EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ!

#7644
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 07/01/2009 06:38 Kanaat Notu: 66  
BİRAZ ÖNCE BAKTIM TEMAD WEB SAYFASINA ,SANAL ALEMİN KRALI HAŞMETLİ DEĞERİMİZ BEKİR ERGÜL DÖNMÜŞ,YAZISINA BİR YORUM İLAVE EDİP GÖNDEDİM SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM;

Bekir bey uzun bir ayrılıktan sonra sanal aleme tekrar dönmüşsünüz,hoş geldiniz,sizin verdiğiniz ince mesajı aldık,ama kabul edemedik,tamda Gn.bşk. ın tersi bir tarzı yansıtmışsınız,yazınızı çok dikkatli okudum ve analiz ettim,Ankara da olmanıza karşın neden bir türlü karşılaşamadık ona hayıflanıyorum sizin gibi değerli görüşleri olan bir meslektaşımla tanışmak için çok istekliyim ,en kısa zamanda tanışalım değerli fikirlerinizden bizde feyz alalım,saygılar.

(KİM OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUNUZ,(ÖZELLİKLE diliyin yazılı bölümü,aradaki rakkamlar,ve yazının üslübü bakalım size kimileri hatırlatacak bilmece gibi ama ,iyi okuyun anlarsınız?)
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7650
Mithat Türetken (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 07/01/2009 20:21 Kanaat Notu: 8  
Sn.Akpınar kardeşim zülfiyare dokunan mesajınızı yayınlıyacaklarınımı sanıyordun benimde mesajım yayınlanmadı Bekir bey yönetimin çaresizliğini dile getirmiş.Sakın ola bu beceriksizliğe kızıp umutsuzluğa kapılmayın,meydan boş kalıp ekmeklerine yağ sürmeyelim. kimse orada 400 milyarlık bütçeyi boşa harcamak için oturumaz Çaresiz kalmış olabilirler ama çareler tükenmez yürekleri yetenlerle eyleme girmelerini bekliyoruz.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7657
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 07/01/2009 22:56 Kanaat Notu: 66  
Temad yeniden ince taktikler geliştirmiş,artık ,yönetim kurulundan bir arkadaşın da dediği gibi,yazıların çoğunu yayına veriyorlar ama nasıl;anlatayım,işlerine gelmeyen yazı geldimi daha çok mesaj gelsin diye hoşa gitmeyen yazı nadasa bırakılıyor,yazılar birikince de hoşa gitmeyen yazı artık 2. sayfada kalacağından toplumun çoğunluğunun da sadece 1. sayfayı okuduklarından hareketle yazıların tümünü yayına veriyorlar,taktik güzel böylece hem hoşa gitmeyen yazı gündemden düşüyor hemde yayına verilmiş oluyor ,bizde aptalız ya yedik.
Kendini akıllı zanneden bir takım silahşörleride ön cepheye sürdünmü,iş tamam ,onların zaten talebi bu,diğerleri sessiz suskun silahşör işi götürüyor,bizde yedik.Sonra Bekir ERGÜL gibi sanal olan yaşamıyan bir silahşör eliyle asıl niyetlerin topluma nakledilmesi,bu kadar basit anlamak bile gerekmez,zaten olay açık ve net,sadece biraz cık dikkat ve iyi bir analiz o kadar.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7731
Hikmet BOLAT (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 140
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 12/01/2009 18:10 Kanaat Notu: 13  
Sayın Akpınar Bu dönüş Camiamız ve beklentilerimiz için Hayırlı ve Uğurlu Olur inşallah.

Hoş Dönüşler Olsun.

Yapıcı ve Birleştirici çalışmalarını görmekten onur duyarız.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7734
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 12/01/2009 20:25 Kanaat Notu: 66  
Değerli SANAL büyüğümüz Bekir ERGÜL'e gösterilen zerafet ve yayınlanma durumu malesef bize gösterilmiyor ,bakın bir kaç gün önce ne yazdım ve gönderdim ,içinde ne hakaret nede küfür var ama yayınlıyamadılar;
Sayın Cenan EYNUR'A CEVABIMDIR;

TEMAD MESAJ SAYFASINDAN ALINMA;

SAYIN BAŞKANIM SİZE VE EKİBİNİZE GÜVENİMİZ TAMDIR. İNŞALLAH YAKINDA SEVİNDİRİCİ HABERLERİ BEKLİYORUZ. BU SEVİNDİRİCİ HABERLERE BİZLERİ SİZ ALIŞTIRDINIZ. SAYGILARIMLA.
CENAN EYNUR
**

SAYIN CENAN EYNUR,

BUNDAN ÖNCE HANGİ SEVİNDİRİCİ HABER ALDINIZ? BEN 5 YILDIR EMEKLİYİM, HENÜZ HİÇ SEVİNDİRİCİ BİR HABER ALAMADIM YA DA BEN ATLAMIŞ OLABİLİRİM.
5 YILDIR NE MADDİ, NE DE MANEVİ BİR GELİŞME OLDUĞUNU ANIMSAYAMADIM SİZDE NE TÜR SEVİNDİRİCİ GELİŞMELER OLDU,
EĞER AÇIKLARSANIZ BİZLERİ DE SEVİNDİRİRSİNİZ. SAYGILAR.

Acaba isim yerine Bekir ERGÜL yazsaydım yayınlanabilirmiydi??
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7739
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 13/01/2009 07:47 Kanaat Notu: 66  
Saat 00.41 günlerden 13 Ocak Salı,Biraz önce baktığım Temad web sayfasında,hala Dursun Şahin in 12.ocak saat 10.17 deki mesajı duruyor, sanırsınız ki,bu saate dek kimseler bu zavallı Dursun efendiye cevap vermemişler,eminimki en azından 10 dan fazla cevap gelmiştir,ama ne oldu ise yayında hala bu değerli mesaj duruyor,aslında yayına bile verilmemesi gereken bu mesaj adeta bir ibret belgesi,benim vede bazı meslektaşlarımızın yazdıkları yazıların hemen geriye düşmesi için bekletenler,sonrada 2-3 sayfa geriye düşmesi kesinleşince yayına veren bu zihniyet hala devam ediyor,hatta şimdide bu mesaja gelen cevapların gündemden düşmesi bekleniyor olabilir,hatta bu Dursun sanal da olabilirki tahminim öyledir,eğer öyle değilse bu zavallı büyüğümüzü tanımak isterim,devam durmak yok beklemeye devam.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard