Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
|
EYLEM,EYLEM,EYLEM 08/09/2008 06:05 |
Kanaat Notu: 82   |
Değerli Meslekdaşlarım; Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.Yahu ne kadar tepkisiz bir toplumuz.Katılımcılığımız yok ama haklarımızı talep ediyoruz.İyi de nasıl olacak bu?Kimse senin kaşın gözün için sana bir şeyler vermez.Bakın şu an derin bir sessizlik var.Bunun nedeni nedir?İnsanlar sorunları unutmuş Temad seçimlerine endekslenmiş.Meslekdaşlarımız açlık sınırındaymış,çocuklarının yurt meselesi varmış kimin umurunda?Sitede insanların katılımı olsun, fikir beyan etsinler diye 5 farklı başlıkta forum açtım.Sonuç; Bu günden sonra ne yapmalı,446 görüntüleme 12 yorum; Temad'dan beklentilerimiz,78 görüntüleme,3 yorum; Yeni oluşum gurubu,890 görüntüleme,27 yorum; Temad tüzüğü 232 görüntüleme 7 yorum; Temad Başkanı 1243 görüntüleme 30 yorum; bu sitenin üye sayısı 2000 e yakın sizce bu sayılar mantıklımı?Bir forumuma A.Ö. isimli 5 sene gibi güzide bir ilimizin Temad başkanlığını yapmış birisi alakasız yazılar yazıyor,ikaz ediyorum beni site yöneticisi olmakla itham ediyor.Bir başka meslekdaşımız ikaz ediyor onun anasını bacısını sorguluyor.Tekrar ikaz edince beni Sayın GÜRPINAR'ın tetikçisi olmakla suçluyor ve hakaretin bana bini bin para.Sonuç Yeni Oluşum Gurubunda yazıda yazan bu şahıs için Bu gurubun kontrolünde olan siteye girişim engelleniyor.Ve Sayın AKPINAR hariç kimsenin bu konuda sesi çıkmıyor.Böylemi alacağız biz haklarımızı?Her şeyi geçtim bir meslekdaşımıza böyle hakaret eden birine dahi sessiz kalınıyor.Bumu birliktelik?Karşı gelende net sitesine giremiyor.İşte Yeni Oluşumun Fikirleri... Ve bizler Ümit olarak bunu görebiliyoruz.Beyler buna kargalar bile güler.İktidar hırsı olanlar gitsinler bunları başka yerlerde tatmin etsinler.Yıllardır ezildik,sindirildik,susturulduk ve haklarımız yendi yetmedimi?Siz Sayın Meslekdaşlarım sesinizi duyurmak için ne bekliyorsunuz?Nereye kadar bekleyeceksiniz?Artık ciddi anlamda birlikteliğin zamanı gelmedimi?Sesimizi duyurmanın zamanı gelmedimi?Bıçak hala dayanmadımı kemiğe?Yoksa ufukta bir parmak balmı var gözüken?Bizler bir araya gelemezsek,ki gözüken budur ''İNSANLAR LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE YÖNETİLİRLER''sözünü hatırlayalım lütfen. En Derin Saygılarımla...
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
Serafettin Turgay (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 160
|
Cvp:EYLEM,EYLEM,EYLEM 08/09/2008 07:02 |
Kanaat Notu: 23   |
Saygıdeğer Meslektaşım ;
Düşünce , fikir ve önerilerinize bu site yönetimi ve müdavimlerininde eksiksiz katıldığını , gelecekte de katılacağını düşünüyorum.
Camia aşığı fedakar birkaç meslektaşımızın başlattığı bu bilinçlenme ve hak arama mücadelesine üye olan , katkı sağlayanların ulaştığı miktar ve mücadelenin başlatılması, sitenin kurulması, basınla irtibat sağlanması , gazete ilanının verilerek kamuoyuna duyurulması ,TBMM ve Gen.Kur nezdinde konunun konuşuluyor olması göz önüne alındığında bunun 2,5 yılı bulan zaman içerisinde gerçekleştiği , yapılacaklar içinde zamana ihtiyaç olduğu görülecektir.
Haklısınız ; beklemekten ,aybaşını getirememekten , ezilmekten , sömürülmekten bıktık usandık . Ne sabrımız ne de sabrı sağlayacak zamanımız kalmadı.
Ancak bir şeyi istemesekte kabul etmeliyizki , söylediklerinizi yapacak düzeyde henüz teşkilatlanamadık. Geçen zaman içerisinde camia olarak öylesine uyutulduk öylesine avutulduk ki maaalesef birlik olmayı , birlikte hareket edecek güce ulaşmayı başaramadık.
Bunda birey olarak sizin benim , toplum olarak hepimizin payı var.
En büyük pay ise , eksiklikleri bulunsa da tüm iyi niyetlerle umut olarak kurulmuş ve bu umuda layık olamamış Gen.Mrk ve Şubelerimizindir.
Teşkilatsızlık ve inandırıcılıktan uzak oluş ; Anıtkabire 65 , basın bildirisine 100 kişiyle gidilmesine , Gen.Kur da içeri alınmayıp mektup bırakılmasına , camianın kaale alınmamasına , sorunlarımızın kamuoyunda taraf bulmamasına neden olmaktadır.
Bu nedenle sizin Ankara tanışma toplantınızı önemsiyorum . Bizler İzmirde bunu gerçekleştirdik ve peşinden çok şeyler gelişti ,değişti.
Davamız gerçekten zor, yolumuz uzun . Bu nedenle tanışma , kaynaşma ve en önemlisi teşkilatlanma söylediğiniz hususların planlamasını ve bunu gerçekleştirecek Gen.Mrk ile Şube kadrolarının vücut bulmasını sağlayacaktır.
Bunların gerçekleşmesi halinde söylediklerinizi yapmak, gasp edilen haklarımızı almak , camia olarak kendi eserlerimizi yaratmak çok daha kolay olacaktır.
Acizane düşüncemle selam ve saygılarımı sunarım .
( Not : Gen.Mrk den öğrenilerek uygulanan sansürcülük ve ağzı bozuklar hakkında çok yazdığım ve artık bu satırlara layık görmediğim için bahsetmeyişimin anlayışla karşılanacağı ümidiyle )
|
|
|
Platinum Boarder
|
Cvp:EYLEM,EYLEM,EYLEM 08/09/2008 07:30 |
Sayın TURGAY; Nacizane düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.İnanın hemfikiriz.Herkes teşkilatlanma konusunda seçimleri odak almış.Ama yaşananlarda ortada.Bu Ankara tanışma toplantısının bir an önce yapılmasını arzu etmekteyim.Birde şu zümremizi iktidar hırsı ile kullanmak isteyenleri.Hiç kimse camiamızı kendi egolarını tatmin etmek için kullanamaz.Kullandırmamalıyız. Bence en mantıklı yapılması gereken Sayın Bahriyelim'in gündeme getirdiği bir çalışma gurubu oluşturulmalı ve yapılacaklar tek tek belirlenmeli ve bu gurubu 1 sene süre ile Temad yönetimine taşımalıyız.Her Kuvvetten etkin isimleri bu guruba dahil ederek görev bölümü ile çok güzel şeylerin bu 1 sene içerisinde yapılabileceğine inanıyorum.Bir sene sonrada demokratik seçimle ve yapılan değişikliklerle tekrar seçime gitmeliyiz.Sanırım burdada hepimize görev düşüyor. Uzun yolu kısaltmakta bizlerin görevlerinden olmalı...İnanıyorumki güzel şeyleri başarmak bizim elimizde.Ama susarak, suya sabuna dokunmayarak değil... Saygılarımla...
|
|
|
Platinum Boarder
|
Cvp:EYLEM,EYLEM,EYLEM 08/09/2008 07:33 |
Sayın TURGAY; Nacizane düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.İnanın hemfikiriz.Herkes teşkilatlanma konusunda seçimleri odak almış.Ama yaşananlarda ortada.Bu Ankara tanışma toplantısının bir an önce yapılmasını arzu etmekteyim.Birde şu zümremizi iktidar hırsı ile kullanmak isteyenleri.Hiç kimse camiamızı kendi egolarını tatmin etmek için kullanamaz.Kullandırmamalıyız. Bence en mantıklı yapılması gereken Sayın Bahriyelim'in gündeme getirdiği bir çalışma gurubu oluşturulmalı ve yapılacaklar tek tek belirlenmeli ve bu gurubu 1 sene süre ile Temad yönetimine taşımalıyız.Her Kuvvetten etkin isimleri bu guruba dahil ederek görev bölümü ile çok güzel şeylerin bu 1 sene içerisinde yapılabileceğine inanıyorum.Bir sene sonrada demokratik seçimle ve yapılan değişikliklerle tekrar seçime gitmeliyiz.Sanırım burdada hepimize görev düşüyor. Uzun yolu kısaltmakta bizlerin görevlerinden olmalı...İnanıyorumki güzel şeyleri başarmak bizim elimizde.Ama susarak, suya sabuna dokunmayarak değil... Saygılarımla...
|
|
|
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
|
Cvp:EYLEM,EYLEM,EYLEM 08/09/2008 11:22 |
Kanaat Notu: 221   |
Saygıdeğer Arkadaşlarım Eylem ses getiren bir çözüm yoludur, biz bu sitede bir anket yaparak son çare olarak eylem gerekirse neler yapmalıyız dedik sonuçlarını TEMAD yönetimine ilettik ayrıca yapılacak eylemlerde örneğin çadır kurun gelir aylarca kalırız dedik TIK yok bunları yazınca adımız karşı grup oluyor. TEMAD mutlaka kurumsallaşmalı ve TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ile YENİDEN YAPILANMAYA GİTMELİDİR mevcut statüko ile sorunları çözmemiz imkansızdır Bunu gerçekleştirmek için gönül birliğimiz hızla artarak devam etmelidir.
|
|
|
abdullahektik (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 85
|
Cvp:EYLEM,EYLEM,EYLEM 08/09/2008 18:19 |
Kanaat Notu: 17   |
Degerli meslektaslarimin bu aktif dusuncelerine yurekten katiliyorum vede destekliyorum.Sizler bu davanin onculeri, ben ise neferi olmaya raziyim.Her sey Assubay onuru icin. Kalin saglicakla...
|
|
|
|