Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 04:18 |
Kanaat Notu: 80   |
---------SAYGI DEGER MESLEKTAŞLARIM, ŞU BİZİM ORG SİTESİDE OLMASA BİLMEM NE YAPAR, NEREYE YAZARDIM, GÖRDÜKLERİMİ, DÜŞÜNDÜKLERİMİ VE ANILARIMI BİLEMİYORUM. --TEMAD SİTESİNE BİR KAÇ DEFA YAZDIM, YAYINLANMADI. --NET SİTESİNE YAZDIM, YAYINLANMADI. -DEMOKRASİLERDE, SANSÜRLE NEREYE VARILABİLİRKİ, KENDİ SİTELERİNE YAZAN ONLARCA, HATTA YÜZLERCE SANAL VARKEN NEDEN BENİM YAZIM VEYAHUT YORUMUM YAYINLANMAZ. -1- YA BENİ SANAL ZANNEDİYORLAR, -2- YADA BÖLÜCÜ, BİRLİK VE BERABERLİK KARŞITI. -------------------------- 1- BEN SANAL DEGİLİM. ADI SOYADI : ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR SINIF VE RÜTBESİ : E.HAVA ASSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ, SİCİL NO : 1972/17. UÇAK SİLAH TEKNİSYENİ. DUHULÜ : 14 AGUSTOS 1971 NASBI : 30 AGUSTOS 1972 EMEKLİ OLUŞ TARİHİ: 20 EYLÜL 1992 TELEFON NO : 0535 252 64 63 MAİL ADRESİ : barbarosbac@hotmail.com ---------------yukarıdaki bilgilerin tamamı doğrudur.----------- 2- BÖLÜCÜ, BİRLİK VE BERABERLİK KARŞITI DEGİLİM, -emekliassubaylar org. SİTESİNDE YAYINLANAN -230- FORUM YAZISI, -7- KÖŞE YAZISI VE ONLARCA PANO MESAJI BUNUN GÖSTERGESİDİR. -PEKALA, BENİM NET VE TEMAD'A YAZDIKLARIM NEDEN YAYINLANMAZ, AYNI ÇARKIN, AYRI VERSİYONUMU SUÇUMUZ!!!!!!? -HANGİ YAZIMIZDA KİŞİSEL EGOLARIMIZI ÖN PLANA ÇIKARDIK. -HANGİ YAZIMIZLA ASSUBAY ONUR MÜCADELESİNE ZARAR VERDİK, -HANGİ YAZIMIZLA FİKİR HAMALLIGINI BIRAKIP TAHT-I REVAN DÜŞLEDİK, -HANGİLER O KADAR ÇOKKİ, -AYLAR ÖNCE ""KEŞKE DEMEMEK İÇİN""İ YAZDIM AÇIN OKUYUN. KEŞKE DEMEK ÜZERESİNİZ. GÖZLERİNİZDEKİ GÖRMENİZİ ENGELLEYEN GÖZLÜKLERİ ÇIKARIN, O PEMBE GÖZLÜKLERİ, BAKIN ORTALIK TOZ DUMAN, DEVAM EDERSENİZ GÖRMENİZİ ENGELLİYEN GÖZLÜKLERLE BAKMAYA ÇALIŞMAYA, O TOZ DUMANDA NEFESSİZ KALIR BOĞULURSUNUZ. -KALBİ YUMRUK KADAR YÜREGİ MANGAL GÖNÜL ERLERİNE SELAM OLSUN. ---SAYGILARIMLA. Ö.KADRİ BAÇKIR.
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 05:02 |
Kanaat Notu: 66   |
Bizler 2 yıl önce bu yola düşerken aklımızdan ne Temad da görev almak,nede etkili bir konumda olmak gibi bir düşüncemiz vardı,süreç içerisinde iş gelişip büyüyünce biraz da arkadaşlarımızın etkisi ile olsa gerek bari delege olalım,hiç değilse bu yollada olsa elimizi taşın altına sokalım dedik,çok şükür ki Genel merkezin yoğun çabalarına hatta yönetimde olmalarının avantajlarına karşın,bu işi başardık Ankara delege seçimlerinde grubumuz delegelikleri kazandı,geldik yönetim oluşturmaya,işte ne oldu ise orada oldu kendilerinin yapılacak bir oylamada yönetim listesine giremiyecek olarak görenler tutturdular blok liste olsun ,oysa delgeler seçilmiş,ve en azından belli bir kitlenin oyunu alarak belirlenmiş isimlerdi,bu işede en büyük temsilci olan Ankara üyeleri karar vermişti,aslında buda yetersizdi ama tüzük böyle emrediyordu,tekrar söylüyorum bu liste bu hali ile kaldıkça sonuç herkes için hüsran olacaktır,kişisel hırslar olmasın diye çok çabaladık ama işin içine insan faktörünün ve hırsın gireceğini hep kulak arkası ettik,bu biraz da bizlerin acemiliğinden ,bu işi daha önceden bilenlerin bizans taktiklerinden de kaynaklandı,birde işin içine tetikçiler dışardan müdahaleler de olunca iş arap saçına döndü,birisi Akdeniz kıyılarından süflör olarak çalıştı ve hala da devam ediyor,diğerleri hala görevde olmalarına rağmen biz emeklilerin işlerini karıştırdı onlarda hala devam ediyor,işin içinde servisçi ,gizli kapaklı işler üstadlarıda olunca kare tamamlandı,benimde şu andaki yönetim listesi içinde pek çok değer verdiğim meslektaşlarım var ben asıl onlara üzülüyorum ,bu hengamede onlara eriyip gidiyorlar,hatta hiç öne çıkamadıkları içinde kayboluyorlar tabiiki buda bir taktik,kullanma süreleri dolunca onlarlada bir şekilde yollar ayrılacak zira Saka ve Merol un yaklaşık bir yıldır uyguladıkları taktikleri bu,onlarda şimdilik beraber gibi görüntü verilsede sıralarının gelmesi bekleniyor,sitelerine bakıncada resimlerde hiç tanımadığınız kişiler yazıyor çiziyor kim bunlar sizin yada benim gibi tanınan kişilermi,çağrılar,sanal lar,tankçılar,topçular,zaten sayaçları zembereği boşanmış saat gibi çalışıyor,bir kez gir 45 sayı atıyorlar bu yalan dolanlarla nereye kadar kaçtane meslektaşımızı aldatacaksınız ,aldananlar şimdi oralarda sevimsiz yazılarına devam edip çamur bile atıyorlar,ilkesiz ,samimiyetsizler topluğu ve sitesi hale geldiler,utanma duygularından bile artık şüpheliyim ,resimlerde ise yaptıkları toplantıda delege olamayan yönetim listesinde olmayan bir sürü kişiler var onlar kim anlamadım,demekki teşkilet hazırmış ,çalışma başlamış,yazıklar olsun,Fakat şunuda kabul etmeliyimki Kenan SAKA iyi siyesetçi olur zira ancak bu kadar kolay aldatan insanlar bu işi yapabilirler,Aldatan Kandıran Partiside yakışır hani. Temad yönetimi ise ayrıbir alem onlarda işi Tv programlarına bağlamışlar oradan umut bekliyorlar,ortada ne yönetim listeleri nede adayları var,tabi birde hayretle hiç bir şey yapmadan nasıl olduda bu iş buraya vardı diye merak ediyorlar,hiç merak etmesinler ,sizin yetiştirdiğiniz kişiler sizin sınıf arkadaşlarınız dır bizleri ve bu yüce toplumu bu hale getiren ,şimdilik gülün ama delege seçimlerinde olduğu gibi olursanız da şaşmayın,oldumu.
|
|
|
yasar cakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 05:12 |
Kanaat Notu: 25   |
Sayın Büyüğüm, Daha öncede ifade etmiştim.Sansür uygulamak adeta birilerinin ekmeği tuzu olmuş.Bence mevcut TEMAD yönetiminin delege seçimini kaybetmesinde ki en büyük etken sansür. Şu 21 yüzyılın en büyük nimeti olan sanal alemi iyi kullanamadılar.Sanki sansür uygularlarsa kimse bilmez zannediyorlar.Yada "bunlar cahil ne yeni site kurmayı bilirler ne de yazı yazmayı bilirler" diye mi düşünüyorlar bilmiyorum.Bu sansürü yayından sorumlu Bşk.Yard.mı uyguluyor,yoksa başkan mı onuda bilmiyorum.Ama bildiğim bir şey varsa bu düşüncede olanlar topların katırlar tarafından çekildiği zamanda kalmış olanlardır.En azından düşünce çapında.Şimdi topları modern araçlar çekiyor.ayrıca bir çok top paletli,kendi gidiyor,mevziye giriyor,ateş ediyor ve tekrar toplanıyor,mevzi değiştiriyor.
Seçim kaybettikleri halde hala sansür uyguluyorlar.Site düzeni tam bir rezalet,resimler soluk,gösterilen mesajlar garip garip rakam ve harflerle dolu.Mesaj çerçevesi desen rezalet.İkide bir bozuluyor. Site yasal tek temsilcimiz olan derneğimize hiç yakışmıyor.Başka sitelere bakarak örnekte almıyorlar.Varsa yoksa sansür.Sanki uygularsanız başka yerde yayınlanmaz.TEMAD adının ne olduğunu toplumda kim bilir.Ama son zamanda oluşan ivmeyi merak eden Google amcaya assubay yazar aratır ve TEMAD,org,net ve diğer ne varsa bulur ve oradan bakar.Bizim yazdığımız bu yazıları da okur.Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz.Sanal alemi azbuçuk bilen birisi bile gider mynet'e kendi sitesini kurar oraya yazar ve beş kuruş para da vermez.Daha mı sansür uygulayacaksınız.İyi uygulamalar...
|
|
|
26AbdilGüven (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 20
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 06:02 |
Kanaat Notu: 5   |
SAYGI DEĞER MESLEKTAŞIM TEMAD SİTESİNE BİZLERDE DİLEKÇE YAZAR GİBİ BİLGİLERİMİZİ YAZMAMIZA RAĞMEN BİLGİLENDİRME AMAÇLI YAZDIĞIMIZ YAZILAR YAYINLANMAMAKTADIR.13 KASIM 2008 DE ÇALIŞAN ASSUBAY ARKADAŞLARIN GENEL SORUNLARINDAN OLAN SİCİL İPTAL DAVASININ NASIL AÇILACAĞI VE ÖRNEK DİLEKÇE TALEP VE İSTEKLERİ OLDUĞUNU ORG SİTESİNDE GÖRMEM ÜZERİNE,BİZZAT BU KONUYU YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK ASSUBAY SİTELERİNE BU HUSUSLA İLGİLİ YAZI YAZMAMA RAĞMEN TEMAD SİTESİNDE YAZIM HALA YAYINLANMADI.BU YAZININ DİĞER İKİ SİTEDE YAYINLANMASINDAN SONRA KISA BİR SÜREDE TUNCELİ DEN EDİRNE DEN BU KONU YARDIM OLAN BİR ÇOK ASSUBAY ARKADAŞIM TELEFONLA ARAYARAK TEŞEKKÜR ETMİŞLERDİR.BURADA AMAÇ BU GÜNLERE ERİŞEN BİZLERİN YAŞADIĞI SORUNLARI,UĞRADIĞIMIZ HAKSIZLIKLARI BİZDEN SONRAKİLER ÇEKMESİN DİYE HİÇ BİR BEKLENTİ VE ÇIKAR OLMADAN DEVAM ETMEKTEYİZ MÜCADELEMİZE.TÜM MESLEKTAŞLARIMA SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM. ABDİL GÜVEN E.ASB
|
|
|
emir07 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 50
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 06:30 |
Kanaat Notu: -2   |
hepinizden özür dilerim cocukluguma sayın.bir daha boyle bir şey olmucak.mulakatlara 8 ay kaldı o zamana kadar org sıtesıyle ilişkilimi kesiyorum olurda kazanırsam size bildiririm.ogrencegim herseyı ogrendım zaten bu sıteden artık bısey kapamam bu saatten sonra hep azar ısıtmeye basladım zaten.hepinize hayyatta basarılar.
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:ŞU org. SİTESİDE OLMASA,!!! 17/11/2008 06:44 |
Kanaat Notu: 80   |
-SEVGİLİ EMİR, -HİKMET AGABEY DEMEKLE KİMİ KASDETTİĞİNİZİ BİLMİYORUM. LAKİN YAKLAŞIM ÇOK YANLIŞ. HACKLENİR SÖZÜNÜZ BENİ ZİYADESİ İLE ÜZDÜ. ÇÜNKİ BİZLER DÜŞÜNEN İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNİN AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE BELİRTİLMESİNDEN YANA OLAN, SANSÜRÜ ASLA KABUL ETMEYEN BİR OLUŞUMUN OLUŞTURULMASINA ÇALIŞIYORUZ. HATALARI KABUL ETMEK VE HATADAN DÖNMEK ERDEMLİKTİR. -GÖZLERİNDEN ÖPER, HATADAN DÖNMENİ BEKLERİM.
|
|
|
|