Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
|
Cvp:Evet burası TEMAD.. DÜŞLEDİĞİMİZ TEMAD'A 22/06/2008 00:42 |
Kanaat Notu: 221   |
Saygıdeğer Arkadaşlarım Sn.Baçkır'ın düşlediği bir TEMAD'dı arzulayanımız olabilirmi? 1975 yılındaki kahramanların o günün demokratik şartlarında eylemlerindeki TEMAD ( o zaman ki adı ile TEMAY) ile bu yönetim arasında dağlar kadar fark yokmu? Temad bizim tek yasal temsilcimiz göz bebeğimiz onun tüzel kişiliğine hepimiz saygılıyız ama uygulanan şimdiki politikalarla sonuç almamızın imkansız olduğunu konusunda hepimiz hemfikiriz TEMAD MUTLAKA YENİDEN YAPILANMALIDIR bunu gerçekleştirmek için biz varız diyen arkadaşlarımızın çalışmalarını takdirler izliyoruz güneşin önündeki bulutlar dağılmaya başladı Ankara yeni oluşum grubu çalışmalarını tamamlıyor bir yazımda belirtmiştim ASLANLAR ÇEKİLİRSE MEYDAN ÇAKALLARA KALIR Buna izin vermiyeceğiz düşlerimiz gerçekleşecek .Esenlikler dilerim
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
htiravoglu (Kullanıcı)
Gold Boarder
Gönderiler: 46
|
Cvp:Evet burası TEMAD 22/06/2008 03:53 |
Kanaat Notu: 5   |
Kıymetli ağabeyim, neden olmasın? Elbette ki o günler gelecek. Hiç endişeniz olmasın?
Ayrıca; site yönetiminden ricamdır,
Bu kıymetli ağabeyimizin bu yazısı anasayfaya yakışır.
En derin saygılarımla.
Haluk TIRAVOĞLU (E)Dz.Asb.
|
|
|
nemokaptan (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
|
Cvp:Evet burası TEMAD 22/06/2008 05:26 |
Kanaat Notu: 13   |
Sayın Ökkes Kadri BAÇKIR Bey;
Sizin içtenlikle dile getirdiğiniz özlemlerinizdeki ekonomik ve soysal yönden güçlü, ses getiren, saygın bir TEMAD'ı Assubay Camiası olarak hepimiz düşlüyoruz. " Hayalleri olmayanların gerçekleride, başarılarıda olamaz." Düşlerimizin gerçekleşmesi için onurlu mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz. Kararlılığımız, birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece önümüzdeki engeller birer birer yıkılacaktır.
|
|
|
yaşar çakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
|
Cvp:Evet burası TEMAD 22/06/2008 21:18 |
Kanaat Notu: 25   |
Gerçekleşmesi zor bir ruya, Ne zaman ülkemiz Ulu Önder ATATÜRK'ün bize hediye ettiği CUMHURİYET rejiminin bir sonucu olan halkın oyu ile iktidara gelenler (beğensekte/beğenmesekte)bu ülkeyi yönetirse,ne zaman halk CUMHURİYET rejiminin gerçek sahipleri bizleriz,onu bize Daimi önderimiz ATATÜRK hediye etti.Biz kimi istersek ülkeyi o yönetir,iyi yönetemezse bir sonraki seçimde sandığa gömeriz,diğerini seçeriz o yönetir. Bu konuda bize cahil diyenler asıl cahildir.CUMHURİYET kurulduktan sonra ki eğitim düzeyimiz şimdikinden çok daha düşükken bizim oy verdiklerimiz yönetti.Şimdi eğitim seviyemiz daha yüksek.Biz ister dağdaki çobanı seçeriz,ister kentteki aydını seçeriz,herkes kendi işine baksın derse,işte o zaman bu ruya gerçekleşir sayın Üstadım. Saygılar
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:Evet burası TEMAD 27/07/2008 07:15 |
Kanaat Notu: 80   |
Okkes Kadri BACKİR yazan: ---- Can dostum bir devre arkadaşımın rahatsızlıgını duydum. O'da 1975 ocak gazisi, bilgili, kültürlü, seviyeli Assubay gibi bir Assubay. Benim gibi 3/2 sinden emekli oldugu için almış oldugu açlık seviyesindeki maaş yetmeyince eglenecegi, dinlenecegi, 1974 te kanını ve terini akıttıgı kıbrıs'a tatile gidecegi yerde çalışmayı yeglemiş, 60 'a yaklaşan yaşı nedeniylede yorgun bedeni daha fazla dayanamamış bu acımasız ve adaletsiz yaşamın sitresine. Düşmüş yataga. ---- Duyarımda gitmemmi delikanlı çagımızdan beri aynı kaderi paylaştıgım, aynı somunu bölüştügüm aynı haksızlıklara ugradıgım, o haksızlıklar nedeniyle baş kaldırınca aynı koğuşta aylarca ceza yattıgım can dostumun yanına. ---- Hadi hanım hazırlan Recep'in ziyaretine gidiyoruz Ankara'ya dedim. " Yapma bey ben gelmiyeyim ikimizin gidip gelmesi dünya para sen yalnız git benimde geçmiş olsun dileklerimi ilet""
---- Hayır olmaz beraber gidecegiz. Ne yapalım bir iki ay kemerleri sıkar büteçeyi dengeleriz. ----O Akşam hareket ettik Ankara'ya. Sabah Ankara'dayız. Otogardan servisle Kızılay Meydanına kadar ücretsiz bir hizmet. -""Hanım biraz yürürsek Recep'lerin semtine giden Belediye otobüslerinin duragına varırırız. Birde taksi parası vermeyelim olmazmı"". - "" Olur bey yürüyelim."" ----Ana caddede ilerliyoruz, Ankara'da epey degişmiş gelmeyeli. Koşuşturanlar, ithal , pahalı mallarla dolu vitrinlere bakınanlar genç, yaşlı yüzlerce binlerce insan. ----Az daha ileride bir kalabalık var ama alışılmışın dışında bir kalabalık bu öyle sıradan degil. Bir ara ""girme arkadaş şu kalabalıga, sen buraya hasta ziyaretine geldin, yürü git"" diyorum kendi kendime lakin birden birede kendimizi kalabalıgın ortasında buluyoruz. Resmi elbiseli korumalar, bürokrat kıyafetli siviller, çelenkler, çiçekler. Usulca yaklaşıyorum, -""Hayırdır birşeymi var, nedir bu telaş"" diyorum bir görevliye. -""Dernek Genel Merkezine Başbakan gelecekte"" Burası ya TÜSİAD yada MÜSİAD diyorum kendi kendime demek genel merkezlerini Başbakan'a yakın olsun diye buraya taşımışlar.""- Hadi hanım şöyle kıyıdan köşeden biz yolumuza devam edelim."" Dur hele Allah iyiligini versin bak dernegin kapısında ne yazıyor TEMAD. Arkadaş bu bizim Tüm Ezilen Magdur Astlar Dernegi yani (temad) degilmi? nasıl TEMAD olmuş bu. -"" Beyefendi, O eskidendi haberiniz yok galiba Yönetim degişti, Kaptanlık pazu bandı ehil ellerde artık dünde Milli Savunma Bakanı buradaydı Şimdide Başbakan geliyor, Ana Muhalefet partisi de randevu istemiş ama görüşebilirmi bilmem.""
---"" Beyyy, Çay hazır uyan artık kahvaltımızı yapalım"".
Rüyalarımızın gerçekleşme zamanı yakındır. Endişeniz olmasın. Saygılarımla. Ökkeş Kadri BAÇKIR Nisan-2008
|
|
|
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:Evet burası TEMAD 20/09/2008 19:59 |
Kanaat Notu: 80   |
--BU RÜYAYI NİSAN 2008 DE GÖRDÜM. SİZLERLE PAYLAŞTIM.BEN BÖYLE BİR TEMAD DÜŞLÜYORUM, YA SİZ.? Saygılarımla. Ökkeş Kadri BAÇKIR E.ASSUBAY 1972-17 EYLÜL-2008 ALTINOLUK
|
|
|
|