EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD

#7140
assubaycocugu (Ziyaretçi)
Junior Boarder
Gönderiler: 9
graphgraph
Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD 05/12/2008 03:20 Kanaat Notu: -1  
Bu baslikta ki yazilarim art niyetli kisilerin yanlis yorumlamalarina yol verip assubay camiasini lekelememeleri ve forumda ki yanlis anlasilmalardan oturu tarafimdan silinmistir. Konu benim icin kapanmistir.

Sevgilerimle...
  Konu kilitlendi.
#7143
tedbir33 (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 54
graphgraph
Cvp:Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD 05/12/2008 04:16 Kanaat Notu: 14  
Sevgili Assubay Çocuğu Yeğenim...
Size karşı alkolü savunacak değilim. Alkolün insanlar üzerinde yaptığı yıkım da inkar edilemez. Alkol bütümn kötülüklerin anasıdır yaklaşımı içinde de değilim. Şikayet eden siz olduğunuza ve konuyu burada dile getirdiğinize göre bu konulardan çok muzdarip olduğunuz acı çektiğiniz anlaşılıyor. Acılarınız, deneyimleriniz üzerine yorum yapamam. Ancak yargılarınız arasında bulunan "alkolün esiri olmamış olan assubaya rastlamış olmmanız" ifadenizi çok ağır buldum, okuyunca üzüldüm. İfadeniz bence maksadını çok aşmış. İçki ile şerefli olma arasında bir ilişki kurmakta zorlandım. Bu içkiden uzak olan assubaya rastlayamama konusunda acaba TÜİK ile beraber mi çalışıyorsunuz diye sormaktan kendimi alamadım. Ben de müşteki olduğunuz babanız gibi bir emekli assubayım. Benim yaşadığım yerde de TEMAD lokali var ve orada şehrin diğer birçok yerinde olduğu gibi içkiye erişmek çok kolay. Canım istediğinde, ihtiyaç duyduğumda gidip, lokalde oturup meslektaşlarımla sohbet ediyorum ve bu durum bana huzur veriyor. Şimdiye kadar TEMAD'dan ve üyelerinden hiçbir meslektaşlarımdan, arkadaşlarımdan kimse beni ısrarla çağırıp lokalde içki içmem için zorla evimden alıp götürdüğünü hatırlamıyorum. Lokale uğradığım zamanlarda da hiçbir zaman kimse beni yakamdan tutup zorla içki masasına da oturtmadı. Benim de senin kendin için bulunduğunu söylediğin yaşta çocuklarım var. Benimle gurur duyduklarını sanıyorum ve bundan eminim. Şimdiye kadar beni hiçbir zaman TEMAD lokalinden toplamadılar. Böyle bir durum olsa bile yedikleri ekmek hatırına münferit bir olaydan yola çıkarak genelleme yapıp boyle bir camiayı yerin dibine batıracaklarını sanmıyorum. Sizin adınıza ve maksadını aşan ifadeleriniz için çok üzüldüm.
  Konu kilitlendi.
#7144
tedbir33 (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 54
graphgraph
Cvp:Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD 05/12/2008 04:33 Kanaat Notu: 14  
Ek olarak, içimden bir ses bu yazılanlarda salt TEMAD lokalinde alkol içmesinden şikayet edilen emekli assubay bir babadan yakınmadan öte, sözü başka yerlere getirme gibi bir amaç var diyor. İnşallah yanılıyorumdur...
  Konu kilitlendi.
#7145
assubaycocugu (Ziyaretçi)
Junior Boarder
Gönderiler: 9
graphgraph
Cvp:Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD 05/12/2008 04:51 Kanaat Notu: -1  
Bu baslikta ki yazilarim art niyetli kisilerin yanlis yorumlamalarina yol verip assubay camiasini lekelemeleri ve forumda ki yanlis anlasilmalardan oturu tarafimdan silinmistir. Konu benim icin kapanmistir.

Sevgilerimle...
  Konu kilitlendi.
#7149
tedbir33 (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 54
graphgraph
Cvp:Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD 05/12/2008 05:31 Kanaat Notu: 14  
Ağaç kendini kesen baltaya bakmış ve göz yaşlarını tutamamış. Ağaca niçin bu kadar ağladığını sorduklarınada sapı bendendir ona üzülüyorum demiş.
Sevgili yeğen. İyi güzel de bir kişisel sıkıntınız nedeniyle genelleme yapıp koca bir camia (farkında olmadan diyelim) yine onun bir mensubu tarafından fena, budanmış, kesilmiş karalanmış. Üzüntüm ondandır...
  Konu kilitlendi.
#7150
assubaycocugu (Ziyaretçi)
Junior Boarder
Gönderiler: 9
graphgraph
Cvp:Dernek Lokali ve meyhane cikmazinda ki TEMAD 05/12/2008 05:38 Kanaat Notu: -1  
dedim ya maksadimi astiysam ozur dilerim... bunun ustune ne desem bilemiyorum...
  Konu kilitlendi.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard