M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 20:14 |
Kanaat Notu: 66   |
Sevgili Emir,sen hack'leyelim açıklamasını yapınca bazılarına epey korku salmışsın,elbette ne böyle bir dileğimiz nede düşüncemiz oldu,biz buna kesinlikle karşıyız,daha önce bu tip girişimler olmuştu şiddetle kınamış idik,bu yolla birilerinin sesinin kesilmesine karşıyız,zaten bundan korkanlar toplum önünde yargılanıyorlar,üstelik böyle bir iş yapılacak olsa böyle davulla zurnayla mı yapılır bunu bile anlıyamıyacak kapasitede olanların Temad ı yönetmeye talip olmaları ise ne garip bir çelişki değilmi.Korkmayın en azından bizim tarafımızdan ,karşı olduğumuz böyle bir eylem kesinlikle yapılmaz yaptırılmaz,bu hem kendimize hemde Assubay camiamıza saygımızdandır,ama süreçte şu olabilir,şimdi akıllarına karpuz kapuğu düştü ya belkide kendi kendilerine sitelerini susturup bize çamur atabilirler,bunuda yazayımki hani yaparlarsa herkesin haberi olsun zira bu mümkün bunu biz kendi sitemiz için dahi istediğimiz anda yapabiliriz,teknik olarak mümkün,akılları karışmasın önceden uyarayım dedim.
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
emir07 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 50
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 22:00 |
Kanaat Notu: -2   |
hepinizden özür dilerim cocukluguma sayın.bir daha boyle bir şey olmucak.mulakatlara 8 ay kaldı o zamana kadar org sıtesıyle ilişkilimi kesiyorum olurda kazanırsam size bildiririm.ogrencegim herseyı ogrendım zaten bu sıteden artık bısey kapamam bu saatten sonra hep azar ısıtmeye basladım zaten.hepinize hayyatta basarılar.
|
|
|
Hakan HEZER (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 350
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 18/11/2008 04:38 |
Kanaat Notu: 32   |
EVET NET SİTESİNİN SAHİBİNİN SESİ OLDUĞU TESCİLLENDİ,OKUYAN OKUMUŞTUR, SADECE SANSÜRCÜLÜKLE BİR YERE VARILMAYACAĞINI BELİRTİP,SİL KARDEŞİM SİL,KENDİN YAZ KENDİN OKU DEMİŞTİM. HOŞUNA GİTMEMİŞ WEBMASTERİN.YAZIKLAR OLSUN GERÇEKTEN KİMLERİN ARKASINDA GİDİYORMUŞUZDA HABERİMİZ YOKMUŞ,ARTIK UMURUMDA DEĞİLLER,ÇÜNKÜ GELEN GİDENİ ARATACAĞI AYAN BEYAN ORTAYA ÇIKTI...ASSUBAY SEVDALILARI,GERÇEK ASSUBAYLAR YOLA DEVAM...
|
|
|
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 18/11/2008 16:12 |
Kanaat Notu: 66   |
Dün gece uzun bir süre web hizmeti veremedik,bu zaruretten olan bir durumdu,son bir haftadır sitemize olan yoğun girişler server in yetersiz kalmasına neden olmuştu,bizim sayaç bazılarının sayaçları gibi sanal çalışmadığından bu yoğunluğu anlıyamazlar,bu durum sıkıntı yaratır düşüncesi ile server yenilenmesine ani verilen bir kararla geçildi ancak bu nedenle bir süre web hizmeti aksadı ama bugünden sonra daha verimli olarak hizmet verebileceğiz,bu kesintiden dolayı hepinizden özür dileriz,bu konuda bizlere desteğini hiç eksiltmeden sürdüren ve bu yenilemenin mimarı sevgili Cengiz AVCI meslektaşımıza gönül dolusu teşekkürler.
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 18/11/2008 16:23 |
Kanaat Notu: 80   |
Okkes Kadri BACKİR yazan: -SAYIN AHMET ÖZDEN AGABEY, -BEN SİZİDE SEVİYORUM, TEMAD YÖNETİMİNİDE, TEMAD ÜYELERİNİDE, ORG SİTESİNE YAZANIDA, OKUYANIDA, NET SİTESİNE YAZANIDA, OKUYANIDA. -SEVMEDİĞİM BİR TEK ŞEY VAR SANAL İSİMLERLE YAZMAK, İŞİNE GELMEYENE SANSÜR UYGULAMAK. -HER ZAMAN DERİZ 100 BİNLERLE İFADE EDİLEN BU KOSKOCA E. ASSUBAY TOPLUMUNUN, BUZ DAGLARI GİBİ SUYUN ÜZERİNDE DURAN, KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL ONUR SAVAŞÇISI KAÇ KİŞİDİR, EVET SAYALIM BAKALIM KAÇ KİŞİ. SEN , BEN , O, BİZ SİZ ONLAR. YANİ YÜZLERLE İFADE EDİLECEK KADAR AZ. ÖYLE DEGİLMİ. -KALBİ E. ASSUBAY HAKLARI İÇİN ÇIRPINAN BİR KAÇ YÜZ İNSAN SADECE. BEN SİZİ, SİZ BENİ, O BUNU, BU ONU KIRAR, ÜZER DARILTIRSAK, NE OLUR KAÇ KİŞİ KALIRIZ, BU ONUR OKYANUSUNDA. BOGULMAYA ADAY SADECE BİR KAÇ KİŞİ. -GÜZEL BİR TABİR VARDIR TÜRKÇE'MİZDE ""--KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAK--"" -NE GÜZEL, NE BÜYÜK BİR SÖZDÜR O. ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞLER. İYİ NİYET VARDIR TEMELİNDE, AMA HER İYİ NİYET, İNSANLARI VE İNSANLIGI MÜKEMMELE GÖTÜRMEZ. BİLGİ VE BECERİNİN OLMADIGI YERDE İYİ NİYET, ALNINA SİNEK KONAN EVLADININ RAHATSIZ OLMAMASI İÇİN KOCA KAYAYI OĞLUNUN ALNININ ÇATINA VURMAYA BENZER. SİNEK KAÇAR, OĞLAN ÖLÜR. -ART NİYET, KİŞİSEL EGOLAR, ZANNETMİYORUM BUNLARI BURADA OLSUN. -""ŞEHİT CANI, GAZİ KANI, EMEKLİ TERİ SENTEZİNDEN"" OLUŞAN BU ULVİ MÜCADELE BUNLARI KALDIRMAZ, KARABASAN OLUR , ÇÖKER GECELERİMİZE. -GELİN BİRLİK OLALIM, -İŞİ KOLAY KILALIM, -SEVELİM, SEVİLELİM, -TEMAD KİMSEYE KALMAZ. -----KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAMAK ÜMİDİ İLE, -KİŞİSEL ÇIKARLARDAN ARINMIŞ, EGOLARINI ÖTELEYEBİLME AHLAKINA SAHİP YÖNETİMLER GELENE KADAR, MÜCADELE AZMİMİZ DEVAM EDECEKTİR. -YOKSA ""KEŞKE DERİZ"" VE ""BİTERİZ."" ------------------------------------------------------------ -SAYIN ÖZDEN AGABEY, -İNSANIN NATURASINDA VARDIR. HEPİMİZ HAKLI, HAKSIZ, ACIMASIZCA ELEŞTİRİRİZ BİRİLERİNİ, AMMA ASLA KENDİMİZİN ELEŞTİRİLMESİNE MÜSADE ETMEYİZ, BU ELEŞTİRİDEN DOĞRULARA YÖNELMEYE ÇALIŞMAYIZ MAALESEF. BAKIN ÜSTEKİ YAZIYI İKİ GÜN ÖNCE YAZDIM , OKUYUN, BU KAVGANIN SEBEBİ NEDİR. SAYIN ERSEN GÜRPINAR'I BURADA SAVUNCAK, ONUN AVUKATLIĞINI YAPACAK DEGİLİM. O SADECE KENDİSİNİ DEGİL MENSUBU OLDUĞU CAMİAYIDA SAVUNABİLECEK BİLĞİ VE BECERİ SAHİBİDİR. BEN HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜL GÖSTEMEYEN, BU NEDENLEDE BAŞI SIK SIK AGRIYAN BİR YAPIYA SAHİBİM. HAKSIZLIK İSTER BABAMDAN, İSTER KARDEŞİMDEN GELSİN TEPKİMİ GÖSTERİRİM. ÇÜNKÜ BENİM PEYGAMBERİM "" HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR"" DER. LÜTFEN BİRLİK VE BERABERLİĞE EN FAZLA İHTİYAÇ DUYULAN BU ÖNEMLİ GÜNLERDE SİZİN GİBİ BİLGİLİ KÜLTÜRLÜ İNSANLAR BİZLERE VEDE DAHA GENÇ KUŞAKLARA ÖRNEK OLUNUZ. -KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAYINIZ. 18 KASIM 2008 SAYGILARIMLA. ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 18/11/2008 16:45 |
Kanaat Notu: 80   |
SAYIN ÖZDEN AGABEY, BU YAZIMI SİZE NET SİTESİNDE YAZMAK İSTERDİM. YAYINLANMIYOR. YAZAMIYORUM. O SEBEPLE BURADAN CEVAP VERDİM. ÇÜNKİ SİZ ZAMAN ZAMAN BU SİTEYE GİRİP YAZILANLARI, YORUMLARI TEFERRUATLICA OKUYORSUNUZ. BİR YAZINIZDA"" YAZILARINDAN DAHA MANTIKLI VE YAPICI BULDUĞUM, SAYIN ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR......""DİYEREK DEVAM ETMİŞTİNİZ. -YAPICI VE MANTIKLI OLMAK ÖNEMLİ DEGİLMİŞ DEMEKKİ. ÖNEMLİ OLAN BİRİLERİNİN DÜMEN SUYUNA VE DOLAYISIYLA ROTASINA GİRMEK. BANECİLERİN, DUVAR DİBİNDEN YÜRÜYENLERİN, KİŞİSEL EGOLARINI ÖTELEYEMEYENLERİN, VİZYON, MİSYON SAHİBİ OLMAYANLARIN, GEÇMİŞİNDE E.ASSUBAY ONUR MÜCADELESİNE HİÇ BİR KATKI SAGLAMAMIŞ OLANLARIN, DIŞARDAN BESLENENLERİN, FİNANSÖRLERİNİN DEDİĞİNDEN ÇIKAMAYANLARIN, SİNEK KAÇIRMAK İÇİN OĞLAN ÖLDÜRME CEHALETTİNDE OLANLARIN VE DAHA NİCE ART NİYET SAHİPLERİNİN DÜMEN SUYUNA GİRMEK RİYADIR. RİYADA ŞİRK VARDIR!! KALBİ YUMRUK KADAR , YÜREGİ MANGAL E. ASSUBAYLARA SELAM OLSUN. SAYGILARIMLA.
|
|
|
|