EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
AÇLIK VE SEFALET. (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: AÇLIK VE SEFALET.

#7672
ahmetçam (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 162
graphgraph
AÇLIK VE SEFALET. 08/01/2009 19:03 Kanaat Notu: 21  
EKONOMİK yönden büyük bir bunalım yaşadığımız şu günlerde E.ASSUBAYLARA genkur ve hükümet YAPTIKLARI DANIŞIKLI DÖVÜŞ sonucu UYGUN görülen YAŞAM BİÇİMİ,YAŞAM STANDARTI AÇLIK VE SEFALETTİR.
Genkurun son tavrıyla söylemek istediği KAFANIZI HANGİ TAŞA VURURSANIZ VURUN,BENDEN UZAK DURUN.BENİM SİZLERLE BİR BAĞLANTIM YOKTUR,GEÇMİŞTE YAPTIĞINIZ HİZMETLERİDE BU ÜLKE İÇİN VERDİĞİNİZ EMEĞİDE KABUL DEĞİL"İNKAR" EDİYORUM,BENDE AHDE VEFA YOKTUR,OLAMAZ DA,
Bugüne kadar yaptığım KONUŞMALARDA E.ASSUBAYLARLA İLGİLİ YAPILACAK MAAŞ İYİLEŞTİRMELERİNİ DE ASKIYA ALDIM, SÖYLEDİKLERİMİ YAPMAMAYA KARAR VERDİM.YANİ SÖYLEDİĞİM SÖZLERİN ARKASINDA DURMUYORUM,SÖYLEDİKLERİMİ,YUTTUM,UNUTTUM.
MESELENİZİ GİDİN MECLİSTE SİYASİLERLE HALLEDİN DEMEKTEDİR.
BİZLERDEN,ÇALIŞANLARDAN UZAK DURUN,MESELENİZİ KENDİNİZ ÇÖZÜN,KENDİ YIRTIĞINIZI,SÖKÜĞÜNÜZÜ KENDİNİZ ONARIN,TAMİR EDİN DEMEKTEDİR.
BU KADAR SÖYLEMDEN,DAVRANIŞTAN SONRA,HALA GENKURUN KAPILARINA GİTMENİN BİR ANLAMI OLMAYACAK,TÜM GİRİŞİM VE VE ENERJİMİZİ SİYASİLERLE YAPMALIYIZ.
ARTIK SİYASİ GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİMİZİ DONDURUP,İKTİDARI, MUHALEFETİYLE TÜM SİYASİ PARTİLERLE EŞİT MESAFEDE OLARAK SORUNLARIMIZI ÇÖZME YOLUNA GİTMELİYİZ.
YAŞAMAK,AYAKTA KALMAK,AİLELERİMİZE,ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK İSTİYORSAK BAŞKA SEÇENEĞİMİZİN KALMADIĞINI DA GÖRMELİYİZ.
BİZLERİ BU DURUMA GETİRENLER,DÜŞÜRENLER UTANSIN.
Bizleri ne kadar bildikleri,tanıdıkları ortada.Üstelik bu bakan MSB nı.Bakalığını yaptığı TSK nın SAYISAL olarak en büyük grubu hakkında bilgisi bu.Ona bu bilgiler verilmiş,oda bununla yetinmiş[size=2][/size].Araştırmaya gerek duymamış.Bizleri kimler yönetiyor,kimlerden neler bekliyoruz.KENDİMİZİ TA
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7673
ahakaneren (Ziyaretçi)
Senior Boarder
Gönderiler: 12
graphgraph
Cvp:AÇLIK VE SEFALET. 08/01/2009 19:18 Kanaat Notu: 2  
Defalarca dile getirdiğim gibi: TSK kurum kültürü derin olan bir yapılanmadır. Kısa sürede değişmesi beklenemez. Assubaylara da (emeklisi&çalışanı dahil) bakış açısı bellidir. Bu düşünce İttihat ve Terakki'den bu yana aynidir. Değişmesi çok uzun ve zahmetli bir süreç alacaktır. Ben 42 yaşımdayım. Ömrümün buna vefa etmesini sadece umuyorum. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Tepkilerimizi her yolla ortaya koyma günüdür. Hak verilmez. Alınır! Emek ve çaba sarf etmeden alınan şey lütuftur!
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7678
yasarcakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
Cvp:AÇLIK VE SEFALET. 08/01/2009 22:20 Kanaat Notu: 25  
Sayın Çam,
Haklısınız bu bir danışıklı dövüş misali bir oyalamadır. Ahde vefa'yı ise sayın GK.Bşk.mız bilir.Malum soruşturmalar nedeniyle yapılan ziyaretler için Ahde vefa demedim mi?Sıra bizim haklarımıza gelince ne Ahde vefası, ka'ale bile almıyorlar.Size katılıyorum,tamamen danışıklı dövüş misali oyalamacadan başka bir şey değil.
Saygılar bizden...1983-KKK
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7679
Erdal GÜNŞER (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:AÇLIK VE SEFALET. 09/01/2009 02:56 Kanaat Notu: 5  
Sayın Çam maalesef ki haklısınız. Bizler emekli olurken bizlere söylenen birkaç duygusal kelimenin esiri olarak halen kendini asker hissederek dolaşacak insanlar olmamalıyız. Biz emekçiydik. Biz öncelikle son gelişmelerden sonra şu sitelerimizdeki üniformalı, asker logolu, kartvizitimizi yırtıp, sırtımıza albayrağı asmalıyız.
Anlaşılıyor ki Silahlı Kuvvetlerin bize ihtiyacı yok. Atatürk'ün mazide muktedirken... diye başlayan sözleri bizim için geçerli değil.
Kore'de, Kıbrıs'ta, Güneydoğu'da görev yapmış,Kocatepe Gemisinde, Dumlupınar Denizaltısında şehit olmuş onbinler. Sizlere de böyle kibirli bakışlar oldu mu?
Sizler, emeklilik şerefine ermiş emekli assubaylar, kimbilir kaç tane şehit taşıdınız, kaç tanesine su verdiniz, kaç tane gaziye ilk yardım yaptınız. Kaç arkadaşınız yanınızda düştü. Kaç askerinize teskereyi veremediniz. Kaç tane gecenizi gündüzünüzle birleştirdiniz.Kaç teftiş ve denetlemeye girdiniz. Uykusuz, yuvadan uzak kaç geceler ve gündüzleri geçirdiniz. Bunları yaparken kaç tane fırça üstüne fırça yediniz. Hala uslanmadınız mı, az eğitimli olması gereken insanlar? Temad yetkilileri de İsrail'le yapılacak görüşmelerden kovulan Filistin temsilcileri gibi acz içinde maalesef.
Atatürk orotoryosu aklıma geldi. "Kara kara bulutlar gidin üstümüzden..."
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7681
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:AÇLIK VE SEFALET. 09/01/2009 04:49 Kanaat Notu: 66  
BAŞLIĞI OKUYUNCA AKLIMA İLK GELEN,ARALIK SONUNA DEK ÖDEDİĞİM FATURALAR OLDU,DOĞALGAZ:433TL,ELEKTRİK:82 TL: su(ASKİ):78TL ,SABİT TELEFON VE İNTERNET:75 TL,CEP KONTOR:25 TL TOPLAM =693 TL HEPSİNİ ÖDEDİM AMA NASIL SORMAYIN,BORÇ ALARAK BU AY ALDIĞIM 3 AYLIĞA MAHSUBEN.
OCAK TA GELECEK MUHTEMEL DOĞALGAZ:600TL,ELEKTRİK 80TL,SU:80 TL,TELEFON İNTERNET :75 TL,CEP KONTOR:25 TL.ARAÇ İÇİN VERGİ:137TL TOPLAM=997 TL.BU MASRAFLARIN İÇİNDE DİKKATİNİZİ ÇEKERİM GIDA HİÇ YOK,KISACASI ARTIK YOKSULLUK SINIRINI GEÇTİK MALESEF AÇLIK SINIRINDAYIZ.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7685
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:AÇLIK VE SEFALET. 09/01/2009 06:01 Kanaat Notu: 27  
Sayın ÇAM siyasileride gördük MSB,bir kalemde assubayları bizi ilgilendirmiyor diyerek silip atmadımı.Malesef gidilecek yer meydanlar ve yasal eylemlerdir.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard