Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
KEŞKE DEMEMEK İÇİN 29/05/2008 20:16 |
Kanaat Notu: 80   |
--BİR SİTE'DE BEN KURAYIM İSTEDİĞİMİ DİLEDİĞİM ZAMAN YAZAYIM DİYE. ARAŞTIRDIM PEK MALİYETİDE YOKMUŞ. KURABİLİRDİM. ÇOK DÜŞÜNDÜM EN SONUNDA KEŞKE DEMEMEK İÇİNDE VAZ GEÇTİM BU EGOİZM YÜKLÜ DÜŞÜNCEMDEN. --""KEŞKE"",, HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BU KEŞKE KELİMESİNİN DERİNLİĞİNDEKİ MANAYI. HAYATTA BAŞARILI OLAN İNSANLAR KEŞKE KELİMESİNİ EN AZ KULLANANLAR DEĞİLLERMİDİR. TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN HATALARIN ÖZETİNİ HEP O KÜÇÜCÜK KEŞKE KELİMESİYLE YAPMAZMIYIZ. --KEŞKE BUNU YAPMASAYDIM, KEŞKE BU YOLA ÇIKMASAYDIM. KEŞKE, KEŞKELERİ HİÇ KULLANMASAYDIM DİYEREK BU KİŞİSEL EGOMDAN VAZ GEÇTİM. --DÜŞÜNDÜM DÜŞÜNDÜM , AYNI AMAÇ İÇİN VERİLEN UGRAŞILARDA, MÜCADELELERDE ÇOK SESLİLİĞE İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ SİTELERE İHTİYAÇ VARMI DEDİM. NEDEN BÖLÜNEREK SESİMİZİN DESİBELİNİ DÜŞÜRELİMKİ. DAHA UZAKLARA KADAR DUYURABİLECEGİMİZ SESİMİZE NEDEN SUSTURUCU TAKALIMKİ. --T.S.K.'NIN TERÖRLE YAPTIGI MÜCADELEYİ, HER TÜRLÜ FAALİYETLERİNİ SADECE GENEL KURMAY SİTESİNDEN YAYINLAMASI ONLARIN SİTE KURMA ÇARESİZLİĞİNDENMİ YOKSA TEK SES GEREKLİLİĞİNDENMİDİR. T.S.K. BİR KAÇ SİTE DAHA KURARSA TERÖRLE MÜCADELEDE DAHAMI BAŞARILI OLUR. TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK, YAPILAN MÜCADELEYİ HER ZAMAN DAHA KISA SÜREDE HEDEFE GÖTÜRMEZMİ? --VE ARAŞTIRMALARIM NETİCESİNDE ŞU GERÇEGİ GÖRDÜMKİ, DOĞRU OLANIDA BUDUR , FARKLI SİTELER GENELDE TİCARİ AMAÇ İÇİN KURULMUŞLARDIR, AYNI MALI PAZARLIYOR OLSALAR DAHİ PAZARLAMA YÖNTEMLERİ VE MÜŞTERİ KAPMA POLİTİKALARI FARKLI FARKLIDIR. UNUTMAYALIM BİZ BURADA PAZARLAMA DEGİL ASSUBAY'IN ONUR MÜCADELESİNİ YAPIYORUZ. TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK BU ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMINDA BİZİ HEDEFLENEN MENZİLE DAHA KISA SÜREDE ULAŞTIRACAKTIR. SAYGILARIMLA. ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR -Not; -29 mayıs 2008- Tarihinde yazarak yayına verdigim yazım.
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
otuken_26 (Kullanıcı)
Junior Boarder
Gönderiler: 8
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 29/05/2008 20:28 |
Kanaat Notu: 3   |
Sayın BAÇKIR Bu güzel yazıyı okuduktan sonra tek yapılacak olan şapka çıkarmaktır,sadece sizi takdir edip ellnize yüreginize sağlık demektir. gün birlik olma beraber olma günüdür. Başta Ersen abi olmak üzere Size ve asb. sevdalılarına saygılarımı sunuyorum.
|
|
|
Arif ASLAN (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 96
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 30/05/2008 07:03 |
Kanaat Notu: 14   |
Değerli Ökkeş abim, size katılıyorum .TEK SES, TEK YÜREK, TEK YUMRUK BU ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMINDA BİZİ HEDEFLENEN MENZİLE DAHA KISA SÜREDE ULAŞTIRACAKTIR.
|
|
|
halilergenli (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 137
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 30/05/2008 07:03 |
Kanaat Notu: 28   |
Kaleminize sağlık Sayın BAÇKIR, Keşke dememek için adımları ince eleyip sık dokuyarak atmak gerektiğini ne güzel de anlatmışsınız. Ancak şunu da unutmamalı ki başlangıçta bu yapılmamışsa ilerleyen zaman içinde yanlışı görüp KEŞKE diyebilmek te bir erdemdir. SAYGILARIMLA
|
|
|
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
|
Cvp:KEŞKE DEMEMEK İÇİN 30/05/2008 07:05 |
Kanaat Notu: 66   |
Keşke Dememek için doğruyu görmek;iyide sayın Ökkeş abicim herkes sizin gibi doğruyu görebilme yetisine sahip değilki,birde ego lar var,insan da ego su olan bir varlıktır bu konuda freud şöyle der:Freud'un sözüyle ego şahlanmış bir at üzerindeki şovalye gibidir. Diger bir ifadeyle bizim vicdanımızdır.Hep isterki ben en önde olayım hep ben görüneyim,vitrin hep benim olsun,işte magazin dediğimiz kültürde belkide bunun bir sonucu değilmidir,bundan kurtulmak ta çok zordur hatta bunun yaratılışla ilgisi olduğunu dahi söyleyebiliriz ,ama en önemlisi de tabiki eğitimdir,kısacası eğitim şart,samimiyet ve ilkelilikte.
|
|
|
necmigunay (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
|
KEŞKE DEMEMEK İÇİN 30/05/2008 21:58 |
Kanaat Notu: 12   |
çok değerli büyüğüm yazınıza yorum yapmak olamaz ancak katkı sağlamak adına TEK SÖYLEM. TEK YÜREKLE beyinlere ve gönüllere ulaşmalıyız. adımlarımızı hedefe kilitlerken keşkeleri geride bırakmalıyız
|
|
|
|