Hakan HEZER (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 350
|
| Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/05/2008 07:04 |
Kanaat Notu: 32   |
|
İkinci bir site kurulmasının zamanlaması yanlış olmakla beraber,karşılıklı zıtlaşmalar bugünkü duruma getirmiştir. yapacak birşey yoktur,ipler gerilmiş daha fazla irdelemeden topluma zarar vermeden tüm meslektaşlarımızın özgür iradesi demokratik seçimine saygı duymalıyız,bu konuda ben varım ,ben toplumun camianın lideri olabilirim diye kendini ortaya atma cesareti gösteren arkadaşlarımızada saygı duyuyorum.her TEMAD şubesi için bir web sitesi kurulması,üyelerin e-mail adreslerinin kayıt esnasında alınması ve kayda geçirilmesi,her TEMAD şube web siteden TEMAD genel merkezine,genel merkezden şubelere link verilerek üyelerin resimli olarak bu sitelerde yer alması,devresini,arkadaşını gören diğer meslektaşlarımızında üye olacağı irtibatlarını devam ettirmelerini ,iletişim kurmalarını sağlayacak aynı zamanda emekliliğimizde yaptığımız ikinci işlerimizde de,kendi sinerji ve potansiyelimizle birbirimize büyük destek olacağımız,maddi manevi büyük bir güç oluşturacağımız ortada iken,her türlü ülke ve assubay sorunu,yapılan haksızlıklara çok kısa sürede tepki koyabilmemiz,ekli bir sivil toplum örgütü olabilmemiz için Genel merkezin, internet ağı İLE BİR tuşa basarak 100binleri sokağa dökmesi,etki ve tepkimizi anında gösterebilmemizin sağlayabilmesi için,tek bir sitede sesimizin kesilmemesi için web ağı ile donatılmış bir TEMAD şart ve önemlidir. BU GİRİŞİMLERİN SAĞLANABİLMESİNİN YEGANE YOLU,ASSUBAYLARIN BİRLİK BERABERLİLİK KURMAMASI,İLETİŞİME GEÇMEMELERİ İÇİN E-MAİL ADRESLERİNİ YASAKLAYAN,KENDİ SESİNDEN BAŞKASINA TAHAMMÜLÜ OLMAYAN, MEVCUT TEMAD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNİN OLAĞAN GENEL KURULU DAHİ BEKLEMEDEN İSTİFAYA DAVET ETMEK İVEDİLİKLE ASSUBAY ZÜMRESİNİ BU EKİPTEN KURTARIP EMİN ELLERE TESLİM ETMEK.ALTARNATİFLER ÇOĞALDIKÇA ASSUBAYLAR LAYIK OLDUĞU KİŞİLERİ SEÇCEK BİLGİ VE KÜLTÜRE SAHİPTİR.YETERKİ GÖREVE TALİP OLANLARIN CESARETİ KIRILMASIN,OLMADIK SUÇLAMA VE HAKARETE VARAN ELEŞTİRİLER OLMASIN.BİR ASSUBAYIN DAHİ DAVAMIZDA YERİ VE ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK.100BİNLER NEREDE DERKEN,NEDEN GELMEDİKLERİNİ VE KENDİLERİNİ VE GEÇMİŞLERİNİ ASSUBAYLIKTAN NEDEN SOYUTLADIKLARINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİP ÖZ ELEŞTİRİMİZİ YAPMALIYIZ... KEŞKE DEMEMEK İÇİN LİDER VASFI TAŞIMAYAN KİMSELER,ZORLA,RİCA MİNNET TEMAD GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY GÖSTERİLEMEZ,LİDER OLACAK KİŞİLER TOPLUMUN ÖNÜNE BEN BU İŞİ YAPARIM DİYEREK,ÖZ GÜVENİ VE BİRİKİMİ İLE ÇIKMALI.İYİ NİYET VE DÜŞÜNCE FİKİR SADECE BU CAMİAYI YÖNETMEYE YETMEZ...LİDER OLMASI LAZIM,LİDER OLUNMAZ DOĞULUR... ASSUBAY TOPLUMU LİDERİNİ SEÇECEK GÜÇ VE KABİLİYETE SAHİPTİR.
|
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
|
| Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/05/2008 07:19 |
Kanaat Notu: 221   |
|
Sevgili Hakan Zıtlaşma falan yok bunu neye istinaden söylüyorsunuz. Birçok arkadaşımızın devreleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak için kurdukları siteler var itirazımız varmı? Destekliyoruz teşvik ediyoruz. Şubelerimizle irtibatımızı sağlıyacak her şubenin web sitesi olsun diyoruz. Bu site niçin kuruldu? Temad sitesinde yazamadıklarımızı özgürce yazmak ve arkadaşlarımız arasında birlik sağlamak için buna itirazı olan varmı? Peki bu sitede kim kendini özgürce ifade edemedi? Malum kopylalama site assubay onuruna hizmet için falan kurulmamıştır. Kendi kişisel ego ve çıkarlarını ön planda tutmak isteyen birkaç kişi buna burada imkan bulamıyacağını anladıkları için SAHİBİNİN SESİ sitesi kurmuşlardır. Ne kadar başarılı olacaklarını göreceğiz BİZ BUNA KARŞIYIZ BU BİR ZITLAŞMA DEĞİLDİR EMEĞE SAYGININ YANINDA OLMAMIZ GEREKİYOR Sizinle ve diğer İzmirdeki çalışma grubu üyeleri ile yaptığımız hangi toplantı da Şu kişi adayımdır şu kişiye karşıyım dedim? Yazılarımda da bunu belirttimmi? Ama bizans oyunlarının oynanmasını engellemek için "Güvendiğim arkadaşlarımın içinde olmadığı veya onların referans göstermediği kişileri desteklemem" sözüm dayatma olarak lanse edildi ve yeni sitenin kurulmasının bir gerekçesi olarakta bu sözümü çarpıttılar; Bu sözün neresi dayatma Delege arkadaşlarımız yarın Ankara Genel merkez seçiminde oy kullanırken gözü kapalımı oy kullanacaklar ? Bu yönetim değişsin kim gelirse gelsin mantığımı ön plana çıkacak bu lüksümüz varmı? Ankara daki arkadaşlarımız özgür iradeleri ile delegelerini seçecekler o delegeler diğer şube delegeleri ile birlikte tercihini yapacak işte biz bu tercihi yaparken kişisel egolarını ön plana çıkaranlara hatır için oy vermiyeceğiz çünki bizim KEŞKE deme lüksümüz yok Assubay arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu açlık sınırında maaş alıyor assubayın adı yok,Bu nedenle Yönetim adayları Ankarada ikamet eden arkadaşlarımızdan teşkil edileceği için Yeni oluşumu oluşturan arkadaşlarımız birkaç kişiye bu heyecanı,umudu,emeği feda etmemeleri KEŞKE DEMEMELERİ GEREKİYOR
|
|
|
|
asbdst (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 0
|
| Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 03/06/2008 07:20 |
Kanaat Notu: 0   |
|
Sayın Gürpınar Sizin birgün olsun ben dediğinizi duymadık.Milliyet Blogtaki yazılarınıza bile yazılarımız dediniz bizlere meşale oldunuz bu yazınızda belirttiğiniz konulara sanıyorum Ankaradaki arkadaşlarımız katılıyordur. Kılavuzu karga olanın burnu moktan kurtulmaz diyen ata sözümüze önem vermenin zamanıdır.Keşke dedikleri zaman kaybeden hepimiz oluruz arkadaşlarımız Keşkeden önce mutlaka tarafsız düşüncelerini ön safhaya çıkarmalıdır.Saygılarımı sunarım
|
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
| Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN (DERNEKÇİLİK ZOR SANAAT) 06/06/2008 19:02 |
Kanaat Notu: 80   |
|
------ELBETTE DERNEKÇİLİK ZOR SANAAT BU ZOR GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRENLER İÇİN. BU ZORU BAŞARAMAYANLAR VE DERNEKÇİLİGİ ZENAAT OLARAK İCRA ETMEYE ÇALIŞANLAR SİZE BİR ÖNERİM VAR "" BIRAKIN BU İŞİ SANAAT OLARAK İCRA EDECEK USTA VE EHİL ELLERİ İÇİMİZDEN BULUP ÇIKARALIM"" ------ EVET YILLARCA ASSUBAY'IN ONUR MÜCEDELESİNDE BİR ARPA BOYU YOL KATEDEMEYEN ZENAATKARLAR SİZE SÖYLÜYORUM, ÇEKİN ELİNİZİ BU ZOR GÖREVDEN, BU ZOR GÖREV SİZİN İŞİNİZ DEGİL, ZORU BAŞARACAK SANAATKARLAR YOLA ÇIKTILAR, GELİYORLAR. ----BU SON KEŞKEMİZ OLSUN, BİR DAHA KEŞKE DEMEMEK ÜZERE. --SAYGILARIMLA.
|
|
|
|
Turhan KALIN (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 21
|
| Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 06/06/2008 21:00 |
Kanaat Notu: 12   |
|
Sayın HEZER,
Şubeler ile Gen.Mrk. arasında bilgisayar ağı kurulması, birbirlerine link vermeleri, üyelerin bu yolla birbiri ile iletişimde bulunmaları, Gen.Mrk' in tüm üyelerine anında ulaşabilmesi yönündeki önerilerinize katılıyorum.Emekli olduktan sonra İstanbul'da tanıştığım bir emekli albayın kendi devre arkadaşları ile Türkiye genelinde kurdukları iletişim ağına şahit oldum.İl bazında sorumlularına bağlı ilçe bazında ona bağlı sorumlular şemalar ile, adres ve telefon numaralarını içerecek şekilde tespit edilmiş, İstanbul' da iletişim merkezi kurularak bu merkeze kendilerinin ortak finanse ettikleri bir görevli ile diğer iletişim vasıtalarıda dahil olmak üzere çalışmalarını yürüttüklerine şahit oldum.Evet bu insanlar 3000 ytl. emekli maaşı aldıklarından tuzları kurudur, maddi sorunlarını hallettikleri için onların kendi aralarında nasıl sosyal dayanışmaya ihtiyaçları varsa, bizlerin de onlardan daha çok temel sorunlarını halletme adına ,sizin vermiş olduğunuz örnekte ki gibi şubeler ve Gen.Mrk vasısasıyla üye iletişim ağımızı genişletmemize acil ihtiyacımız vardır.Günümüz iletişim çağında meslek gruplarının üyeleri arasında dayanışmanın yanında özellikle özlük haklarının alınması ile ilgili olarak kendi içlerinde teşkilatlanması artık kaçınılmaz bir ihtiyaçtır.
İkinci husus olarak org ve net siteleri hakkında Sayın SAYDAM ile Ersen Ağabeyimin belirttikleri görüşler neticesinde içinde bulunduğumuz son durum hakkında genel hatları ile fikir sahibi olmak mümkündür.Bu noktada Ersen ağabeyimin mevcut yönetimden kurtulma adına "bu yönetim değişsin kim gelirse gelsin şeklindeki yaklaşımın yanlış olacağı, kişisel egolarını ön plana çıkaranlara hatır için oy verilmemesi gerektiği yönündeki görüşlerine katılıyor ve destekliyorum.Bunun için KEŞKE DEMEMEK ADINA lütfen kişisel çıkar ve egodan uzak adayları bulalım ve destekliyelim.Saygılarımla.
|
|
|
|
Nurettin KARAKAŞ (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 27
|
| Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 08/06/2008 05:01 |
Kanaat Notu: 7   |
|
Sayın BAÇKIR sizi her zaman takdir ettim bir büyüğümüz olarak yazmış olduğunuz makaleleriniz bizlere oldukça faydalı olmakta ve örnek teşkil etmektesiniz gün elbette beraber olma günüdür sizin gibi Assubay sevdalılarına selam olsun saygılarımla.
|
|
|
|
|