aydobabac (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 4
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/10/2008 02:20 |
Kanaat Notu: 2   |
Artık herşey açıkça belli olmuştur,dayatmacılar kimlerdir,amaçları nedir,kişisel beklentileri nedir herşey,bu yolda kendilerini galip sananlar bu gidişle olurlar mağlup,amaçları ne tek sesliliktir,nede Assuabaylardır sadece ve sadece kişisel hırs ve beklentiler vardır,birde silahşörler kiralamışlar onlar vasıtasıyla kızgın ateşi tutmadan maşalarla işlerini güya görüyorlar,ama artık uyandık ve anladık.
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/10/2008 03:04 |
Kanaat Notu: 82   |
Değerli Büyüklerim ve Meslektaşlarım; Kurtarıcı diye ortaya çıkanların sözde Demokratik ön seçim yapmaları,Demokrat ve şeffafız diyerek önleme çalışmaları yapmaları, daha da ileri düşünerek ŞEREF SÖZÜ deyipte Şeref Beyin söylemiş olduğu sözü ima etmelerinden sonra nasıl kurtarıcı olacakları anlaşılır gibi değil. BU LİSTEDEKİ OLUŞUM GURUBU kesinlikle kurtarıcı olamaz ve bizlere DEFATEN K E Ş K E dedirtirler. Lütfen çok iyi düşünelim.... Saygılarımla.....
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/10/2008 16:00 |
Kanaat Notu: 80   |
Okkes Kadri BACKİR yazan: Okkes Kadri BACKİR yazan: --BİR SİTE'DE BEN KURAYIM İSTEDİĞİMİ DİLEDİĞİM ZAMAN YAZAYIM DİYE. ARAŞTIRDIM PEK MALİYETİDE YOKMUŞ. KURABİLİRDİM. ÇOK DÜŞÜNDÜM EN SONUNDA KEŞKE DEMEMEK İÇİNDE VAZ GEÇTİM BU EGOİZM YÜKLÜ DÜŞÜNCEMDEN. --""KEŞKE"",, HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BU KEŞKE KELİMESİNİN DERİNLİĞİNDEKİ MANAYI. HAYATTA BAŞARILI OLAN İNSANLAR KEŞKE KELİMESİNİ EN AZ KULLANANLAR DEĞİLLERMİDİR. TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN HATALARIN ÖZETİNİ HEP O KÜÇÜCÜK KEŞKE KELİMESİYLE YAPMAZMIYIZ. --KEŞKE BUNU YAPMASAYDIM, KEŞKE BU YOLA ÇIKMASAYDIM. KEŞKE, KEŞKELERİ HİÇ KULLANMASAYDIM DİYEREK BU KİŞİSEL EGOMDAN VAZ GEÇTİM. --DÜŞÜNDÜM DÜŞÜNDÜM , AYNI AMAÇ İÇİN VERİLEN UGRAŞILARDA, MÜCADELELERDE ÇOK SESLİLİĞE İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ SİTELERE İHTİYAÇ VARMI DEDİM. NEDEN BÖLÜNEREK SESİMİZİN DESİBELİNİ DÜŞÜRELİMKİ. DAHA UZAKLARA KADAR DUYURABİLECEGİMİZ SESİMİZE NEDEN SUSTURUCU TAKALIMKİ. --T.S.K.'NIN TERÖRLE YAPTIGI MÜCADELEYİ, HER TÜRLÜ FAALİYETLERİNİ SADECE GENEL KURMAY SİTESİNDEN YAYINLAMASI ONLARIN SİTE KURMA ÇARESİZLİĞİNDENMİ YOKSA TEK SES GEREKLİLİĞİNDENMİDİR. T.S.K. BİR KAÇ SİTE DAHA KURARSA TERÖRLE MÜCADELEDE DAHAMI BAŞARILI OLUR. TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK, YAPILAN MÜCADELEYİ HER ZAMAN DAHA KISA SÜREDE HEDEFE GÖTÜRMEZMİ? --VE ARAŞTIRMALARIM NETİCESİNDE ŞU GERÇEGİ GÖRDÜMKİ, DOĞRU OLANIDA BUDUR , FARKLI SİTELER GENELDE TİCARİ AMAÇ İÇİN KURULMUŞLARDIR, AYNI MALI PAZARLIYOR OLSALAR DAHİ PAZARLAMA YÖNTEMLERİ VE MÜŞTERİ KAPMA POLİTİKALARI FARKLI FARKLIDIR. UNUTMAYALIM BİZ BURADA PAZARLAMA DEGİL ASSUBAY'IN ONUR MÜCADELESİNİ YAPIYORUZ. TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK BU ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMINDA BİZİ HEDEFLENEN MENZİLE DAHA KISA SÜREDE ULAŞTIRACAKTIR. SAYGILARIMLA. ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR- ------------------------------------------------------------------ AYLAR ÖNCE YAZDIĞIM BİR YAZI. OKUYUN VEDE BUGÜNLE MUKAYESE EDİN. --SAYGILARIMLA. ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL GÜNÜL ERLERİNE SELAM OLSUN.
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/10/2008 16:01 |
Kanaat Notu: 80   |
Okkes Kadri BACKİR yazan: --------------VE ŞİMDİ BEN KEŞKE DİYORUM. KEŞKE BU TÜR YAZILARIMA DEVAM ETSEYDİM. ZAFER SARHOŞLARI, UNUTMAYINIZ SARHOŞ İKEN DERE GEÇİLMEZ. KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR.- --ORG SİTESİ MÜDAVİMLERİNDEN RİCAM,; -YÜZLERCE SANAL KİMLİKLE DOLAŞAN ZAVALLILARI MUHATAP ALMAYINIZ. -SAYGILARIMLA. KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL E. ASSUBAYLARA SELAM OLSUN -ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR E.HAVA ASSUBAY 1972-17
|
|
|
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 01/11/2008 08:43 |
Kanaat Notu: 27   |
Yine assubayın önündeki engel ASSUBAY!!! NEDENİ BU DEĞİLMİDİRKİ YILLARDIR BİR ADIM ÖTEYE GİDEMİYORUZ.BASİT HESAPLAR,ÇIKAR MESELELERİ...
|
|
|
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 04/11/2008 04:30 |
Kanaat Notu: 82   |
Öyle gösteriyorki bir kez daha keşke diyeceğiz..Yazık bu toplum bunu hiç haketmiyor....
|
|
|
|