EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:ÖZLEDİGİMİZ TEMAD (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:ÖZLEDİGİMİZ TEMAD

#5708
haluk sucu (Ziyaretçi)
Senior Boarder
Gönderiler: 12
graphgraph
Cvp:Evet burası TEMAD 21/09/2008 11:17 Kanaat Notu: 2  
SAYGI DEGER AGABEYİMİZ KEŞKE HERKES SİZİN RÜYALARINIZ GİBİ DÜŞÜNSE VE YÖNETİCİLERİMİZDE BU RÜYALARI GÖRÜP UYGULAMAYA GEÇİRSE NEKADAR GÜZEL OLUR SAYGILARIMLA HOŞCA KALIN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5798
Kaperos (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 3
graphgraph
Cvp:Evet burası TEMAD 23/09/2008 08:08 Kanaat Notu: 4  
Sayın Büyüğüm; öyle güzel yazmışsınız ki satırlarınızı okurken bir an için aynı rüyayı bende gördüm.
Her emekli olan başını alıp bir yerlerde kaybolmasa, yıllarca maruz kaldığı haksızlıklara isyan edebilse, sadece şikayet etmenin bir şeyleri çözüme kavuşturmak için yeterli bir eylem olmadığını anlayabilse, olması gereken yerde olunması gereken kararlılıkla yerini alabilse...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5895
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:BAŞBAKANLA GÖRÜŞMEK 27/09/2008 05:17 Kanaat Notu: 80  
Okkes Kadri BACKİR yazan:
Okkes Kadri BACKİR yazan:
---- Can dostum bir devre arkadaşımın rahatsızlıgını duydum. O'da 1975 ocak gazisi, bilgili, kültürlü, seviyeli Assubay gibi bir Assubay. Benim gibi 3/2 sinden emekli oldugu için almış oldugu açlık seviyesindeki maaş yetmeyince eglenecegi, dinlenecegi, 1974 te kanını ve terini akıttıgı kıbrıs'a tatile gidecegi yerde çalışmayı yeglemiş, 60 'a yaklaşan yaşı nedeniylede yorgun bedeni daha fazla dayanamamış bu acımasız ve adaletsiz yaşamın sitresine. Düşmüş yataga.
---- Duyarımda gitmemmi delikanlı çagımızdan beri aynı kaderi paylaştıgım, aynı somunu bölüştügüm aynı haksızlıklara ugradıgım, o haksızlıklar nedeniyle baş kaldırınca aynı koğuşta aylarca ceza yattıgım can dostumun yanına.
---- Hadi hanım hazırlan Recep'in ziyaretine gidiyoruz Ankara'ya dedim.
" Yapma bey ben gelmiyeyim ikimizin gidip gelmesi dünya para sen yalnız git benimde geçmiş olsun dileklerimi ilet""

---- Hayır olmaz beraber gidecegiz. Ne yapalım bir iki ay kemerleri sıkar büteçeyi dengeleriz.
----O Akşam hareket ettik Ankara'ya. Sabah Ankara'dayız. Otogardan servisle Kızılay Meydanına kadar ücretsiz bir hizmet. -""Hanım biraz yürürsek Recep'lerin semtine giden Belediye otobüslerinin duragına varırırız. Birde taksi parası vermeyelim olmazmı"". - "" Olur bey yürüyelim.""
----Ana caddede ilerliyoruz, Ankara'da epey degişmiş gelmeyeli. Koşuşturanlar, ithal , pahalı mallarla dolu vitrinlere bakınanlar genç, yaşlı yüzlerce binlerce insan.
----Az daha ileride bir kalabalık var ama alışılmışın dışında bir kalabalık bu öyle sıradan degil. Bir ara ""girme arkadaş şu kalabalıga, sen buraya hasta ziyaretine geldin, yürü git"" diyorum kendi kendime lakin birden birede kendimizi kalabalıgın ortasında buluyoruz. Resmi elbiseli korumalar, bürokrat kıyafetli siviller, çelenkler, çiçekler.
Usulca yaklaşıyorum,
-""Hayırdır birşeymi var, nedir bu telaş"" diyorum bir görevliye.
-""Dernek Genel Merkezine Başbakan gelecekte""
Burası ya TÜSİAD yada MÜSİAD diyorum kendi kendime demek genel merkezlerini Başbakan'a yakın olsun diye buraya taşımışlar.""- Hadi hanım şöyle kıyıdan köşeden biz yolumuza devam edelim."" Dur hele Allah iyiligini versin bak dernegin kapısında ne yazıyor TEMAD. Arkadaş bu bizim Tüm Ezilen Magdur Astlar Dernegi yani (temad) degilmi? nasıl TEMAD olmuş bu.
-"" Beyefendi, O eskidendi haberiniz yok galiba Yönetim degişti, Kaptanlık pazu bandı ehil ellerde artık dünde Milli Savunma Bakanı buradaydı Şimdide Başbakan geliyor, Ana Muhalefet partisi de randevu istemiş ama görüşebilirmi bilmem.""


---"" Beyyy, Çay hazır uyan artık kahvaltımızı yapalım"".


Rüyalarımızın gerçekleşme zamanı yakındır. Endişeniz olmasın.
Saygılarımla.
Ökkeş Kadri BAÇKIR
Nisan-2008

-------------------------------------------------------------EVET BURASI TEMAD.
-SAYGI DEGER MESLEKTAŞLARIM,
-BAKIYORUMDA, TEMAD MESAJ PANOSUNDA, MEVCUT TEMAD GENEL BAŞKANININ VE YÖNETİMİNİN, YAPTIKLARI GEÇMİŞ İCRAATLAR ANLATILIRKEN;
""TARİHİNDE İLK DEFA TEMAD OLARAK BAŞBAKANLA GÖRÜŞÜLDÜ"" CÜMLESİNİN AGIRLIGINI GÖRMEKTEYİZ. YANİ MEVCUT TEMAD YÖNETİMİ BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞMEYİ ÖYLE BÜYÜK MARİFET SAYIYORKİ, SANKİ GÖRÜŞTÜK BÜTÜN SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ DERCESİNE AHKAM KESİLİYOR.
-BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞÜLÜP ELDE EDİLENLER NELERDİR. BAKIYORUZ KOSKOCA BİR HİÇÇÇ. ALEL ACELE YAPILAN BU GÖRÜŞME BU KOSKOCA CAMİANIN SADECE SU ÜZERİNE ÇIKMIŞ BIRAKIN HÜKÜMETİ, BAŞBAKAN'I, BAKAN'I GAZETE OKUYAN, TV. SEYREDEN HER İNSANIMIZIN BİLDİGİ MESELELERİMİZDENDİR.
-OYSA BU CAMİANIN, BİRDE, BİRİLERİNİN GÖREMEDİGİ, GÖRENLERİN BİR TAKIM NEDENLERLE AÇIKLAYAMADIĞI, AÇIKLAMADIĞI O DENLİ SORUNLARI VARKİ, BUNLAR ÖYLE ÜÇ , BEŞ DAKİKALIK SOHBET TOPLANTILARIYLA, ÇAY KAHVE MUHABBETLERİYLE, NE GÜNDEME GETİRİLEBİLİR, NEDE ÇÖZÜME KAVUŞTURULABİLİR.
-UMARIM SAYIN BAŞBAKAN SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ TEMAD YÖNETİMİNİN OLUŞUMUYLA BİR TEKNİK HEYETİ ASSUBAY'LARIN DURUMLARININ DÜZELMESİ İÇİN RAPOR HAZIRLAMAKLA GÖREVLENDİRECEKLERDİR. BUNU ÜMİT EDİYOR VE SABIRLA BEKLİYORUZ.
-100 BİNDEN ZİYADE EMEKLİSİ, 100 BİN MUAZZAFIYLA BU KOSKOCA AİLE TAM UHDESİNDE 1 MİLYON OY BARINDIRMAKTADIR. HİÇ BİR SİYASİ ERK BU BÜYÜK POTANSİYELİ GÖZ ARDI EDEMEZ.
-BİLGİSİ, KÜLTÜRÜ, AİLE YAPISI VE EVLATLARINA VERMİŞ OLDUKLARI EGİTİM SEVİYESİ İLE A.B. ÜLKELERİNİN TAMAMININ ÜZERİNDE BİR SOSYAL YAPIYA SAHİP OLAN E.ASSUBAYLAR GÜNÜ GELDİGİNDE, BAŞBAKAN'LADA BAKAN'LADA HER TÜRLÜ PLATFORMDA GÖRÜŞECEK , SORUNLARINI AKTARACAK VE MÜŞTEREKEN ÇÖZÜM YOLLARINI BULACAKTIR.
SAYGILARIMLA.
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
-E.HV.ASB.1972-17-
---------------------------------------------------
EVET BURASI TEMAD'I OKURSANIZ NASIL BİR TEMAD BİZLERİ BEKLİYOR. ENDİŞELENMEYİN, SABREDİN BÖYLE BİR TEMAD'A YAKLAŞIYORUZ.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5903
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:BAŞBAKANLA GÖRÜŞMEK 27/09/2008 08:19 Kanaat Notu: 80  
----BU GÜN, TEMAD'IN ASPİRİN DEGİL, ANTİBİYOTİK TEDAVİSİNE İHTİYACI VARDIR.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5905
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:BAŞBAKANLA GÖRÜŞMEK 27/09/2008 08:45 Kanaat Notu: 66  
Başbakanla görüşeli ne kadar oldu,yaklaşık 2.5 ay peki somut elle tutulan bir gelişme varmı,yok.Önemli olan görüşmek değil yaptırım gücünüz etkinliğiniz,peki şu anki yönetimde bu varmı,YOK.O zaman ne bekliyoruz ki,zaten adı geçen Milletvekilinin TBMM sindeki sayfasına girdiğinizde bu konuda verilmiş ne yazılı nede sözlü hiç bir öneri olmadığını göreceksiniz,birde yeni Genelkurmay Başkanı ile bütün konsept değişti,beğensekte beğenmesekte bu böyle ,haydi bakalım 2 yıl daha anlatın sonrada teklif bekleyin nerden ,Genelkurmaydan,oradan teklif gelmeden hiç bir vekilin harekete geçmiyeceğini artık iyice öğrendik ,kimse birbirimizi kandırmaya kalkarak boş umutlar vermesin ,ardından hep hüsran gelir bu camiaya da yazık olur.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5906
halo (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 62
graphgraph
Cvp:Evet burası TEMAD 27/09/2008 09:29 Kanaat Notu: 9  
Sayın Backir'in rüyası ,yine bir zamanlar bu sitede yayınlanan ''zabıtistan'' memleketine benzemiş.Bu hoş rüya için sayın meslektaşımıza teşekkürler.Nedersiniz her rüyada birazcıkta olsa gerçek payı varmıdır acaba?
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard