EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER

yaşar çakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER 18/08/2008 03:24 Kanaat Notu: 25  
Yeni yasama yılında TEMAD Başkanının görüştüğü Başbakanın sözünde durmasını bekliyorduk ama;Daha bu gün ek zamlarda Asb.sonda kaldı.Sayın Bakan zaten bizim bakanımız değil.Kendileri Milli Savunma Bakanı değil,Milli Subay Bakanı.Bize en ufak bir faydası yok.

Yeni Genel Kurmay Başkanının Asb.MYO yaptığı konuşmada anlattığı konuları hayata geçirmeyi bekliyoruz.Eğer o'da sözünde durmazsa kendi göbeğizi kendimiz keseceğiz demekki.TEMAD başkanının 11 kez görüştüğü ama sonuç alamadığını düşünürsek,evet kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.

Mevcut iktidardan hoşlanmadıklarını dünya alem biliyor. Herhalde bu yüzden zam falanda istemediler/istemiyorlar.Olan Asb.lara,Uzman Erbaşlara oldu. 4 yıl Özkök paşa,2 yıl Büyükanıt paşa elbirliği ile bu konuda canımıza tabiri caizse ot tıkadılar.Başbuğ paşadan çok şeyler bekliyoruz. Artık bıçak kemiğe dayandı.Bu konuda ne 0lursa olsun TEMAD'ın bir eylem planının açıklamasının zamanı herhalde geldi ve geçiyor.Acaba yanılıyormuyum...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
ysiginc (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 146
graphgraph
Cvp:SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER 18/08/2008 03:44 Kanaat Notu: 10  
arkadaşlar,eşit,işe,eşit,maaş sistemini kurduklarını söylüyorlar,ama ben ne eşit maaş nede eşit iş gördüm,taraflı hazırlanmış,incelenmemiş bir ek zam,emekli memurlara dolayısı ile bizlere gelince,sayın başbakanımızın yürüyüşle para verilmeyeceğini,350 ytl zam isteyen sendikaya uçuk,para isteme şeklinde değerlendirmesinden sonra İŞİMİZİN ALLAHA KALDIĞINI DÜŞÜNÜYOR,HEPİMİZE EMEKLİ MEMURLARA ALLAH YARDIM ETSİN DİYORUM saygılar sunuyorum
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
graphgraph
Cvp:SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER 18/08/2008 04:03 Kanaat Notu: 82  
Eskiden Delikanlılık Kriterleri vardı.Sözünde durmakta bunlardan biri idi.Ama bu kriterler Çanakkale Savaşından sonra değişti.Verilen sözde durmamakta bunlardan biri....
Bizler sesimizi çıkartmazsak oturup kös kös bir şeyler yapılsın diye beklersek daha çokk zamanlar geçer.Biz değil torunlarımız bile aynı şeylere gebe oluruz
Uyanmanın zamanı çoktan geldi ve geçiyor.Biz hala kasımdaki seçim derdindeyiz.Hele bir seçimler bitsinde....Hah hah ha..
Saygılarımla...
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER 18/08/2008 08:53 Kanaat Notu: 27  
Değerli meslektaşım onlar birbirlerini çok severler onların ortak yönleri aynı saltanıtı birlikte sürmelerdir.İş karşılıklı menfaate gelince devlet,vatan şehit gazi ikinci planda kalır.Sendikanın talep ettiği ücreti uçuk bulan başbakan milletvekkillerinin bir kaç yılda emekli olmalarını uçuk bulmaz ne menfaatçidir bunlar.Bize gelince Başbakanda bilir savunma bakanıda bilir ASSUBAYLAR tepkisiz toplumdur bir araya gelipte tepki gösteremezler 50 krş versende iki gün kendi kendilerine bağırıp çağırıp sonra unuturlar.Genel Kurmay için fark etmez neticede assubaydır Olsa ne olur almasa ne olur önemli olan Subayın mağdur olmamasıdır.Çare bellidir Temad bütün işini gücünü üyesini.delegesini.seçimini birtarafa bırakacak öncelikli olarak Yasal eylemleri organize edecek ve fiiliyata geçecektir.Bu kararı alamıyorsa zümreye vakit kaybettirmeme adına derhal istifa etmeli ve yeni ynetimin hızla seçilmesinin önünü açması gerekmektedir.Bu işin halli budur.neden korkulur emekli assubay amirin yok memurun yok.SAYGILAR
ysiginc (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 146
graphgraph
Cvp:SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER 18/08/2008 15:13 Kanaat Notu: 10  
arkadaşlar,emekli memurun 01 ekim 2008 sosyal güvenlik yasasının yürürlüğe girmesi ile perişanlığı dahada artacak,ardından,hükümet,s.sk ile bagkur emekli maaşlarında düzeltme yapacaklar,3ncü derece ve daha altı emekli memurlarla maaşları eşitlenecek,siyasetin oy kaygısı,haksızlığı,adaletsizliği,diz boyu yapacak,daha önce belirtmiştim dükkan önünde yıllarca tavla oynayarak iş yapanla dağda kayaların ,gerisinde canını ortaya koyup terörle mücadele eden,mesai saati olmayan emekli assubay aynı maaşı alacak,sonra bak biz böyle yaparız,diye övünecekler,parasını alan vatandaşta sesini çıkarmayacak,bol para alan kesimin umurunda değil olan,küçük emekli memura olacak,ne zamana kadar,aydın insanların,vijdanlı insanların.hak adalet bilenlerin,vatanseverlerin,artması ile olacaktır.saygılar sunuyor bir tarihi süreçten geçtiğimizi hatırlatmak istiyorum.
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
graphgraph
Cvp:SÖZÜNDE DURSUNLAR YETER 20/08/2008 06:28 Kanaat Notu: 82  
Hala sözlerinde duracaklarına inanıyormusunuz?
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard