EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
BÜRO MEMURU ŞEHİTLER (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: BÜRO MEMURU ŞEHİTLER

#3633
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
BÜRO MEMURU ŞEHİTLER 01/04/2008 17:54 Kanaat Notu: 80  
ARKADAŞLARIM HEPİMİZİN BAŞI SAGOLSUN. BUGÜN HEPİMİZE BİR GÖREV DÜŞÜYOR, GAZETELERİN İNTERNET SAYFALARINDA, HABERLE İLGİLİ BÖLÜME MUTLAKA BİRER YORUM YAZALIM, ŞIRNAKTA DAGLARDA HAİNLERLE VATAN SAVUNMASI İÇİN ŞEHİT DÜŞEN BU ARKADAŞLARIMIZIN HALA BÜRO MEMURU STATÜSÜNDE DEGERLENDİRİLDİGİNİ PROTESTO EDELİM. SAYGILARIMLA.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#3637
Türkoğlu (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 54
graphgraph
Cvp:BÜRO MEMURU ŞEHİTLER 02/04/2008 10:05 Kanaat Notu: 8  
Hiçbir değerin satın alamıyacağı tek şey candır. Bizler canımızı severek feda etmeye hazır olan bir mesleğin mensubuyuz ama ben şahsen büro memuru gibi göreve başlatılmayıiçime sindiremiyorum. Buna neden olanlara ve görevi olduğu halde sessiz kalanlara Hakkımı helal etmiyorum
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#3639
Salih SELÇUK (Kullanıcı)
Senior Boarder
Gönderiler: 10
graphgraph
Cvp:BÜRO MEMURU ŞEHİTLER 02/04/2008 21:11 Kanaat Notu: 1  
Assubay MYO Kanunu mecliste görüşülürken MYO Mezunu Assubayları 10-2 den başlatmayı öngören düzenleme büyük bir ayıp ve eşitsizlik olarak gündeme gelmiş TEMAD Yöneticilerinin müdahalesi ve 9-1 i yeterli görmeleri nedeniyle bugün içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Emeklilerin intibakı konusu gündeme geldiğinde ise MSB Temsilcisi General Oturumu yöneten Başkana müdahale etmiş, oturuma ara verilmiş ve bu konu bir daha gündeme gelmemiştir.
Şu anda MYO bitiren Assubaylar 9-1 den başlatılarak Büro Memuru gibi görülürken, kendi nam ve hesabına MYO bitiren Assubaylar Büro memurlarının da altında görülmüş ve ancak 1 kademe alarak 10-2 seviyesine gelmiştir.
Geçen yıl Mart ayında çok önemli gelişmeler var sonuç almak üzereyiz diye camiayı oyalayan ve uyutan TEMAD Yönetimi bu yıl da sessizliğini korumakta ve duyduğumuza göre seçime yönelik toplantılarda sorunların çözülmek üzere olduğu masalını anlatmaya devam etmektedir.
Bunun vebali ağırdır.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#3641
AKTUNA (Kullanıcı)
Gold Boarder
Gönderiler: 42
graphgraph
Cvp:BÜRO MEMURU ŞEHİTLER 03/04/2008 00:24 Kanaat Notu: 9  
Sayın Selçuk,doğru ifade etmişsiniz,eski yönetim elbette hiç bir katkı sağlıyamadı ,günümüzde de meslektaşlarımızın yeni oluşumlar peşinden koşmasının nedeni bu değilmidir,eski Temad sekreteri bir takım açıklamalar yapıyor sanki bir önder gibi hareket ediyor,oysa biz Ersen beyin başını çektiği,Ankara dada Sayın Savcı nın başını çektiği bir oluşum olduğunu biliyorduk ,ama yapılan açıklamalar sanki onlar yokmuş gibiyapılıyor ,neler oluyor,Sayın Akpınar neden ayrıldı bilmiyoruz,Bunca dağınıklığın içinde elbette büro memeuru olarak görülmeye devam ederiz..
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#3644
Yıldızcan (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 27
graphgraph
Cvp:BÜRO MEMURU ŞEHİTLER 03/04/2008 07:02 Kanaat Notu: 5  
Sayın Meslekdaşım
Diğer bir formda da yazdım kimileri bir kademe olsun ben 2/3 ten emekli oldum böylece birinci dereceye yükselirim gerisi tufan diye bencilce hesaplar peşinde Asb.MYO yasası çıkarken Sn.Selçuk'un belirttiği gibi 9/1 i zafer olarak gören zamanın TEMAD yönetim hakkımız olan 9/2 ve 8nci derece konusunda maalesef beklentilerimize yanıt veren çalışmalar yapmıyor Mecliste Sn.Enver Öktem'in yanlış bilgilendirme sonuçu verdiği teklif itirazlarımıza rağmen bir gaflet abidesi gibi bu kez sadece isim değiştirilerek Sn.Bülent Baratalı tarafından verilmiş bırakın haklarımızı kazanacağımız yasayı çıkartmayı bu yasayı TEMAD geri çekmeyi sağlamadı Allahtan muhalefet tarafından verildi de çıkma şansı yok yoksa ayıklayın princin taşını bir ay içinde İzmire 3 kez gelen TEMAD yönetimi üç kez meclise gitseydi bu yasa ya düzeltilir ya geri alınırdı bunları yazınca adımız muhalif grup oluyor olsun isterse HAİN GRUP desinler biz vicdanen rahatız onlarda rahattır umuyorum. Bu böyle gelmiş böyle gitmeyecek bu inancımızı hep koruduk iyi ki bu sitemiz var kendimizi ifade edebiliyoruz.Saygılarımla
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#3647
ysiginc (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 146
graphgraph
Cvp:BÜRO MEMURU ŞEHİTLER 04/04/2008 01:46 Kanaat Notu: 10  
arkadaşlar, bunlar asayiş görevi gördükleri için seyyanen emniyet ve mit emeklilerine 100 ytl.zam verdiler biliyorsunuz bizi ayırmışlardı aynı zihniyet devam ediyor.bunun yolu kamuoyuna bunu duyurmaktır,nasıl olacağını hepimiz biliyoruzda biraraya gelemiyoruz saygılar
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard