EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR

AFAKAN (Kullanıcı)
Junior Boarder
Gönderiler: 5
graphgraph
DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 22/05/2008 06:15 Kanaat Notu: 0  
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BENİM MERAK ETTİĞİM KONU TSK DA EN ÇOK HANGİ RÜTBE(SB.ASTSB.UZ.J.RÜTBE SAYISINA GÖRE % LİK ORANINA GÖRE ) DAHA ÇOK DİSİPLİN CEZASI ALMAKTADIR VE BUNUN NEDENLERİ NELERDİR ELİNDE BU KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLARDAN CEVAP BEKLİYORUM EMİNİM BU SAYI AST RÜTBELERDE DAHA FAZLADIR BUDA BİZLERE UYGULANAN ÇİFTE STANDARDIN İSBATI OLABİLİR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
burakmurat (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 22/05/2008 06:42 Kanaat Notu: 0  
Bana göre; kimin, kimlerin bu cezaları aldığının önemi yok ama kastınız şu ise: Aynı suç, uzman çavuaşa oda hapsi, assubaya göz hapsi, üst rütbelere uyarı, kınama cezası haksızlığı kabul.
Yine de ortada bir şahşın, bir şahsa, mahkemesiz ceza vermesi, yargısız infaz yapması, yapmış olması önemli olandır. Bir kişiye de olsa haksızlık haksızlıktır, bin kişiye de olsa da haksızlık haksızlıktır ve her kişiye karşı ayrı ayrı insanlık adına suç işlenmiş olur.
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 23/05/2008 06:41 Kanaat Notu: 66  
Bir kişinin dudakları arasındaki ceza artık modern toplumlarda kabül edilecek bir yöntem değildir,hiç kimse için olmamalıdır,bu tür cezalar ancak totaliter yada kölelik devirlerinde görülen bir tarz dır.Hukuk denen şey bir gün herkese lazım olacağı gerçeği ortada iken bu tür cezaların hemen litaratürden çıkarılması gerekir.
Salih tuzcu (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 77
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİY 23/05/2008 07:33 Kanaat Notu: 14  
Bu konuda sağlıklı bir istatistiki bilgi edinmemiz imkansız ama cezalandırma şekli ve sistemi diyorsanız elbette uzman ve assubaylar subaylara göre daha çok fazla ceza alıyorlar bunlar arasında da ast rütbedekiler ilk sıraları alıyor Oda hapsi cezası AİHM yasaklandığı için göz hapsi cezası ve maaş katı cezasına yöneldikleri konusunda bilgi alıyoruz. Umarız çağdaş hukuk normlarına göre bir sistem kurulur
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 09/07/2008 02:43 Kanaat Notu: 27  
Disiplin cezaları maalesef ASSUBAYLARA VERİLİYOR meslek hayatımızda gördük sebebi malüm bu zümreyi ezmek otorite sağlamak zaptı rapt altına almak ben senin velinimetinim
ona göre bana itaat edeceksin yoksa aileni zor görürsün.
Tabiri caizse yağcılığa teşvik cezalarıda denilebilir.
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
graphgraph
Cvp:DİSİPLİN CEZALARI EN ÇOK HANGİ RÜTBEYE VERİLİYOR 09/07/2008 02:52 Kanaat Notu: 82  
Bana göre rütbe farkı gözetilmeksizin Cezalandırılmada evli olması kıstas alınıyor.Daha etkili olsun diye..
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard