EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ!

erencan (Kullanıcı)
Junior Boarder
Gönderiler: 7
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 13/01/2009 22:41 Kanaat Notu: 0  
Sayın Akpınar, girsinler, yazsınlar ama Sayın Gürpınar'a ve diğer emek verip çaba sarfeden meslektaşlarımızıa dil uzattıkları zaman deli oluyorum. Biriside tutmuş Sayın Kılnç'ın iki yıl önceki yazdığı bir yazıyı marifetmiş gibi gündemeye taşımaya çalışıyor. Cevap yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Aslında bunların assubay olduğundanda şüphe etmiyor değilim. Sayın Akpınar, size esenlikler diliyorum. Hoşça kalın.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 00:23 Kanaat Notu: 27  
Sayın Genel Başkanım hani''HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAKTI'' yine sanal tipler, yayınlanmadığı iddia edilen yazılar vs.Gerek varmı bunlara?Demekki geçmişten ders almaya pek niyetli değilsiniz.Sn AKPINAR yazıyor ve soruyor.Niçin susuyorsunuz üyenize cevap vermek zulmü geliyor?Önemsemiyormusunuz yoksa..ÇIKIN AÇIKLAYIN..Çokmu zor..

Selçuk İÇER
E.Asb.976-26
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 00:27 Kanaat Notu: 66  
YAKINDA TEMAD WEB SİTESİNDE YAYINLANMAYANLAR YAZILAR DİYE BİR SAYFA AÇACAĞIM ,BU YAZILARIN NEDEN YAYINLANMADIĞINI DA SORGULAYARAK TEK TEK YAYINLIYACAĞIM,ŞİMDİLİK BEKLİYORUM,ZATEN TEMAD DA AYNI FELSEFEDE,NEDİR O,DURMAK YOK BEKLEMEYE DEVAM.
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 03:58 Kanaat Notu: -3  
Üzüldüm Sayın AKPINAR;
Bu kezde mesajınız yayında ve bahsettiğiniz gibi bazı arkadaşlarında mesajları..Ve ilk sayfada...Dediğiniz gibi olmadı Tüh....
Demekki yazılan senaryo tutmadı, ne yapalım belki bir sonraki...
Saygılarımla.....
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 07:00 Kanaat Notu: 66  
Sevgili Cengiz kardeşim,değerli Temad yöneticilerimiz,o kadar yayın yapıldıktan sonra elbette yazıyı yayına açacaklardı,zaten her sabah sekreterler aracılığı ile yazılan tüm olumsuz yazıları alıyorlar,size isterseniz öncelikle özelden yayına verilmemiş yazıları göndereyim,yada direkt olarak buradan yayınlıyayım hemde yakın tarihlileri,sonra tüh falan deyin,ben hiç te sizin gibi düşünmüyorum,burada senaryo falan da yazmıyoruz bazı gerçeklerden bahsediyoruz bunlar size senaryo gibi geliyor ise oda sizin hüsnü kuruntunuzdur ne yapalım ,ama haksız da değilsiniz içinde olduğunuz yönetimi savunmanın da en doğal hakkınız olduğunu düşünüyorum saygı ilede karşılıyorum,bildiğim ve anladığım kadarıyla Temad ın yöntemi şu,DURMAK YOK BEKLEMEYE DEVAM.

Aynı konuda yazan sayın meslektaşım Veysel Çetiner in yazısıda yayınlanmamış;

Bu nasıl bir anlayıştır anlamdım gitti. Sayın Dursun Şahin bu nedir hangi talebimiz mantıksız

Acaba Türkiye de meslek yüksek okulunu bitiren her Türk vatandaşının ¼ de düşmesine rağmen sadece astsubayların mı düşmemesi sizce mantıksız. Yılardır hiçbir iyileştirme yapılmayarak emekli astsubayları açlık sınırında tutarak geçim derdine düşen astsubayların hak aramamsımı mantıksız.

Yeni göreve başlayan bir polis memuru 1850 tl alırken acaba greve yeni başlaya bir astsubay ne kadar alıyor.

Evet, ağlamayı bırakalım işimize bakalım, çok doğru bir söz etmişsiniz, siz ağlamıyorsunuz ki daha astsubayları lise mezunu olarak görüyorsunuz, hangi mantıkla buraya mesaj yazdığınız bilmek isterim, Veysel Çetiner.

Sevgili Cengiz daha çok ta bir tanesi bu,oldumu kardeşim.
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 07:05 Kanaat Notu: 66  
Özür dilerim,unutmuşum,Sayın Bekir ERGÜL,Recai ERDİNÇ,Dursun Şahin,gibi sahip olduğumuz değerli büyüklerimizle de tanışmaktan büyük onur duyacağım,bugün Dursun Şahin'i araştırdım ,Ankara rehberinde tam 23 Dursun Şahin 7 De iki İsimli Dursun Şahin var,ekonomik gücüm elvermediğinden tek tek arayıp soramadım ama Dursun Şahin in maddi gücü anladığım yerinde bende zaten cep numaramı yazmıştım ,ararsa uzatmadan kapatıp onu ararım,bakalım bekliyeceğiz.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard