Çok değil; 2 yıl önce TEMAD Genel Başkanı Mustafa EROL,TEMAD mesaj panosunda, Genel Kurmay Başkanlığına atanan Orgeneral Mehmet Yaşar BÜYÜKANIT'ın bizlere mesajını balllandıra ballandıra yazmıştı.BÜYÜKANIT biz assubayları çok sevdiğini, bizlerin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunlarımızı çözeceği sözünü vermişti.Bundan daha sonrası, genel seçimler öncesi mevcut Milli savunma Bakanı Vecdi GÖNÜL'de sorunlarımızın çözümü konusunda aynı tür sözlerde bulundu.Geçen zaman bu sözlerin sadece oyalama taktiği ötesine geçemediğini gösterdi, tabi görebilen gözlere......Şimdi de 30 Ağustos'ta Genel Kurmay Başkanlığını devralacak Orgeneral İlker BAŞBUĞ da benzer sözler veriyor.BEN BU FİLMİ ÇOK GÖRDÜM...... Biz TEK YUMRUK-TEK YÜREK-TEK GÜÇ olamadığımız sürece hiçbir hak arama mücadelesini kazanamayız.Meslektaşlarımız davamız konusunda bilinçlenmedikçe, kapitalist düşüncelerden kurtulmadığı sürece, sayısal güç oluşturamadığımız ve bu gücü eyleme dökmediğimiz sürece, buralarda daha çok yazar çizeriz.EMEKLİ ASSUBAYLAR topluluğu için şu benzetmeyi uygun görüyorum; UYUYAN DEV.....Uyuyan bu devi uyandırma zamanı geldi geçiyor bile...
|