EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
KEŞKE DEMEMEK İÇİN (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: KEŞKE DEMEMEK İÇİN

#4812
YILDIRIM (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 79
graphgraph
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 09/06/2008 06:16 Kanaat Notu: -3  
Sevgili Abicim
Yazınızın üstüne yorum yapmak imkansız hiç bir zaman keşke dememeliyiz çok doğru ama acizane bende şunu eklemek istiyorum keşke dememek için sadece sadec birbirimizi dinlemesi öğrenebilsek, saygı çerçevesinde birbirimizle konuşabilsek, birbirimizi anlamaya çalışabilsek ben değil BİZ diyebilsek sorunlarımızın %75'ini çözmüş olacağız değil mi abicim.
Saygılarımla.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#4821
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 10/06/2008 07:28 Kanaat Notu: 221  
Yıldırım Kardeşim
Bizler tarafsız değiliz ama bizim tarafımız assubay onuru yüreğinde bunu hissedenler zaten birbirini dinliyor,anlıyor ama bizim iyi niyetimizi kendi kişisel beklentilerine araç olarak görenlere elbet izin vermiyeceğiz Biz üreteniz biz TSK yı sırtında taşıyan bir mesleğin mensuplarıyız mesaj panosunda bir kardeşimiz ordudan nasıl kaçarım nasıl ayrılırım diyor kimbilir ne hayallerle girdi o mesleğe ama haksızlıklar onu isyana kadar götürdü bizler çokmu mutluyuz? Uğur Dündar bir proğramında bizi yaşanacak ülkeden kaçmaya mecbur edenler utanmalı demişti Bizi baş tacı yapması gerekenler bu haksızlığı reva görürken utanmıyorlarsa onları utandıracak bir yönetim bizim hakkımız 3-5 kişisel ikbal peşinde koşan kişiler için KEŞKE dememek için mantık ve aklın hatır gönüle galip gelmesi gerekiyor. Umarım assubay onuru galip gelecektir
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#4830
YILDIRIM (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 79
graphgraph
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 11/06/2008 06:13 Kanaat Notu: -3  
Sevgili Ersen abicim elbette sizin gibi bizlerde bir tarafız o tarafta yazdığınız gibi onur mücadelemizin tarafından başka bir yer kesinlikle olmadı, olamaz da amaçlarımız aynı, düşüncelerimiz aynı, yüreğimiz aynı öyleyse geriye ne kaldı birbirimize göstereceğimiz saygı ve sevgi. Elbette bu toplum kişisel ikbal peşinde koşan 3-5 kişiye pabuç bırakmadı bırakmayacaktır da. Saygılarımla.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#4831
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 11/06/2008 08:37 Kanaat Notu: 221  
Saygıdeğer Yıldırım Kardeşim
Yorumum hernekadar yorumunuza yanıt gibi algılansada ben hep genele hitaben yazarım. Sizler bizlerin umudusunuz iyi ki varsınız sizin gibi sağduyu sahibi assubay sevdalıları ile mutlaka ama mutlaka hakkımız olan saygınlığı sağlıyacağız Her gecenin bir sabahı mutlaka olur.Şahsınızda yüreğinde tüm assubay sevdası ve onuru olan arkadaşlarıma minnettarlığımı birkez daha belirtiyorum. Sevgi ve saygılarımla
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#6419
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/10/2008 03:02 Kanaat Notu: 80  
Okkes Kadri BACKİR yazan:
--BİR SİTE'DE BEN KURAYIM İSTEDİĞİMİ DİLEDİĞİM ZAMAN YAZAYIM DİYE. ARAŞTIRDIM PEK MALİYETİDE YOKMUŞ. KURABİLİRDİM. ÇOK DÜŞÜNDÜM EN SONUNDA KEŞKE DEMEMEK İÇİNDE VAZ GEÇTİM BU EGOİZM YÜKLÜ DÜŞÜNCEMDEN.
--""KEŞKE"",, HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BU KEŞKE KELİMESİNİN DERİNLİĞİNDEKİ MANAYI. HAYATTA BAŞARILI OLAN İNSANLAR KEŞKE KELİMESİNİ EN AZ KULLANANLAR DEĞİLLERMİDİR. TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN HATALARIN ÖZETİNİ HEP O KÜÇÜCÜK KEŞKE KELİMESİYLE YAPMAZMIYIZ.
--KEŞKE BUNU YAPMASAYDIM, KEŞKE BU YOLA ÇIKMASAYDIM. KEŞKE, KEŞKELERİ HİÇ KULLANMASAYDIM DİYEREK BU KİŞİSEL EGOMDAN VAZ GEÇTİM.
--DÜŞÜNDÜM DÜŞÜNDÜM , AYNI AMAÇ İÇİN VERİLEN UGRAŞILARDA, MÜCADELELERDE ÇOK SESLİLİĞE İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ SİTELERE İHTİYAÇ
VARMI DEDİM. NEDEN BÖLÜNEREK SESİMİZİN DESİBELİNİ DÜŞÜRELİMKİ. DAHA UZAKLARA KADAR DUYURABİLECEGİMİZ SESİMİZE NEDEN SUSTURUCU TAKALIMKİ.
--T.S.K.'NIN TERÖRLE YAPTIGI MÜCADELEYİ, HER TÜRLÜ FAALİYETLERİNİ SADECE GENEL KURMAY SİTESİNDEN YAYINLAMASI ONLARIN SİTE KURMA ÇARESİZLİĞİNDENMİ YOKSA TEK SES GEREKLİLİĞİNDENMİDİR. T.S.K. BİR KAÇ SİTE DAHA KURARSA TERÖRLE MÜCADELEDE DAHAMI BAŞARILI OLUR. TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK, YAPILAN MÜCADELEYİ HER ZAMAN DAHA KISA SÜREDE HEDEFE GÖTÜRMEZMİ?
--VE ARAŞTIRMALARIM NETİCESİNDE ŞU GERÇEGİ GÖRDÜMKİ, DOĞRU OLANIDA BUDUR , FARKLI SİTELER GENELDE TİCARİ AMAÇ İÇİN KURULMUŞLARDIR, AYNI MALI PAZARLIYOR OLSALAR DAHİ PAZARLAMA YÖNTEMLERİ VE MÜŞTERİ KAPMA POLİTİKALARI FARKLI FARKLIDIR. UNUTMAYALIM BİZ BURADA PAZARLAMA DEGİL ASSUBAY'IN ONUR MÜCADELESİNİ YAPIYORUZ. TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK BU ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMINDA BİZİ HEDEFLENEN MENZİLE DAHA KISA SÜREDE ULAŞTIRACAKTIR.
SAYGILARIMLA.
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
-
------------------------------------------------------------------
AYLAR ÖNCE YAZDIĞIM BİR YAZI. OKUYUN VEDE BUGÜNLE MUKAYESE EDİN.
--SAYGILARIMLA.
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL GÜNÜL ERLERİNE SELAM OLSUN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#6420
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 31/10/2008 03:19 Kanaat Notu: 80  
--------------VE ŞİMDİ BEN KEŞKE DİYORUM. KEŞKE BU TÜR YAZILARIMA DEVAM ETSEYDİM. ZAFER SARHOŞLARI, UNUTMAYINIZ SARHOŞ İKEN DERE GEÇİLMEZ. KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR.-
--ORG SİTESİ MÜDAVİMLERİNDEN RİCAM,;
-YÜZLERCE SANAL KİMLİKLE DOLAŞAN ZAVALLILARI MUHATAP ALMAYINIZ.
-SAYGILARIMLA.
KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL E. ASSUBAYLARA SELAM OLSUN
-ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
E.HAVA ASSUBAY 1972-17
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard