EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
YIL 1975 AYLARDAN OCAK (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: YIL 1975 AYLARDAN OCAK

yasarcakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 17/01/2009 09:14 Kanaat Notu: 25  
Sayın Baçkır,
Bir insan bardağın boş tarafını görmek istiyorsa kimse onu engelleyemez.34 yıl önce onur mücadelesi için eylem yapanlardan biri olarak anılarınızı,gözlemlerinizi yazıyorsunuz.Fakat bardağın boş tarafını görmek isteyen varsa,zaten görür.Maazeret bulmak ta kolaydır.

Sayın Baçkır,
Teşbihte hata olmaz derler.Pireye kızıp yorgan yakmayınız.Yazdığınız yazı dizisi ancak olayların sonuna kadar yazıldığında nokta konulabilir.

34 yıl önce yapılan eylemlere bir çok yerden katılım olduğunu zaten biliyoruz.Sizin yazı dizisinin içinde,o zaman eylemlerin içinde olan Sn.Sevimli'de yorum yazdı.Demek ki o zaman yapılan eylemin içinde olan herkes buraya yorum yazabilir,katkıda bulunabilir,ayrı başlık atabilir.Buna engel yok ki?Bilakis daha güzel olur.Amacı aynı ama farklı yerlerde yapılan eylem hakkında daha fazla bilgi sahibi oluruz.O zaman cep telefonu,internet mi vardı.Neyse uzatmayayım,sizden yazıyı sonuna kadar yazmanızı bekliyorum.
Saygılar bizden...1983-KKK
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
bergamalı (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 53
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 17/01/2009 09:14 Kanaat Notu: 18  
Saygıdeğer Arkadaşlarım,

Assubay Onur mücadelesine her kim katkı yapıyorsa minnet duyarız,bu tartışılmaz bir gerçektir.Sayın Baçkır Bey'e bu şekilde ileti gönderenin meslektaşımız olabileceğini inanın hafızam kabul etmiyor,Saygıdeğer Baçkır Bey'den ben özür diliyorum bu meslektaşımız olduğunu söyleyen kişi adına ve o şahsın kişiliğine bir meslektaşına böyle bir hitap tarzını yakıştıramadığım gibi şiddetle kınıyorum.O yıllardaki onur mücadelesine katkısı olan birçok meslektaşımızın olduğunu elbette bu zümre biliyor,herkes bunları paylaşsa ,bilgilendirse kötü mü olur? Onur mücadelemizin bayraktarlarına teşekkür etmiyorsunuz ,ama ONLAR en azından saygıyı fazlası ile hak ediyorlar,lütfen saygı gösterelim. Ne gerek var böyle kırıcı üsluplara…Yalnız bu “ onur yazı dizisi “ burada böyle bitirilmemeli,devam etmeli ve sonucu mutlaka getirilmelidir,bekliyoruz .

Ne diyordu Sayın Baçkır Bey;Kalbi yumruk kadar,yüreği manga,gönül erlerine selam olsun.
Saygı duyulması gerekenlere saygılarımla…
GAZİ (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 17/01/2009 18:18 Kanaat Notu: 0  
o hareket bir devrimdi hani şimdilerde asb devrimi diye bişeyler diyolar ya inanmayın şimdiki devirmek le eş değer
tarih tekerrürden ibaret derler
haddi 1975 birdaha tekerrür etsin ben varım saygılar
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 20/01/2009 02:07 Kanaat Notu: 221  
Sevgili Baçkır
Bana özel bir ileti ile ağabey bu yazıdan sonra benden yazı istemeyin dediğinizde; Bulunduğunuz bölgedeki sosyal faaliyetlerinizin yoğunluğu ile bu ifadeyi kullandığınızı zannetmiştim hatta size bu mealde yanıt verdim Biz engelleri bilerek yola çıktık sancısız mücaadele olurmu? 1975 yılındaki eylemler bizim haksızlıklar karşısında ilk haykırışımızın miladı'dır bu eylemlere kimimiz fiilen katıldık kimimiz destek verdik kimimizde herzaman olduğu gibi tekere çomak soktuk Bizler gönlümüzdeki assubay sevdası ile yola çıkan gönüllüleriz Bizi kimse yolumuzdan geri çeviremez Onur mücaadelesine katkı sağlayan herkeze minnettarız.
abdullahektik (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 85
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 20/01/2009 06:23 Kanaat Notu: 17  
Sevgili meslektasim,kardesim Backir,selamlar.
Sen varsin diye bu sitede Ersen ve arkadaslarina davamiz
icin destek veriyorum.Inan, bende bir meslektasimiz yuzunden bu siteden ayrilma karari almayi cok dusundum,sizler agir bastiginiz icin kalmayi yegledim.Bize guc vermeye devam edersen cok sevinirim.Sizler bu sitenin akademisyenleri-
siniz.
haluk sucu (Ziyaretçi)
Senior Boarder
Gönderiler: 12
graphgraph
Cvp:YIL 1975 AYLARDAN OCAK 20/01/2009 07:40 Kanaat Notu: 2  
sayın BAÇKIR kaleminize yüreğinize sağlık sizi yürekten kutlar size yorum yazıp onur mücadelesi veen tüm meslektaşlarıma saygılarımı sunuyorum.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard