EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
FAX MAİL KAMPANYASI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: FAX MAİL KAMPANYASI

#7416
26AbdilGüven (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 20
graphgraph
Cvp:FAX MAİL KAMPANYASI 21/12/2008 19:28 Kanaat Notu: 5  
Saygı değer meslektaşlarım, Assubay onur mücadelesinde ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYALIM, KAPILSAK DAHİ UMUTSUZLUK İÇİNDE DAHİ ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDELİM.Bizler görevlerimiz esnasında da bir çok engellerle ve zorluklarla karşılaşarakta mücadele verdik.Haklarımız öyle kucağımıza gökten inmeyecek,altın tepside sunulmayacak,onu aramamız,onu kovalamamız gerekecek.Zorluklara ve başarısızlıklara göğüs gererek, yüreğimizdeki arzu ve inançla mücadelemize devam etmeliyiz...ARZU İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY TANIMAZ,BAŞARISIZLIĞI KABUL ETMEZ.Saygı ve selamlar ABDİL GÜVEN E.P.KD.BÇVŞ
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7425
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:FAX MAİL KAMPANYASI 22/12/2008 12:49 Kanaat Notu: 80  
SAYGIDEGER, DUYARLI MESLEKTAŞLARIM,
--""emekli assubaylar org""net"" ve TEMAD sitelerinin başlatmış olduğu fax ve mail kampanyasına katılarak, bir nebzede olsa üzerlerine düşen mesuliyet görevlerini yerine getirmişlerdir.
--Bunlar mücadelemizin sadece bir etabıdır. Bu etabların kazanımı ASSUBAY ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMI OLACAK, Şehidimin ruhunu, Gazimin kanını, Emeklimin terini birilerine mutlaka hatırlatacaktır. O nedenledirki bu ve gelecekte bu tarz uygulamalara katılımlar ne denli fazla olursa, etkiside ona doğru orantılı olarak artacaktır.
--Bu tarz faaliyetlerden her zaman haberdar olabilmek için, bir tıklama ile gönderdiğiniz mesajlarınız kadar kolay olan ve sadece bir kaç dakikanızı alacak olan bir uygulama ile lütfen sitelerimize üye olunuz. Üye olunuzki büyüyelim, sesimizin desibelini arttıralım kulagı tıkaçlılara duyuralım.
KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL GÖNÜL ERLERİNE SELAM OLSUN.
""SAYGI DUYULMASI GEREKENLERE SAYGILARIMLA.""
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
E.HAVA ASSUBAY UÇAK SİLAH TEK.
1972-17 barbarosbac@hotmail.com
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7429
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:FAX MAİL KAMPANYASI 22/12/2008 22:46 Kanaat Notu: 221  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
Her vesile ili belirtiyoruz biz ne daha fazlasını ne de imtiyazı talep ediyoruz.bizim taleplerimiz adalet,eşitlik ve insan onurunun gerçekleşmesidir. Özellikle üç yıldır bu site ve mynet mesaj grubunun destekleri ile ilgililere ulaştık,kamuoyunu bilgilendirdik,Temad'da maddi ve manevi desteklerde bulunduk. Birlik ve beraberliğimiz,kararlılığımız hergeçen gün artıyor. Birleştirilmiş komutanlar toplantısında özlük hakları konuları görüşülecektir son bir kez hatırlatma görevini çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdik bu vesile ile özverili bir şekilde destek veren Site yönetimine (özellikle teknik sorumlu Semih Koç kardeşimize), Temad yönetimlerine arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi şahsım adına sunuyorum.Umarım iyi sonuçlar alacağız Saygılarımla

Not. Muhtelif yazılarımda belirttim arkadaşlarımız 24 Aralık tarihine endekslendiler bu toplantının 24 Aralıkta yapılacağına dair kesin bir bilgi yok
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7430
bergamalı (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 53
graphgraph
Cvp:FAX MAİL KAMPANYASI 23/12/2008 00:11 Kanaat Notu: 18  
SAYGIDEĞER MESLEKTAŞLARIM ,

Onurlu insan olmanın haklı gururu ile Assubay onur mücadelemiz adına, uzun süreden bu yana, yetkili makamlara, verilmeyen haklarımızı alabilmemiz için Dernek yetkililerimiz tarafından çeşitli zamanlarda müracaatlarımız olmasına rağmen, yetkili makamlarca hep göz ardı edilerek görmezden gelindik.

Hepimizin bildiği gibi son bir haftadır yine bu doğrultuda,birlik ve beraberlik içinde, gerek Genel Merkezimiz ve şubelerimiz tarafından, gerekse www.emekliassubaylar.org sitesinde, Adalet ve Eşitlik için “HAKLI TALEPLERİMİZ “i içeren faks, e-posta ve dilekçe ile yetkili makamlara sesimizi duyurmak ve yeni bir hatırlatma görevimizi daha yerine getirmek amacıyla, yoğun katılımlı etkin bir mücadele içindeyiz.

Çeşitli mesaj panolarından öğrendiğimiz kadarı ile TEMAD BALÇOVA ve TEMAD MUĞLA şubelerimizin, gerek faks ve gerekse org sitemizdeki e-posta kampanyasına verdikleri destek takdire şayandır. TEMAD ANTALYA şubemizin de bu konuda faks ile üyelerine yardımcı olarak verdikleri yoğun desteği de takdirle söylemeliyim. Başta sitemizdeki kampanya mesajını emek verip hazırlayarak bu kampanyanın ilk kıvılcımını çakan, Site Yönetimi’ne; ayrıca bu konuda çalışmalarda bulunup da mesaj panolarımızda sesini duyuran ve duyuramayan; üyelerine yardımcı olup emek veren bütün şubelerimizin yönetim kurullarına ve katılımcı meslektaşlarıma, teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.

Saygılarımla…
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7431
Hikmet BOLAT (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 140
graphgraph
Cvp:FAX MAİL KAMPANYASI 23/12/2008 04:26 Kanaat Notu: 13  
Haklı mücadelemize sorumlulukları gereği katılmanın ötesinde toplumsal sorumluluk ve idame etme görevlerini de büyük bir onur ve şevkle yerine getiren e-posta ve faks gönderme imkânı olmayan Meslektaşlarımıza imkân tanıyan, ANTALYA, BALÇOVA VE MUĞLA Şubelerimize bu candan çalışmalarından duyduğum memnuniyeti ifade etmeden geçmek istemedim.
Teşekkürler Derneğimin Fedakâr Kaleleri iyi ki varsınız.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7456
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:FAX MAİL KAMPANYASI 26/12/2008 01:24 Kanaat Notu: 66  
ÇILGIN İHTİYARLAR!..

Dün gece tv.Haberlerinde ve bugün de gazetelerde ilginç bir haber vardı ,görmüş ya da okumuşsunuzdur,Prof.Muazzez İlmiye ÇIĞ ile Tema Onursal Başkanı Hayrettin KARACA,Ankara'da TBMM'nin yakınında,karlar altında 2-3 derece soğuk bir havada,birisi 90'lı diğeri 80'li yaşlarda olan bu iki ihtiyar oturdular ve bazı açıklamalar yaptılar ,bu insanlar bu yaşlarına rağmen o soğukta bu eylemi yapmayı başardılar ve seslerini duyurdular,onları izlerken gözlerim doldu,ve yürekten kutladım,o yaşlarına rağmen hala çevre bilinci ve yapılan çevre katliamları için eylem yapabilmek hele de öylesi bir havada yapabilmek doğrusu ya cesaret işiydi,onları izlerken düşündüm ," bu iki ihtiyardaki cesaretin %10'u bizde olsa dedim,kimbilir neler yaparız, gasbedilen haklarımızı nasıl alırız en azından gelecek nesiller rahat eder" diye de değerlendirdim,ama yapamayız dedim zira bizler henüz 40'lı,50'li,60'lı,yaşlarda idik bu tür bir ses getiren eylem için ise hesap ettim daha 30-40 yıl gerek diye düşündüm,ama o kadar yaşabilecekmiyiz;neyse az kaldı,hele bir o günler gelsin bakarız dedim ,siz ne dersiniz?
Bizim kampanyamız FAX-MAİL kampanyası bitti.Bu insanların yaptıklarını yapamadığımız sürece hiç bir gelişmenin olmıyacağını söylüyorum.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard