EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
BANKA PROMOSYONLARI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: BANKA PROMOSYONLARI

#7791
Osman Ada (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 16/01/2009 07:00 Kanaat Notu: 9  
Cengiz bey işi kişiselleştirme Hangi sözümü etik bulmadında iade ettin yazımı birdaha oku anla öyle yanıt ver Adam gibi görüşmemişler deyince hemen yadırgadım diye yazdın bende adam gibi görüşmemişler sözümden KONUYA ÖNEM VERMEMİŞSİNİZ demek istediğimi belirttim bunun yanlışı nerede Bana yetki verecekmişsiniz oraya kimseyi zorla seçmediler bizi temsil etmek adına can atanlar görevlerini yapacaklar bu kadar basit çay partisi düzenle MS komisyonuna yasa teklifinden sonra dosya vermeye kalk, Bankanın sıradan bir vatandaşa verdiği yanıtı başarı gibi ilet elbet eleştireceğim benim görev almamdan ziyade bu görevi yapamayanlar bırakır yapan biri bulunur.Laf yetiştirmek yerine önerilerimizi dikkate alın faydalanın Biz derneğin düşmanı değiliz öyle görüyorsanız aldanırsınız başarınız olsun eleştirdiğimiz gibi alkışlar başımızın üstüne yerleştiririz.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7792
ysiginc (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 146
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 16/01/2009 07:28 Kanaat Notu: 10  
arkadaşlar,ziraat bankası hariç diğer bankalar kredi kartı şartıile maaşınızı öderler,vereceği poromosyonun daha fazlasını kredi kartıyla alırlar bunu hepimiz biliyoruz bence hoşumuza gider,gitmez ziraat bankasından şaşmamak lazım diyorum,ne kredi kartını şart koşuyor nede başka bir konuyu şarta bağlıyor,ben burada şahsi görüşümü dile getirdim hiç bir arkadaşımın zorda kalmasını istemem kredi kartı türkiyeyi çökertmiştir.bankalarla hükümet başedemiyor bizmi edeceğiz saygılar
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7793
cemalkiyi (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 24
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 16/01/2009 07:32 Kanaat Notu: 5  
Ben buradaki banka promosyonları ile ilgili konuda yasal prosödürden bahsetmek istiyorum.
Maaşlar mutemetler vasıtasıyla elden verilmeye devam ederken maaşların bankalar vasıtasıyla ödenmesi hakkında bir kanun çıkarıldı ve tüm çalışanlar maaşlarını bankamatik vasıtasıyla almak zorunda kaldı.

Bu kanuna göre devlet çalışanların maaşlarını ayın 12 sinde (dikkat 15 değil) bankaya yatıracak, banka bu maaşları 3 gün yani 15 ine kadar işletecek ve 15 sabahı ödeyecekti. Tabi burada trilyonlaca liranın bankada 3 gün kalması bankalara bir getiri sağlayacaktı. Bankalarda birliklerin ve kurumların peşinde dolaşmaya başladı ve promosyonlar verdi. Bu promosyonları kurumlar ilk önce kendi ihtiyaçları için kullandılar. Daha sonra kişilerin yargı yoluna başvurmasıyla bu promosyonlar kişilere dağıtılmaya başlandı. Bu promosyon miktarları birlik ve kurumlara göre değişti.aylık 80 tl yi bulan promosyonlar var.

Bankaların emekli maaşlarına rağbet etmemesinin sebebi emekli maaşlarının bankaya aynı gün yatıp aynı gün çekilmesi, yani bankada emekli maaşının 3 gün kalması diye birşeyin sözkonusu olmaması. Yeni kanun yapılıp emekli sandığı maaşları 3 gün önce bankaya yatırılır derse, bankalar o zaman emeklilerinde peşinde koşar. Çalışma bakanlığının bu konuda çalışması olduğunu bir zamanlar duymuştum ama ses seda çıkmadı.

Temad genel merkezimiz bir çok konuda açıklamalar yapmıyor diye eleştiriyorduk. Sayın genel sekreterimiz ve yönetim kurulu üyemiz sayın Özer açıklamalar yapıyor. Bu sefer de yapılan açıklamaları eleştiriyoruz. Diyeceksiniz ki doğru düzgün çalışsınlar onu açıklasınlar, sizde haklısınız ama hiç açıklama yapılmamasından daha iyi değilmi?

Saygılar sunuyorum
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7796
janas (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 157
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 16/01/2009 20:23 Kanaat Notu: 23  
Sayın Cemal KIYInın söylediği gibi önceki olumsuz,bilgisiz bekleyişlere karşı şu an gelişmelerle ilgili bilgilerin,aşamaların yayınlanması elbette bana göre çok önemli.Konular sıcak tutulup kısa sürelerdeki gelişmelerin bizlere ulaştırılmasıda bu konulardaki hem soru işaretlerini,hem merakımızı hemde TEMAD sitesini daha çok ziyaret etmemizi sağlıyor.Tabi gelişmeler konusunda çevremizdeki meslektaşlarımızada bilgi taşıdığımızdan TEMAD'a ve malum konulara da olumlu anlamda duyarlı ,ilgili meslektaşımız artıyor.Bu anlamdada bilgi aktarımı konusu bence çok önemli.

Promosyon konusundada Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez demişler.Ama Kaz gelecek yerden kaz esirgememenin bir anlamı olmaz.Dolayısı ile banka vereceğinden çok alacağını garanti etmedikçe tavuk vermez.

Takipteyim.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7798
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 16/01/2009 21:48 Kanaat Notu: -3  
Değerli Meslektaşım;
Olayın kişiselleşmesi ile hiç alakası yok.Ben sizler eleştiri yaparken ''Adam gibi yapın'' dersem ne anlarsınız?Kaldıki yapılan girişimlerden kulaktan dolma bilgi sahibisiniz ve böyle bir yorum yapıyorsunuz.Ben size özelden öğrenmek istediğiniz konuları direk bana yazın ,açık ve net bilgi vereyim dedim.Ama şu ana kadar yazmadınız.Eleştiriye şahsen ben sürekli açık biriyim, Ama saygı ve sevgi çerçevesinde olursa...Birbirimize hitap ederken kullanılan kelimenin nereye gittiğine dikkat ettiğimiz sürece.....
Promosyon konusunda aklınıza gelebilecek tüm olasılıklar değerlendiriliyor.Hatta hak ettikten sonra(Anlaşma süresi) hesaplara yansıtılmasıda dahil olmak üzere...Sözümün arkasındayım.Eğer herhangi bir banka daha ılıman yaklaşırsa ve anlaşma yolu açarsa kim olursa olsun Zümremiz yararına yapılacak konuda yetki devri veya yetkili kişinin o banka ile görüşmesine hazırız.
Ama şimdiye kadar yapılan görüşmelerde bankalar işin ciddiyetini anlamadılar.Bunun içinde eylem gerekli.Mesela adı geçen banka ile çalışanların bunu gerekçe göstererek hesaplarını sonlandırmaları gibi....
Saygılarımla.....
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7799
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 16/01/2009 23:17 Kanaat Notu: 221  
Sn.Erten arkadaşımız adam gibi yapın sözü ile kast ettiği anlamı belirtiğine göre konu anlaşılmıştır.Eleştirilerde ana fikir TEMAD yönetiminin normal bir şahsa verdiği yanıtı başarı veya yapılan çalışmasının sonucu gibi göstermesidir.Sn.Kumaşın açıklamasını bende eleştirmeyi düşünmüştüm. Yasal engeller olabilir bunları bizimle paylaşıp bu engelleri aşmak için çalışıyoruz demek Sn.Kumaşın açıklamasından daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Eğer haksız saygı içermeyen art niyetli maksadı aşan eleştiri olursa herkezin ADAM GİBİ ELEŞTİRİ YAPIN deme hakkı olacaktır.Esenlikler diliyorum
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard