EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
BANKA PROMOSYONLARI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: BANKA PROMOSYONLARI

Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
BANKA PROMOSYONLARI 05/01/2009 20:43 Kanaat Notu: 221  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
Görevdeki personele maaşlarını aldıkları bankalar tarafından promosyon sağlandığını biliyoruz. Bu promosyonların bizlere de sağlanması hususunda dileklerimizi zaman,zaman dile getirdik hatta bazı arkadaşlarımız (Ör.Sn.Ahmet Çam) kişisel girişimlerde bulundular belli bir aşamadan sonra sonuç alınamadı elbette bu görüşmelerin TEMAD tarafından yapılmasında büyük yararlar olduğunu belirttik. Bu hem bizlere avantaj sağlayacak hemde TEMAD'a yeni üyeler kazandırarak maddi ve manevi destek temin edilecekti. Aldığımız bir habere göre TEMAD bu konuda İş Bankası ile görüşmeler yapıyormuş umarım sonuç alınır Alınmaması için sebeb yok Bankalar Emekli Sandığının bu konuda yardımcı olmadığını belirtmektedir biz MAAŞ NAKİL DİLEKÇESİ VERECEĞİZ vereceğimiz dilekçe sayısına göre promosyon tespit edilebilir Emekli Sandığının bunu engellemesi söz konusu olamaz ben maaşımı dilediğim bankadan alma hakkına sahibim bu hakkımı da avantaj sağladığım banka lehine kullanabilirm. Kısacası TEMAD yönetimine görüşmelerde destek olmak üzere www.isbank.com.tr adresindeki iletişim bölüme girerek" TEMAD yetkililerinin emekli maaşlarımızın bankanızdan alınması konusunda yapacakları görüşmelerde olumlu sonuç alınırsa bankanızı binlerce arkadaşımızın tercih edeceğinin bilinmesini rica ederim " şeklinde bir ileti göndermenizi öneriyorum.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 05/01/2009 20:59 Kanaat Notu: -3  
Değerli Büyüğüm;
Yapılan görüşmenin bir tanesini bizzat ben gerçekleştirdim.Görüştüğüm bankada Garanti Bankası idi.Emekli olanlar istedikleri an bir dilekçe ile banka değiştirebildikleri için ve Emekli sandığı bankaya verilebilecek olan taahhütnameyi (belirli süre içerisinde kişilerce banka değiştiremeyeceğine dair noterden) tanımadığı için bu görüşmelerden bir sonuç alınamamaktadır.Kişisel bazda istenirse aktarımda yardımcı olabiliriz cevabını veriyorlar.Bilginize...
Saygılarımla.....
Osman Ada (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 05/01/2009 21:53 Kanaat Notu: 9  
Benim anlamadığım bu açıklamaları neden TEMAD yapmaz desteği hep biz öneriyoruz Hiçbir STK TEMAD kadar şanslı değil bu şansı yeterince kullanmasını dilerim. Banka promosyonları toptan vermiyeceğine göre ayrılan olursa promosyonu kesilir bunda bankanın kaybı olamazki Kişisel bazda aktarım için onların yardımcı olmasına gerek yok bu ayrıntıları elbet gişimde bulunanlar biliyor bize kesin bilgi verilsin olmuyorsa olmuyor ne yapalım bizde kişisel tercihimizi yaparız ben öneriye uyarak bankaya yazdım.
tedbir33 (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 54
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 06/01/2009 00:30 Kanaat Notu: 14  
Biliyorum Temad arkasında dimdik durmamız gereken tek yasal temsilcimiz. Daha güçlü olabilmemiz için de mutlaka üye sayımızı artırmamız lazım. Hepsine tamam.
Dışardan ahkam kesmenin kolay olduğunu, bilmem nerden bir görüşme randevusunun alınabilmesi için ne kadar beklendiğini bu işerin kolay olmadığını biliyoruz. Ama çıkar yol eleştirenleri, afaroz etmeye kalkmak, suçlu ilan edip, insanları benden, benden değil diye ilan etmeye kalkmak olmadığını da biliyoruz.
Temad'ın üyeleri için gökteki yıldızları yere indirmesi zaten beklenmiyor ki. Tüm sorunlarımızın çözümünün ucu geliyor gidiyor, ya TBMM, ya MSB ya da GENKUR'a dayanıyor..
Alın size çözümü bu sayılan makamlara bağlı olmayan, Temad'ın üzerine düşse kolaylıkla, alnın akıyla halledebileceği bir sorun. Benin maaş almam için bir bankayı seçmem bu bankaya rant sağlıyor mu? Sağlıyor. Bu bir anlamda ticari bir sorun mu? Evet. Bu rantın bir kısmını devlet memurlarına yapıldığı gibi bana da aktramak mümkün mü? Neden olmasın, penim maaşım da sonuçta para değil mi, mümkün olmaması için hiç bir sebep yok. Tek başıma banka nezdinde tek bir emekli assubay olarak pazarlığa otursam tek başına ben mi bir şey ifade ederim, yoksa atıyorum, iki bin kişi birlikte mi bir şeyler ifade eder? Doğal olarak iki bin kişi? Bu iki bin emekli assubayı TÜSİAD'ın mı bir araya toplaması meheldir yokdsa TEMAD'ın mı?
Gelelim bir yıl boyunca aynı bankadan maaş almak için noter tahhütnamesi konulu ipe un serme olayına; kim dedi kardeşim verilecek promosyonu illaki baştan peşin almak şart diye? Bir önceki yılın promosyonunu takip eden yılda işlenmiş olarak alsan olmaz mı? Promosyonu, şartı yerine getirmek için tahhüt edenler değil,bir gün bile aksatmadan yerine getirenler alır olur biter..
Sonuç olarak; Temad gider bankaya, ben maaş müşterisi olarak ( verdiğim sayı bir örnektir) ilk etapta 2000 bin kişi getirsem, bu kişilere yıllık ne kadar promosyon verirsin pazarlığını yapar. Bir kampanyayla üylerinden bu duruma istekliyim dilekçelerini alır. Döner bankaya, arkadaş benim getirdiğim her üye için veya benim üzerimden gelecek her üyeme aynı hakkın sağlanmasını istiyorum, ayrıca (yine örnek)benim adımı vererek gelen her üyeme vereceğin hakkın yüzde beşini bana bağış için keseceksin der. Bu durumu duyan, paranın kokusunu alarak derneğe gelen, dernekten uzak durduklarından sık sık şikayet edilen her meslektaşımızın önüne önce üyelik formu atılır. O zaman üye sayısı bir yılda nasıl ikiye katlanılırmış görülür.
Son söz: "Tembele yumuş buyur, bin türlü mazeret üretsin." (yumuş buyurmak: görev vermek)
mehmet doğan (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 06/01/2009 00:44 Kanaat Notu: 3  
Promosyondan vazgeçtim Türkiyenin en büyük bankalarından İş Bankası emekli maaşı aldığım hesabıma hesap işletim ücreti tahakkuk ettirip tevkifatta bulunmuş.Tanrı şahittir yabancı banka değil yerli bir bankamız kazansın diye İş Bankasını tercih etmiştim.Her zamanki gibi elimizi verdiğimiz kolumuzu koparmaya uğraşıyor.Sayın Temad Yönetimi en azından Oyak ile yapılan protokol çerçevesine sığdırıp masraf alınmasının önüne geçebilir diye düşünüyorum.Saygılarımla..
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:BANKA PROMOSYONLARI 06/01/2009 01:37 Kanaat Notu: 221  
Arkadaşlar Ben İş bankası,Oyakbank (İNG) ve Akbankla çalışıyorum eyvah bunu okurlarsa emekli assubay üç banka ile çalışıyor bunların durumu iyi zam mam vermiyelim demesinler? OYAK(İNG) banktan maaş alıyorum İş Bankası evimin karşısında götürüp oraya yatırıyor tüm banka hizmetlerimi oradan yapıyorum esasında maaş için İş bankasını tercih edeceğim ama TEMAD belki anlaşma yapar diye umutla bekliyorum. Akbanktan sadece VİSA almıştım Sn.Doğanın dediği gibi benden yıllık iletişim ücreti ile visa kartı aidatı istenince bankaya gittim alın kartınızı sokun cebinize dedim inanın aman zaman dediler lütfen biz genel müdürlüğe yazacağız alınmıyacak dediler bir banka bir kişiyi kaybetmemek için bu kadar taviz veriyorsa binlerce kişiyi kazanmak için neler vermez belki bilenleriniz vardır İş Bankası Emekliler gelin tanışalım kampanyası ile Maksimum puan veriyorlar İstekli olan tekeden süt çıkarır isteksiz ise montofon ineğinden süt sağamaz.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard