Sitede bu tip konularda da paylaşımda bulunmak güzel.Özlük haklarımız verilince(bir umut işte.umut fakirin ekmeği)bu tip konuların çok olacağını tahmin ediyorum.O zaman siteden tanıştığımız bir çok meslektaşımızla kamplarda inşallah bir araya geliriz. Şimdi ünv.de okuyan çocuğumuz var.Başbakanlık bursu çıkmadı.Zaten şaşırmadım.Ne Gen.Kur.ne de Başbakanlık,hiç birisi bizi zaten sevmiyor.Kredi verelim dediler ona razı olduk.
kampa ilk kez 1999'de genelde az personelin tercih ettiği gemlik'te gittim.Oradayken 17 ağustos depremine yakalandık ve canımızı zor kurtardık.sabaha kadar direksiyon salladım ve erzincan yakınlarında sansa boğazından çıkarken akşam üstü arabam aks kesti.Bir petrol istasyonuna kendimizi zor attık.Erzincan'dan gelen tamirci işini gördükten sonra ertesi gün görev yaptığım Doğubeyazıt'a geldik.Yıllar sonra tekrar gidelim dedik.Yeni açılan Foça kampına gittik 10 gün kaldık. Herşey güzeldi.ilk kez adam gibi tatil yaptık.döndükten sonra orası subay tahsisli kamp oldu.yani kamp denince açıkçası tırsıyorum
saygılar bizden...1983-KKK