL. SADECE SEÇİMLE GELEN BİR DELEGE OLARAK ELEŞTİRİ HAKKIMI KULLANIYOR VE KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİMİ BEYAN ETMEK İSTİYORUM.
SAYGILARIMLA
  Konu kilitlendi.
#7843
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 18/01/2009 05:06 Kanaat Notu: 221  
Ersen Gürpınar yazan:
Saygıdeğer Arkadaşlarım,

Biz yıllardır bir onur mücadelesi veriyoruz. TEK YASAL TEMSİLCİMİZ TEMAD diyoruz ama TEMAD bizi temsil ediyor mu? Dilimizde tüy bitti. Emniyet Hizmetleri, Meclis Stenografları, Ziraat ev ekonomistleri, teknik hizmetler sınıflarında MYO mezunları 9/2 den göreve başlıyor.

Bu sınıflar ve diğer birçok sınıflarda lisans mezunları 8nci dereceden göreve başlıyorlar.

BİZİM SORUMLULUĞUMUZ DAHA MI AZ? ÇALIŞMA KOŞULLARIMIZ DAHA MI İYİ? Diye kendimizi paraladık. TEMAD yönetimi Genelkurmayın tepkisini çekmemek için 9/1’ne razı oldu dedik. Nifak sokmakla suçlandık, Sn. Nurettin AKMAN seçim yatırımı olarak TEMAD yönetimine kıyak çekmek adına verdiği belirtilen ama ortada olmayan yasa teklifinde 9/1 aynen korunuyor. Bunu engelleyin böylece ADALETİ GERÇEKLEŞTİREREK BİRÇOK ARKADAŞIN HAKSIZLIĞINI ENGELLİYECEKSİNİZ dedik. TEMAD bu konuda taviz veremiyorum açıklaması yapamadı. Çünkü buna yürekleri yetmedi. İşte buyurun, 2 OCAK 2008 tarih ve 232 sayılı teklifle AKP milletvekili Hasan Kemal Yardımcı ve arkadaşları askerlik kanunun bazı maddeleri ile personel kanununun bazı maddelerinin değiştirilmesini (Assubay rütbe bekleme sürelerinin uzatılması) düzenleyen yasa teklifini meclis başkanlığına sundular. Ve MYO mezunlarının 9/1’inden göreve başlaması aynen korunuyor değil, lisans, doktora yapsan, 1/4 yok.

TEBRİKLER TEMAD. BAŞARISIZLIĞINIZI KUTLARIM. BU TEKLİFİ DEĞİŞTİRTMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIN. BİZ HERTÜRLÜ EYLEME HAZIRIZ. BUNA YÜREĞİNİZ YETMİYORSA İSTİFA EDİN. ZATEN RAHAT OTURAMIYACAĞINIZ KONUSUNDA SİZE SÖZ VERİYORUZ.
X X X

Saygıdeğer Arkadaşlarım
Yukarıdaki yazı ile formdaki tartışmayı ben başlatmıştım bilahare olaylar netleşti MS komisyonu üyelerinin değişiklik önergesi Genelkurmay temsilcisinin değişikliğe Genelkurmay katılmıyor deyince önerge gündeme dahi alınmamıştır Önergenin tepkileri azaltmak günü kurtarmak adına verildiği açıktır
Komutanlar toplantısının sonuçları arkadaşlarımıza açıklarken 1/4 konusu albay ve generallere ait olduğu MYO mezunlarının 10/2 den başlamasına rağmen bize lütuf olarak 9/1 verildiği daha fazla karıştırmamız gerektiği ifade edilmiştir. Bu açıklamayı yapanların 657 sayılı devlet memurları kanunun ortak hükümler bölümündeki başlangıç derecelerine bakmalarını öneriyoruz
Sonuç olarak Milli Savunma Komisyonu Genelkurmay ve diğer ilgililere derdimizi ya anlatamadık veya anlamıyorlar
Kişisel düşüncem (arkadaşlarımında düşüncelerinin ayni olduğu yazılardan yorumlardan anlaşılmaktadır.) TEK YOL SES GETİRECEK UZUN SÜRELİ EYLEMLERDİR Temad yönetimi haklı taleplerimizi yasal dayanakları en yetkililere son kez anlatsın iki ay içersinde olumlu gelişmeler olmaz ise şimdiden planlanacak eylemleri gerçekleştirmemizdir.Temad bu konudaki çalışmalarını bizimle paylaşsın bizden istediği desteği belirtsin Şayet bu talebimize sessiz kalırlarsa o zaman biz yol haritamızı çizeriz ve TEMAD'ı sorgularız Şimdi hepimiz polemikler yerine zamanımızı haklılığımızı muhtelif platformlarda dile getirmek için kullanalım. Saygılarımla
  Konu kilitlendi.
#7846
EMEKLİASSUBAYLAR (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 24
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 18/01/2009 06:25 Kanaat Notu: 7  
Değerli üyelerimiz
Form konusu formu başlatan Sn.Ersen Gürpınar tarafından sonlandırıldığı için kişilerin birbirlerine hitaben yazdıkları yorumları site içi mesajla birbirlerine iletmelerini ve bu hususun tüm form bölümlerinde uygulanmasının teminini bilgilerinize sunarız.Saygılarımızla
  Konu kilitlendi.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard