EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU

Elbirce (Kullanıcı)
Junior Boarder
Gönderiler: 5
graphgraph
EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 11/12/2008 00:44 Kanaat Notu: 0  
Askeri kamplara hangi zaman diliminde,ne şekilde ve hangi aylar için başvurabiliyoruz?Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olanların,yardımcı olmalarını rica ediyorum.Teşekkür ve saygılarımla!...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Major82 (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 11/12/2008 03:46 Kanaat Notu: 2  
Askeri kamp müracaatları Aralık veya ocak ayı içersinde ilgili kuvvet komutanlığı sitesinden yapılabilmektedir. Bu aralar internetten takip edin.
Halil Yaz (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 23
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 11/12/2008 05:26 Kanaat Notu: 7  
Ben bu gün orduevi panosunda 25 kasım tarihli konu ile ilgili yazı gördüm. Bilginize...
Ramazan TEKELİ (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 68
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 11/12/2008 20:30 Kanaat Notu: 3  
YAZ VE KIŞ KAMPLARININ DUYURU ŞEKLİ;

1.BİRLİKLERDE BÖLÜK SEVİYESİNE KADAR, AYRICA ORDUEVLERİ VE ASKERLİK ŞUBELERİ İLE ASKERİ DERNEKLERDE (TEMAD) YAYINLANMAKTADIR.

2.MÜRACCATLAR, ANKARA'DA DİREK KUVVETLERİN KAMP ŞUBELERİNE, İLLERDE ASKERLİK ŞUBELERİ KANALI İLE YAPILABİLİR.

3.AYRICA, ÖZEL VE YEREL ÖZEL EĞİTİM MEREZLERİ İÇİN KUVVETLERE, YEREL EĞİTİM MERKEZLERİ İÇİN, İŞLETEN İLGİLİ KOMUTANLIKLARA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

4.TOPLU TAHSİSİLER KUVETLERİN KAMP ŞUBELERİNE ORGANİZASYONU YAPACAK KİŞİ TARAFINDAN, BİZZAT YAPILMASI GEREKİYOR.

3.KARA KUVVETLERİ İÇİN HER YIL ŞUBAT SONUNA KADAR YAPILDIĞINI BİLİYORUM. DİĞER KUVVETLERİN SON MÜRACCAT TARİHİNİ BİLEMİYORUM.

4.MÜRAACAT İÇİN, DOLDURULMUŞ KAMP FORMU, ASKERİ KİMLİK KARTI FOTOKOPİSİ VE POSTA PULU İSTENMEKTEDİR.

BUNLARINDA ÖTESİNDE KAMP KONTENJANLARI HER YIL YAPILAN MÜRACAATLARA GÖRE PLANLANDIĞINDAN, EMEKLİ VE ÇALIŞAN TÜM ARKADAŞLARIMIZ MÜRACAAT YAPMALI Kİ KUVETLERDEKİ KONTENJANLAR DAHA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DAĞITILABİLSİN.

YAZ KAMPLARI TSK’DA ASSUBYLAR 8 YILDA BİR, DİĞER KAMU KURUMLARINDA HER YIL GELDİĞİNİ BİLİYORMUYDUNUZ?

Sevgi ve saygılarımla,

Ramazan Tekeli
Gürcan (Kullanıcı)
Gold Boarder
Gönderiler: 42
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 12/12/2008 22:46 Kanaat Notu: 5  
KKK web sitesine baktım ,kamp müracaatı ile ilgili bir adres yada link göremedim ,bilen varsa lütfen bildirebilirmi.
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 14/12/2008 02:00 Kanaat Notu: 27  
Malüm, Konu emekliler olunca özel çalışma yapılıyor Kuvvet karagahlarında.Emeklilerinin yaş ve fiziki durumları değelendiriliyor.Deniz ve güneşten tesislerden daha iyi istifade edilmesi için emeklilere genelde TEMMUZ VE AĞUSTOS AYLARI TAHSİS EDİLİYOR,TALEP SAHİBİNİN TALEBİNİ TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRDİKLERİ İÇİN ANCAK 8 YILDA BİR SIRA GELİYOR.HER KONUDA ÇALIŞMA YAPILDIĞI GİBİ KAMP KONUSUNDADA ÖNEMLİ DÜZENLEMELER YAPILIYORMUŞ.MÜRACAAT KALDIRILIYOR.ilgili komutanlık emekli personeli liste üzerinden takip ederek davetiye gönderecekmiş.Güzel bir uygulama.Saygılar
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard