EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
HÜKÜMET VE GENEL KURMAY (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: HÜKÜMET VE GENEL KURMAY

ahakaneren (Ziyaretçi)
Senior Boarder
Gönderiler: 12
graphgraph
Cvp:HÜKÜMET VE GENEL KURMAY 20/12/2008 09:24 Kanaat Notu: 2  
Şimdi bu yazının neresini düzeltelim? Bir kere hükümet ne kilittir ne anahtar. Hükümet, genelkurmay assubaylar hakkında ne isterse onu yapan veya yapmayan bir noter sadece. Öyle olmasaydı, MSBakanı, genelkurmaya derdinizi anlatın demezdi. Diğer yandan; şu ana kadar assubay camiasının hükümet ve genelkurmayla kavga ettiğini veya 'bozduğunu' düşünmüyorum. Çünkü her iki kurum da, bizlerin sorunlarını dinliyormuş gibi yapıp, kulaklarının üzerine yatıyorlar. Emekli assubaylar AİHM gitti diye mi kavga etmiş oldular? Veya feryadımız gazete manşetlerine taşındı diye mi? Bütün sorunlar efendi bir şekilde genelkurmaya da hükümete de defeatle anlatılmadı mı sanki? Kavga iki taraflı olur. Bunlar bizi muhatap bile almıyorlar ki. Dolayısıyla, bu görüşlere kesinlikle katılmıyorum. 24 Aralık toplantısından da fare çıkacak. Çünkü hiç bir hak verilmez. Alınır. Verilirse bunun adı hak olmaz. Lütuf olur. (İnşallah yanılırım.)
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Hakan HEZER (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 350
graphgraph
Cvp:HÜKÜMET VE GENEL KURMAY 20/12/2008 10:24 Kanaat Notu: 32  
o kadar kemikleşmiş,ön yargılı zabitan ve komuta heyeti var ki,ne assubayları görmeye ve ismini dahi duymaya tahammül edemiyorlar.Ne de Assubaysız yapabiliyorlar...
Amaçları belli assubayları isya ettirip halkın karşısında yine bizim aldığımız maa ile asgari ücretlinin ve büro memurlarının aldığı maaş karşılaştırması ile kamuoyunda haksız duruma düşürmek gayret ve çabası ile assubaylar isyana bilerek ve isteyerek sürükleniyor.Zabitan ve komuta heyeti assubay varlığını kendi sosyal olanaklarına siper ediyor.
Ne askeri ne sivil otorite ve halk bilmiyorki assubayın aldığı maaş kira ve taşınma her iki yılda bir tayin sebebiyle kulanılmaz hale gelen eşyalar gittiğini,bir teğmen gibi sürelikli lojmanda,ev bedava,orduevi ve kamp bedava zannediyorlar.İşte onun içindir ki önce halka sivil platformlarda kendimizi iyice anlatmalı,sonra mutlaka TEMAD üye sayımızı mevcut emeklimiktarının en az yarısına ulaştırmalıyız yoksa sayın adaşımın dediği gibi HAK vermezler,lutfederlerse bu lutufta ne kadar ve ne olur onuda biz düşünelim.
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:HÜKÜMET VE GENEL KURMAY 20/12/2008 18:38 Kanaat Notu: 27  
Sayın HEZER kim (isyan) edecek Fax Mail kampanyasına katılmaktan imtina edenlerlemi?Emekli olmalarına rağmen hala postal giyme merakı içinde olanlarmı?Bunlar bizden değil KOMUTANIM diyenlermi?.Derneğinin adını sanını bilmeyenlermi? Hala Komutanlarını velinimet olarak görenlermi?
caho (Kullanıcı)
Junior Boarder
Gönderiler: 6
graphgraph
Cvp:HÜKÜMET VE GENEL KURMAY 20/12/2008 22:13 Kanaat Notu: 0  
bakın size söylüyorum Umur TALUnun bir yazısın da belirttim sayın Umur TALU yu fahri genel başkan ilan ettim, onun etrafında kenetlenelim daha başarılı olacağız,adam dava adamı gibi hareket ediyor, genel merkezimiz bizden olmasına rağmen bunu kadar ses getirip dokundurabildimi..? kocaman bir HAYIR bu lutuf bekiyenlerle çok işimiz var kimse bedel ödemek istemiyor daha önce ağabeylerimizin yaptığını yapmak istemiyorlar,şu anda üye olmak istemeyenlerin bile ihtilal olursa ne olur ne olmaz mantığı ile hareket ettiklerini gördüm ve duydum,bağıranlar var nasıl olsa bağırıyorlar hak çıkarsa bizede düşer diyorlar ,ÇOK YAZIK........!!!!
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:HÜKÜMET VE GENEL KURMAY 20/12/2008 22:24 Kanaat Notu: 66  
Temad genel Kurulu esnasında bizzat görüştüğüm Mv.Sayın AKMAN kendisi açıkça söyledi,bütün iş Genelkurmayda oradan ne gelirse o geçer adeta MS komisyonu onay makamı,anladığım oradan gelen her konu kanunlaşıyor başka yerlerde aranılan çözümler vakit kaybıdır,Genelkurmay bu Assubaylarımızın ve Emeklilerinin içinde bulundukları durum çok acı diye değerlendirip düşünerek olumlu bir adım atmaz ise ,malesef anlaşılan şudurki hükümet hiç bir şekilde harekete geçmiyecektir,bu nedenle bulunulan her platform kullanılarak önce genelkurmay ikne edilmelidir,eğer ikna edilemiyor ise yapılacak tek şey artık eylem dir bu yolla sesimizi duyurmaktır,başka da çıkar bir yol görülmemektedir.Kısacası Genelkurmay bu işin hem kilidi hem de anahtarı rolündedir,malumunuz genel seçimler sırasında Ankara çankaya bölgesinden bir Mv.adayı ki şimdi Mv.lidir (Burhan KAYATÜRK) ilanlarla bize destek olacağını taahhüt etmişti ne oldu hiç sesini duyan yada bizim için çalışıp çabaladığını işiten bilen varmı,yok,herkes bizi kullanılıp atılacak ,kandırılacak oy deposu olarak görmeye devam ediyor,bunu kırmanın yolu önce Genelkurmaydan olumlu netice almaktan geçmiyormu?
İ.TURAN (Ziyaretçi)
Gold Boarder
Gönderiler: 46
graphgraph
Cvp:HÜKÜMET VE GENEL KURMAY 20/12/2008 23:31 Kanaat Notu: 11  
Sayın AKPINAR,

İçinde bulunduğumuz durumda sorunlarımızın ilk çözüm makamının Genel Kurmay Başkanlığı olduğu görüşünüze katılıyorum. Söylediğiniz gibi Genel Kurmay Başkanlığı kararlı olarak ilk adımı attığında sorunumuz hızlı bir şekilde yasal olarak da çözülecektir.

Bunun dışında, seçimden sonra ilk işimiz sizin sorunlarınızı çözmektir diyerek bizden oy isteyecek adaylara ve partilere cevabımız hazırdır. ÖNCE SORUNUMUZU ÇÖZÜN SONRA OY VERELİM' dir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard