EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR

Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 11/07/2008 07:40 Kanaat Notu: 221  
Sevgili Yiğit Kardeşim
Yiğit ve Erencan sizin nick name'niz bunu kendiniz gerçek kimliğinizle, TEMAD üye numaranızı da belirterek açıkladınız size,bana ve bazılarımıza küfür yazanlar,sözüm ona karalama kampanyaları düzenliyenler, sizin onurunuzun,cesaretinizin binde birine sahip olamazlar onlar kimliklerini gizlerler,bu zümre üzerinden kişisel hesaplar yapanların tetikçiliğini yaparlar. Onları biz görevde ikende tanıyoruz onları ciddiye almamamız gerekiyor AYRIK OTLARI tarlamızdan temizlenecek biz yıllardır önyargılar sonucu haksızlıklara uğratıldık bizi kimse yolumuzdan alakoyamaz; Ok yaydan çıktı it ürüyecek, kervan yürüyecek, böl parçala yönet taktikleri artık geçerli değil bu filmi daha önce çok izledik. Eleştiriyi saygı ile karşılamanın Erdemini sürekli vurguladık ama yazdıkları yazının arkasında duramayanlara ayıracak zamanımız yok . Tekrar istirham ediyorum kötü söz sahibinin,bizler birbirimizi tanıyoruz kimin bu zümreye hizmet ettiğini kimin küçük hesaplar peşinde koştuğunu biliyoruz. Yanıt vererek ciddiye alındıkları izlemini vermekle hata ediyoruz. Assubay onur mücaadelesine hiçbir kişisel beklentisi olmadan destek verenlere minnettarız .
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
okorkmaz094 (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 28/10/2008 03:01 Kanaat Notu: 0  
çok değerlı komutanlarım dıyerek baslamak ıstıyorum;bence disipilin cezaları en cok assubaylara verılıyor dıye dusunuyorum..özellıkle genc rutbelı assubaylara..kendımden örnek vermek istiyorum musadenızle;çalıstığım birliğin bırlık komutanı benı yanına çağırıp olur olmaz hakaretler edip üstümü arayıp,cep telefonumu bulup emre ıtaatsizlikte ısrar suçundan mahkemeye verebılıyor?şaşırmamak elde değil..siz büyüklerımden bu gıbı durumlarda nasıl bır yol harıtası belirlemem gerektiği konusunda yardım ıstıyorum..ben şimdi ne yapcam?ilginıze teşekkürler
bulent076 (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 29/11/2008 00:04 Kanaat Notu: 0  
Sayın Komutanlarım bir sorum olacak bana yardımcı olursanız sevinirim;Ben Muvazzaf bir Jandarma astsubayım yıllık izne ayrıldım ve çocuğumun okulu olduğu için iznimi görev yaptığım yerde geçirmekteyim, İlçe J.Komutanı beni telefon ile arayarak İlçe J.K.lığına gelmemi söyledi ve bende gittim, bana burada spor testinde standartlarda koşamadığım için savunmamın alındığını ve savunmamı yazarak vermemi istedi, bende izinli olmama rağmen savunmamı yazarak verdim,

izinde bulunan bir personelin savunması alınabilirmi? alınırsa hukuki sorumluluğu ne olur, ben bu konuda ne yapabilirim.
beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Saygılar.
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 29/11/2008 00:21 Kanaat Notu: 221  
Sevgili Kardeşim
İzinli personel ancak acil görev koşullarının gerektiği hallerde biriliğine çağrılır Birliğe gidiş geliş yol süreleri ile birlikte kalınan süre izin süresine eklenir gidip geliş yol ücretleri ve harcirahı ödenir Gereksiz çağırılmalara neden olan amir için itiraz hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak siz görev yaptığınız garnizonda izninizi geçirdiğiniz için J.Komutanı bir konuda sanırım üst makamdan istenen savunmayı sonuçlandırmak için sizi göreve çağırmış olabilir Konu hakkında daha detaylı bilgi vermek ve almak için size site içi yazdığım özel mesajda belirttiğim mail adresine durumu belirtirseniz yardımcı olunacaktır.Görevdeki arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yaparak ve kendilerine saygı duyarak karşılığı olan saygıyı mutlaka alacaklardır. Huzur dolu günler diliyorum
bulent076 (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 29/11/2008 00:45 Kanaat Notu: 0  
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR
Osman Ada (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 29/11/2008 01:11 Kanaat Notu: 9  
Bir olumsuzlukla karşılaşan arkadaşımız yardım istiyor anında kendisine yanıt veriliyor o arkadaşta teşekkür,Başlangıç dereceleri için katılım sağlanıyor,herkonuyu paylaşıyoruz, kendimizi ifade edip sesimizi duyuruyoruz ne kadar güzel işte bu sitenin farkı herkeze teşekkür ediyorum
Not. O Korkmaz kardeşim yorumunuzu yeni gördüm arkadaşlarımızda yanıtlamamış gözden kaçmış olacak bölük komutanı sizin üzerinizi nasıl arayabilir kişinin üst araması ancak yargı kararı ile olur ama sizde yasak olan yerde cep telefonu taşıyarak buna neden olmayın kurallara uyun haklı olduğunuzda cesaretle kendinizi savunun
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard