EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: TEMAD NEREDESİN

#7824
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 07:16 Kanaat Notu: 27  
Sayın MERT yönetim yalnız değildir.Bizler ve bu site tarafından kendilerine her türlü destekte bulunulmuş ve destek taahüt edilmiştir..Yanlış yolda kimsenin peşindende gidecek halimiz yok.ZATEN ÇIKAR YOLDA KALMAMIŞTIR.BU İŞİN SONU EYLEMDİR.HAYKIRA HAYKIRA SÖYLÜYORUZ.SAĞIR SULTAN BİLE DUYDU.DESTEĞE HAZIRIZ..
  Konu kilitlendi.
#7825
abdullahektik (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 85
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 07:19 Kanaat Notu: 17  
sAYGIDEGER MESLEKTASLARIM,
ESAS KONUYU DAGITMAKTAN BASKA BIR IS YAPAMIYORUZ,SAYIN
TEMAD YONETICISI,SANKI 9/2 SI,1/4 U. TAZMINATLAR VE SOS-
YAL HAKLARIMIZ HALLEDILDI DE,EM.DZ.CILERIN ISLERINE TAKIL-
DI KALDI,ONCELIKLE SU SAYDIKLARIMI HALLEDIN,SUVARILIKMIS,
CARKCILIKMIS SAHSI MESELELERDIR,MURACAAT VARSA YERINE GE-
TIRILIR,YOKSA HALLEDILCEK MESELE YOK DEMEKTIR,BOSUNA VAKIT HARCAMAYALIM.
  Konu kilitlendi.
#7826
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 07:29 Kanaat Notu: 27  
Saygıdeğer Meslektaşlarım değerli vakitlerinizi aldım herhelde çok özür dilerim.Kusura bakmayın.Yanlış anlaşıldı herhalde ..Saygılarımla.
Selçuk İÇER
E.Asb.976-26
  Konu kilitlendi.
#7835
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 19:04 Kanaat Notu: -3  
Sayın EKTİK;
Konunun dağıldığı falan yok bilinizki; Denizci olsun, Karacı olsun, Havacı olsun, Jandarma olsun Bir tek Assubayı ilgilendiren sorun bizleri ilgilendirir.Diğer konulara gelince her sorunumuzla ilgili çalışmalar devam etmektedir.Ve biz boşa harcanacak vaktimizin olmadığını bilincindeyiz....
Saygılarımla.....

NOT: Sayın AKPINAR sizi şahsen tanıma şerefine nail olup size duyduğum saygı ve sevgi gereği forum sayfalarında size cevap vermiyorum sanırım farketmişsinizdir.
  Konu kilitlendi.
#7837
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 19:20 Kanaat Notu: -3  
Erhan Mert yazan:
SEVGİLİ MEHMET AKPINAR,

DOĞRU SÖZE NE DENİR BİLEMİYORUM. ŞU ANKİ TEMAD YÖNETİMİ BİLEREK, İSTEYEREK VE GÖNÜLLÜ OLARAK SEÇİMLERE GİRMİŞ, VE SİZLERİN ŞAHİT OLDUĞU GİBİ, ÇEŞİTLİ YÖNTEMLERLE DELEGELERİ ETKİLEYEREK SEÇİMLERİ KAZANMIŞLARDIR. BU SİTEDE DE, KENDİLERİNE RAKİP OLARAK SEÇİME GİREN ARKADAŞLARIMIZ GEREKLİ DESTEĞİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEKLERİ MESAJLARINI VEREREK YENİ YÖNETİMİ KUTLAMIŞTIR. ANCAK GÖRÜNEN ODUR Kİ, BU YÖNETİM İLE SONUCA GİTMEK İMKANSIZ. İKİ DÖNEM HİZMETTEN SONRA ARTIK YORULMUŞLARDIR.

BAZI ARKADAŞLARIMIZ YÖNETİMİN YANLIZ BIRAKILDIĞINI VE BUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. KENDİLERİNE KATILIYORUM, ANCAK İNSANLARIN BİRİLERİNİN PEŞLERİNDEN GİDEBİLMESİ İÇİN KENDİLERİNİ SÜRÜKLEYECEK İYİ BİR LİDERE VE İYİ BİR KADROYA İHTİYAÇ VARDIR. ŞU ANDAKİ YÖNETİM, PEŞİNDEN KİMSENİN GİTMEMESİNİN NEDENİNİ İYİCE DEĞERLENDİRMELİ VE GEREĞİNİ YAPMALIDIR.


Sayın MERT;
Seçim sürecinde olanları kaşımak kimseye bir şey kazandırmaz.Herkesin kimleri nasıl etkilemeye çalıştığı hala hafızalarda, unutulmadı.Yazınızın üst paragrafında belirmişsiniz yeni yönetim seçilmiştir ve kutlanmıştır.3 Aylık sürede bu yönetim ile sonuca gidilemeyeceğini tesbit etmeniz çok ilginç, kriteriniz nedir?Veya yapılan çalışmalardan ne kadar bilgi sahibisiniz?İki dönem hizmet eden arkadaşlarımızın yarısı bu seçimde yenilenmiştir.Sanırım dikkatinizden kaçmış.Sahi seçimlerden sonra hiç derneğimizin kapısını açtınızmı?Evet yeni yönetim yalnız bırakılmıştır.Sözde değil özde Assubay sevdalılarına ihtiyaç vardır.Şahsen iyi bir lider ve azimli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.Burda yazılanların dörtte biri icraat aşamasında yardım olarak bize geri dönse neler yapılabileceği görmenizi arzu ederim.
Gün birlik ve beraberlik günü/davamıza sahip çıkma günüdür.
Saygılarımla.....
  Konu kilitlendi.
#7838
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:TEMAD NEREDESİN 17/01/2009 20:08 Kanaat Notu: 66  
TOPLUM REALİST AÇIKLAMALAR,SOMUT ŞEYLER İSTİYOR,ÖNERGE VERİLMİŞ AMA SONUÇ ALINMAMIŞ,O ZAMAN O ÖNERGENİN NE ÖNEMİ VAR,SADECE BAZILARIMIZ ÜMİTLENİR BEKLENTİ İÇİNE GİRER O KADAR,TIPKI 1/4 ÜN ÖNCE KABÜL EDİLİP ERTESİ GÜN VAZ GEÇİLMESİ GİBİ,ANLATABİLDİMMİ?
  Konu kilitlendi.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard