ysiginc (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 146
|
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 25/04/2008 03:08 |
Kanaat Notu: 10   |
ARKADAŞLARIN 3NCÜ DERECEDEN BAHSEDİP SORUNA EL ATMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM ÇÜNKİ NE TEMAD NEDE DİĞER ARKADAŞLAR HİÇ DEĞİNMEDİLER YÜZDE YETMİŞİMİZ BU DERECEDE AÇLIK SINIRINDA MAAŞ ALIYORLAR TÜM ARKADAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİN DEVAM ETMESİNİ ARZU EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM.
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
hikmetgülke (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 175
|
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 25/04/2008 07:12 |
Kanaat Notu: 20   |
Bunca haksılığı , hakkaniyetsizliği kimse bize reva göremez. İki yıllık okul okudukları halde dört yıl okumuş gibi işleme tabi tutulanları tarih kaydetmiştir.
TBMM'de bizlerle ilgili yasa hakkında görüşme yapılırken Anayasayı utanmadan rafa kaldırıyorlar.
Ne dokuzun ikisinden vazgeçeriz ne de başka bir hakkımızdan. Olmazsa olmazlarımızın peşindeyiz.
Bıçak kemiğe dayandıysa üçüncü dercedende emekli olunur , dördüncü derecedende emekli olunur. Bunun müsebbibi biz miyiz?
Camiamızın tamamını kapsamayacak hakkı biz ne yapalım? Alsınlar başlarına çalsınlar.
|
|
|
brcmtx (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
|
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 30/09/2008 08:29 |
Kanaat Notu: 0   |
ben ne para istiyorum artık ne de pul...zaten istesekte öncelik ve de fazla herzaman onların..eminimki assubayların çoğunluğu bu görüştedir...ben karşılıksız da çalışırım bu vatana ama böle subay kölesi olarak çalışmak zoruma gidiyor..hergün vatan için incinen gururum ayaklar altında dolaşan onurum yoruldu artık..henüz 6 yılımı bitirdim.bukadar zamanda yıldıysam,(utanmasalar ayakkabılarını da bizlere boyatırlar), önümdeki yıllarda ne denli görev yapabilirim hesap edin...ben bu saatten sonra aç da gezerim susuzda,yeterki biraz da olsa anlasınlar değerimizi artık..öncelik istediğim ve tek arzum özlük haklarımızın genişletilmesi,sanki görev yaptığımız birlikler; marketleri veya babalarından miras kalma manavları bizlerde işçileriyiz hatta köle izaralarıyız gibi bir anlayış ve tutum içerisindeler bence önce dışarıya değil öncelikle subaylara assubay nedir ne iş yapar anlatılması gerek.
|
|
|
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
|
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 01/10/2008 00:56 |
Kanaat Notu: 27   |
Onlara göre çok. Bizlerin mesleki,hukuki ve mali yönden kuvvetli olmamizı isterlermi.Nasıl kullanacaklar assubayları.Genç meslektaşım bizler bu vatanın bu bayrağın tüm kutsal değerlerin hizmetçisiyiz,şahısların değil bu kadar karamsar olmayınız.Şehit ve gazilerimizden Atatürk'ten güç aınız tek gayemiz ülkemize hizmet etmek olmalıdır.Bilgi ve birikim sahibi olunuz imkanınız varsa okuyunuz Yüksek Tahsil yapınız yabancı dilinizi geliştiriniz,mesleğinizle ilgili gelişmeleri takip ediniz,kesinkle yılmayınız ve geleceğe umutla bakınız.Dava güçlü beyinler ister.Gözlerinden öperim.
|
|
|
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
|
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 01/10/2008 01:01 |
Kanaat Notu: 221   |
Saygıdeğer Arkadaşlarım ELBETTE ÇOK ŞEY İSTEMİYORUZ İSTEĞİMİZ ADALET VE EŞİTLİK Bizler yıllarca sicil,tayin,ceza baskıları ile sustuk susturulduk. Bizler önce insanız sonra asker; TSK olmazsa olmazı olan disiplinin tarifinde "Astın ve üstün hukukuna riayet" ilkesi vardır Bu bizim herkonuya boyun eğeceğimiz anlamını taşımıyor görevdeki arkadaşlarımız önce kendilerine saygı duyacaklar mesleklerini ve haklarını çok iyi bilecekler bu yapılacak en büyük mücaadeledir. Biz emeklilerin hiçbir konuda taviz vermesi gerekmiyor bu nedenle yıllar önce BİZE UYGULANAN ÖNYARGILI DAVRANIŞLARA artık yeter diyerek mücaadele başlattık artık haksızlıklar karşısında susmayacağız isteğimiz imtiyaz değil adalet ve eşitliktir mutlaka sağlıyacağız Kişisel çıkar peşinde olmayan özverili,planlı,proğramlı yöneticilerimize vereceğimiz destek ile insan onuruna yakışır statü ve davranışı mutlaka sağlıyacağız Yeterki inanalım çünki bize dışarıdan inananların sayısı hergün artıyor o halde ne bekliyoruz? O günlerin özlemi ile tekrar bayramınızı kutluyorum.
|
|
|
abdullahektik (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 85
|
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 02:18 |
Kanaat Notu: 17   |
Sevgili genc assubayim,once selam ederim.Duygu ve dusunce- lerine aynen katiliyorum.Bizler baski ve zulumden ancak bilinc ve azimle kurtulabiliriz.Kendimize guvenelim,biz emek- liler sizin gibi genc,lisan bilen,uyanik ve yuksek tahsilli meslektaslarimizla hedeflerimize daha cabuk ulasacagimiza inancimiz tamdir.Ne mutlu bu davamiza gonul verenlere ve yola devam,yilmak yok diyorum.Tum meslektaslarima sevgi ve saygilarimla.
|
|
|
|