EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!!

yasar cakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 06:58 Kanaat Notu: 25  
Sevgili Emirim,
TEMAD bizim tek yasal temsilcimiz Ve bir genel merkez üyesi olarakta TEMAD'ı seviyorum.İyi ki bir derneğimiz var.Biz derneğin tüzel kimliğine zarar verecek hiç bir şey yapmayız. Biz o güzelim derneğimizi idare edenleri eleştiririz.Onlarda eleştirilerimizi sitede yayınlamazlar. Biz de buraya yazarız.Başka yere yazarız.Olmadı üye olduğumuz bir çok forum sitesi var oraya yazarız.Yani sansürle insanları bu çağda susturmak mümkün değil.O senin dediğin asla çözüm değil.O konuda yetenekli insanlar da yok değil.Kendine iyi bak,saygı ve sevgiler...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 07:05 Kanaat Notu: 221  
Sevgili Emir(Meslekdaşımız değildir bu mesleğe gönül veren biridir) genç olmanın ve heyecanının etkisi ile maksadını aşan bir kelime kullanmıştır Özgürlük ve Çoksesliliği ilke edinen bir site olarak Sansür uygulayanlara da tek yanlı yayın yapanlara da tahammülsüzlük gösteremeyiz bizi büyük ve saygın yapan tarafsız,önyargısız,sansürsüz bir yayın politikası izlememizdir. Biz sadece assubay tarafındanız bu site meslekdaşlarımızın birlik ve beraberliğini tesis TEMAD'a destek ve assubay onur mücaadelesinde sesimizi duyurmak için kuruldu bunun dışında davrananların vicdani sorumluluğunu kendilerine aittir. Saygılarımla
Hakan HEZER (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 350
graphgraph
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 08:44 Kanaat Notu: 32  
NET SİTESİNE YAZDIĞIM VE SON YORUMLARDA GÖRÜNEN YAZILARIM YARIN YAYINLANMAYACAKTIR,BİRAZDA ORG SİTESİNE DOKUNDUM BELKİ BURADA DA YAYINLANMAZ,KİMSE BU SİTEDE BÖYLE BİRŞEY YOK DEMESİN,İKİ KİŞİYİ ELEŞTİREYİM YADA OLAKİ MAAZ ALLAH KENAN SAKAYI ÖVÜCÜ YAZ YAZAYIM YAYINLANIR MI?HER İKİ SİTEDE Bİ TARAF OLMUŞ,ARKADAŞLAR SAYIN SİTE YÖNETİCİSİ VE WEB MASTERLAR KENDİNİZE GELİN TEMAD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNİ ŞİMDİDEN ARATTIRMAYIN.(NOT:ORG SİTESİ SANSÜRDE SONUNCU BİRİNCİ KİM OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR,ARTIK BU TESPİTTEN SONRA YAZIM YAYINLANIR HERALDE)

SANSÜRCÜ ZİHNİYETLE BİR YERE VARILMAZ,BİZLER SANSÜRDEN YAKINARAK ORG VE NET SİTELERİNİ KURMADIK MI?SANAL ORTAMDA KİMDEN NEYİ SAKLAYABİLECEKSİNİZ Kİ?HERŞEY İYİ GİDERKEN SAHİBİNİN SESİ OLARAK ADI ÇIKTIĞI HALDE SİTE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARIMA SANSÜR KONULMASI,FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ BAKIMINDAN TEMAD WEB SİTESİNİ ARATACAĞA BENZİYOR.İLK İCRATINIZ WEBMASTERİNİZİ DEĞİŞTİRİN.BU SANSÜR DEVAM EDERSE BAŞKA YOLLARDAN USLUP FARKI İLE MESAJLARIMI İLETECEĞİMİ BİLİNMESİNİ İSTERİM...ÖZLEDİĞİMİZ UMDUĞUMUZ YENİ OLUŞUM YAKLAŞIMI BU OLMAMALI,KİŞİSEL HİÇBİR MESAJ,KÜFÜR VE HAKARET OLMADAN YAYINLANMAYAN MESAJLAR ART NİYETLİ OLARAK DEĞERLENDİRECEĞİM.İYİYİ DAHA İYİYİ ARIYORSAK MÜSADE EDİN.

ÖZGÜR,BAĞIMSIZ SOSYAL VE DEMOKRAT BİR ASSUBAY SİTESİ İSTİYORUM.HER İKİ TARAFI HATTA TEMAD GENEL MERKEZİNİDE ELEŞTİRİP,FİKİR BEYAN EDEBİLECEĞİM BİR SİTE İSTİYORUM.TEMAD WEB SİTESİNDE ORG VE NET SİTESİNİ ELEŞTİRİRSEN KENDİLERİNE DOKUNMAZSAN YAYINLANIYOR,NET TE ORGU VE TEMAD YÖNETİMİNİ,ORG TA NETİ VE TEMAD YÖNETİMİNİ ELEŞTİRİRSEN YAYINLANIYOR.AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE BU NE YA...KENDİ FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNE TERS DÜŞEN ELEŞTİRİYİ GÖREN YAZILARI YAYIMLAMIYOR.BU GİDİŞLE BİR EMEKLİ ASSUBAY SİTESİDE TEKRAR BANA KURDURACAKSINIZ...YAPMAYIN ETMEYİN.BU YAZIMIDA SİLİNECEĞİNİ BİLİYORUM.SİL KARDEŞİM WEB MASTER SİL...KENDİN YAZ KENDİN OKU...

SON YORUMLAR
• ÖZGÜR,BAĞIMSIZ SOSYAL VE DEMOKRAT Bİ
• SİL KARDEŞİM BU YAZDIKLARIMIDA SİL,E
• SANSÜRCÜ ZİHNİYETLE BİR YERE VARILM
• Kıymetli okuyucularım, konulara ilişk
• SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM EMEKLİ ASSUBA
• Sayın SAYDAM Ne yapmaya çalıştığ
• Sayın KAYA; Yazdığım yor
• Saygıdeğer meslektaşlarım, TEMAD şu
• BU BAYRAK, BU VATAN,BU DEVLET HEPİMİZ
• Sizi siz yapan size taş atana sizin gü
• _Sayın Kaya, Yazınızın altına yazd
• Tecrübenin söyledikleri
• “ŞİMDİ BİRLİK OLMA, GÜÇLÜ OLMA
• ( A.A ) 'nın haberine göre "turnikeden
• Az....Çok...
• Okan ERDEM(Bornova Temad Başkanı)dinle
• Evet hala geç değil.TREN gidiyor.Yolda
• Ben camiamızın daha güzel yarınlara
• Yapma Bayram ÇAKIR! Etme Bayram ÇAKIR!
• Değerli Arkadaşlar yapılan gezilerin
• yeni oluşumcular konuşur iken diğer t
• Saygı Değer meslektaşlarım seçime i
• BU EMEKLER BOŞA GİTMESİN,ASSUBAYLARDA
• ÇALIŞAN İNSAN HATA YAPAR YATAN İNSAN
• Sn.Kuleci'nin belirttikleri üzere, B
• TEMAD İzmir BORNOVA Şubemizce bugün,
• Sanal ama Doğru ,takkeyi düşürenleri
• Buradaki insanların en çok sevdiğim t
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 17:52 Kanaat Notu: 221  
Hakan Kardeşim
Sanıyorum sahibinin sesi olan NET sitesinde yazınızın yayınlanması için assubayların ilk göz ağrısı ve tarafsız olan sitemizi haksız eleştirmişsiniz.(Yani bir nevi yem atmışsınız onlarda sazan gibi atlamış)Bunu yazınızda da belirtmişsiniz ama yine yanlış yorumlara neden olabilir Çünki önyargılılar bunu yarın gerçekmiş gibi kullanırlar düşüncenizin orada o şekilde dile getirilmesi gerekmiyordu buraya yazardınız nasılsa okuyorlar. Çünki kötüyü eleştirmek için iyiye haksızlık edilmez düşüncesi ile açıklamak zorunda kaldım; Hiçbir arkadaşımız yayın ilkelerimize aykırı olmadıktan sonra yazım yayınlanmadı diyemez Özellikle form bölümüne yazdığınız yazı anında kendiniz tarafından yayına veriliyor. Bazıları yuvarlak laflarla bu siteye özellikle çamur atmak istiyor bunun yerine benim şu yazım yayınlanmadı diye somut örnek verirse kendisine mutlaka yanıt vereceğiz; Zaten arkadaşlarımıza saygı gereği mahzurlu görülen yazısı olursa özel mesajla mutlaka bilgi verilmektedir. Bu sitede yazan herkeze mail adresinden ulaşmanız fikirlerinizi kendi aranızda paylaşmanız mümkün Siz kişisel hırsları için assubayların umudu olan yeni oluşuma sahiplenen Kenan Sakaya destek veren yazılarınız olmasına o siteye desteğiniz övgü ve resimlerle kamuoyuna duyurulmasına rağmen sizin yazılarınız orada yayınlanmıyorsa PES DOĞRUSU boşuna sahibinin sesi denmemiş. Seçimler bittikten sonra sonuca saygı gösterip bizim tek yasal temsilcimiz TEMAD'a eskiden olduğu gibi destek vereceğiz çalışmalarının takipçisi olacağız,sorguluyacağız fikirlerimizi ve düşüncelerimizi de özgürce yazacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Esen kalın
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 18:38 Kanaat Notu: 80  
-SAYIN AHMET ÖZDEN AGABEY,
-BEN SİZİDE SEVİYORUM, TEMAD YÖNETİMİNİDE, TEMAD ÜYELERİNİDE, ORG SİTESİNE YAZANIDA, OKUYANIDA, NET SİTESİNE YAZANIDA, OKUYANIDA.
-SEVMEDİĞİM BİR TEK ŞEY VAR SANAL İSİMLERLE YAZMAK, İŞİNE GELMEYENE SANSÜR UYGULAMAK.
-HER ZAMAN DERİZ 100 BİNLERLE İFADE EDİLEN BU KOSKOCA E. ASSUBAY TOPLUMUNUN, BUZ DAGLARI GİBİ SUYUN ÜZERİNDE DURAN, KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL ONUR SAVAŞÇISI KAÇ KİŞİDİR, EVET SAYALIM BAKALIM KAÇ KİŞİ. SEN , BEN , O, BİZ SİZ ONLAR. YANİ YÜZLERLE İFADE EDİLECEK KADAR AZ. ÖYLE DEGİLMİ.
-KALBİ E. ASSUBAY HAKLARI İÇİN ÇIRPINAN BİR KAÇ YÜZ İNSAN SADECE. BEN SİZİ, SİZ BENİ, O BUNU, BU ONU KIRAR, ÜZER DARILTIRSAK, NE OLUR KAÇ KİŞİ KALIRIZ, BU ONUR OKYANUSUNDA. BOGULMAYA ADAY SADECE BİR KAÇ KİŞİ.
-GÜZEL BİR TABİR VARDIR TÜRKÇE'MİZDE
""--KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAK--""
-NE GÜZEL, NE BÜYÜK BİR SÖZDÜR O. ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞLER. İYİ NİYET VARDIR TEMELİNDE, AMA HER İYİ NİYET, İNSANLARI VE İNSANLIGI MÜKEMMELE GÖTÜRMEZ. BİLGİ VE BECERİNİN OLMADIGI YERDE İYİ NİYET, ALNINA SİNEK KONAN EVLADININ RAHATSIZ OLMAMASI İÇİN KOCA KAYAYI OĞLUNUN ALNININ ÇATINA VURMAYA BENZER. SİNEK KAÇAR, OĞLAN ÖLÜR.
-ART NİYET, KİŞİSEL EGOLAR, ZANNETMİYORUM BUNLARI BURADA OLSUN.
-""ŞEHİT CANI, GAZİ KANI, EMEKLİ TERİ SENTEZİNDEN"" OLUŞAN BU ULVİ MÜCADELE BUNLARI KALDIRMAZ, KARABASAN OLUR , ÇÖKER GECELERİMİZE.
-GELİN BİRLİK OLALIM,
-İŞİ KOLAY KILALIM,
-SEVELİM, SEVİLELİM,
-TEMAD KİMSEYE KALMAZ.
-----KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAMAK ÜMİDİ İLE,
-KİŞİSEL ÇIKARLARDAN ARINMIŞ, EGOLARINI ÖTELEYEBİLME AHLAKINA SAHİP YÖNETİMLER GELENE KADAR, MÜCADELE AZMİMİZ DEVAM EDECEKTİR.
-YOKSA ""KEŞKE DERİZ"" VE ""BİTERİZ.""
SAYGILARIMLA.
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
asbdst (Ziyaretçi)
Junior Boarder
Gönderiler: 8
graphgraph
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 19:01 Kanaat Notu: 0  
Sn.Özdenin düşünerek okuduğum ders aldığım yazılarını da kişisel kavga yazılarını da bizleri azarlıyan yazılarını da okuyan biri olarak NET sitesinde eleştiriye tahammül gösteremeyen yanlı yazılarını da okuyor açıkçası bunu Temad başkanlığı yapmış topluma hizmet etmiş birine yakıştıramıyordum ama bugün kendi itiraf ederek tabiki bu site sahibinin sesine kulak verecek elbet sansür olacak seçim var taraf tutacaktır 21 Kasıma kadar göz yummanız gerekir diyor bence bunu itiraf etmesinden dolayı kendisini kutluyorum Alışkanlıklar terk edilemez 21 Kasımdan sonrada o site birilerinin reklamını yaparak ve sansürünü sürdürecektir hep birlikte göreceğiz bende diğer arkadaşlarım gibi iyiki bu ORG sitesi kurulmuş diyorum bu çizgiyi koruyan üye ve yöneticilere saygılarım teşekkürlerimi sunuyorum.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard