Saygıdeğer Meslekdaşlarım Bizler Temad'ın tek yasal temsilcimiz olduğunu TEMAD'a ve assubay onuru mücaadelesine katkıda bulunmak için bu site ve mynet mesaj grubunu kurduk hepinizin bildiği gibi çok başarılı çalışmalar yaptık. Sorunlarımızın çözümü için TEMAD yönetiminin ve kurumsal yapısının değişmesi gerektiğini savunduk; Temad yönetimini oluşturacak arkadaşlarımızın Ankara'da ikamet etmeleri gerekiyordu bu nedenle Ankara da yeni bir oluşum için çok yararlı toplantılar yapıldı bu çalişmaları izlediğimizi belirttik arkadaşlarımızdan hiçbiri ben değil biz diyordu Birçok arkadaşım benden adaylar konusunda bilgi istedi hatırlarsanız verdiğim yanıtlarda içlerinde çok güvendiğimiz arkadaşlarımızın olduğunu ayrıca bu arkadaşlarımızın referans verecekleri kişileri belirliyeceğimizi şimdilik izlemekte ve bu arkadaşlara başarılar dilediğimizi belittim Gönlümüzdeki aday profilinde Ahmet;Mehmet Hasan Hüseyin profili yok her yazımızda özverili,planlı,proğramlı,kararlı yeniden yapılanmayı sağlıyacak kişileri arzuladığımızı belittik Bu yönetim değişsin kim olursa olsun gibi kısır bir dileğimizde olamazdı Nitekim Ankara oluşumundaki arkadaşlarımızında ortak karar ve isteği buydu Peki ne değişti kime bu güne kadar sansür uyguladık sizlerinde tasvip etmiyeceği kısır çekişmeler hararet içeren birkaç istisna dişında hangi yazı yayınlanmadı? Bu site ihtiyaçımıza cevap vermiyormuydu?Birileri O halde birçok arkadaşımın bölünmeye neden olabilecek bu site NEDEN yanıtını taşlar yerine oturunca sizlere açıklıyacağız Lütfen siz herzaman olduğu gibi özgürce katkılarınızı yapınız bu toplum artık görevdeki BÖL-Parçala_YÖNET senaryolarına izin vermiyecektir.Biraz sabır lütfen
Sevgi ve saygılar sumnarım