EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI

kötüadam (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 21/01/2009 20:55 Kanaat Notu: 0  
2008 yılında Deniz Kuvvetleri Kuvvet Assubayı ile bu yasa
konusunda bir görüşmem (telefon ve intranet ortamında e-mail)
olmuştu.Kendisine bu yasanın bu hali ile bize yararı olmadığını belirtmiştim.Şimdi eski diye nitelediğimiz yasada seyir assubaylarına biraz ayrıcalık tanınıyor, diğer branşlar için şartlar yokuşa sürülüyordu.Burada en azından radar assubaylarının da seyir assubayları kadar hak sahibi olabilmesinin sağlanması gerektiğini ve diğer branşlara da daha pozitif şartlar sağlanması gerektiğini belirtmiştim.
Aldığım cevap, merak etmeyin, bu konu üzerinde yoğun bir şekilde ve denizcilik bakanlığı ile koordineli olarak ve pozitif yönde çalışmalarımız devam ediyor.Ayrıca Assubay okulları M.Y.O. olduğundan bu hususta göz önüne alınacak şeklinde idi.
Buradan şunu anlıyorum ki, Sevgili Kuvvet Assubayımız bu hususta oldukça yoğun mesai harcamış.Bize bayağı bir şeyler kazandırmış.
Kendisini buradan kutluyorum.
Bu konuda çalışma yapılırken işin içinde olan ve müdahil olan sevgili meslektaşlarım var ise onları da içtenlikle kutluyor, tebrik ediyorum.Elde ettiğiniz bu büyük başarı gurur duyulacak bir başarıdır.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 22/01/2009 03:19 Kanaat Notu: 221  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
Deniz kuvvetlerinden emekli belirtilen branşlardaki arkadaşlarımızı direkt ilgilendirsede bizler de assubay olarak dolaylı etkileniyoruz sorun hepimizin sorunudur çünki burada assubaylara önyargılı yaklaşım vardır.Hukuk konusunda arkadaşlarımıza büyük destekler veren Sn.Murat Atam arkadaşımızda bu konuyu dava konusu yapacakların yanında olduğunu belirtmiş ama sorun bu konudan ilgili arkadaşlarımızın haberi varmı siteye yazdık ne yapalım müracaat yok diye kimse bu konunun üzerini örtmesin herkez internet kullanmıyor arkadaşlarımızın haberi olmayabilir TEMAD kendinde tüm şubelerin üye listesi olmasına rağmen detaylı bilgilere ulaşma zorluğu çekebilir BU NEDENLE TÜM ŞUBELERE FAKS ÇEKİLİP UYARILSIN talebinde bulunmuştuk Bugün birkaç şubeye telefon edip deniz assubayların hak kayıpları ile ilgili arıyorum ne yapmam lazım dedim hayret edeceksiniz bilgi sahibi olan yok dernek bilmezse üye nereden bilecek tekrar hatırlatıyorum TEMAD ŞUBELERE FAKS ÇEKİP O BRANŞLARDAKİ ARKADAŞLARIN BİLGİSENMESİNİ VE MÜRCAATINI SAĞLASIN Sizlerde lütfen çevrenizdeki arkadaşları bilgilendiriniz.
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 22/01/2009 04:50 Kanaat Notu: 66  
Bugün Temad Gn.Mer.zini ziyaret ettim Genel Sek.Mehmet Tuncer beyden aldığım bilgiye göre Temad bu işe el atmış durumda deniz müşteşarlığından da randevu talep etmişler takip te ediyorlar,görüşmelerin sonucunu beklemek lazım.
tedbir33 (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 54
graphgraph
Cvp:HAK KAYBINA UĞRAYAN DENİZ ASSUBAYLARI 22/01/2009 05:53 Kanaat Notu: 14  
Sayın Akpınar Meslektaşım..
Madem ki ilk elden aldığın bilgi böyle, Temad gerektiği şekilde ciddi olarak bu sorunun peşine düşmüş,öncelikle başta bu düzenleme nedeniyle hak kaybına uğrayan meslektaşlarımız olmak üzere bizlere de gerekiyorsa Temad ile irtibata geçip, maddi manevi arkalarında olamak düşer. Sayın Akpınar bu arada siz de bir görev yapmış oldunuz, böyle haberler için sık sık genel merkeze uğrayın ve bizi böyle anlayacağımız şekilde bilgilendiriniz. Teşekkürler...
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard