EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:XP GÜVENLİK AYARLARI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:XP GÜVENLİK AYARLARI

#4922
yaşar çakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
XP GÜVENLİK AYARLARI 24/06/2008 21:15 Kanaat Notu: 25  
1. Bilgisayarım sağ tıkla Özellikler --> üst menüden Uzak bölümüne girip "Bu bilgisayardan Uzaktan Yardım isteklerinin gönderilmesine izin ver" kutusunun işaretini kaldıralım --> Uygula

Not: Eğer siz veya dışarıdan başka bir arkadaşınız bilgisayarınıza dışarıdan yardım amaçlı bağlanmak isterse ayarı tekrardan eski haline döndürmeniz gerekmektedir.

2. Menüden Otomatik Güncelleştirmeler --> Otomatik güncelleştirmeleri kapatı seçelim --> Uygula ve Tamam

Not: Bu ayarın temel sebebi windows açıklarına karşı yapılan güncellemelerinde bazı açıklara sahip olabileceğidir. Hiçbir güncellemeyi hemen yapmamanızı tavsiye ederim bu işleyiş internetteki programlar veya bilgisayarınızda bulunan diğer programlar içinde geçerlidir. Güncellenen paketlerde ayrı bir güvenlik problemi olabilir ve bu açıktan yararlanan kişiler bilgisayar güvenliğinizi tehdit edebilir.

3. Ağ Bağlantılarım --> Ağ bağlantılarımı görüntüle -- Yerel ağ bağlantınızı seçin --> Özellikler --> Pencere içindeki "Microsoft ağları için dosya ve yazıcı Paylaşımı" kutusunun işaretini kaldırın Tamam diyerek pencereyi kapatalım.

Not: Bu ayarı yazıcı veya herhangi bir ağ paylaşımı olmayan kullanıcılar yapmalıdır.Aksi taktirde ilgili donanimlari ve paylaşımları kullanamazsınız.

4. Başlat --> Çalıştır komut satırına cmd yazalım --> DOS penceresine net user komutunu verelim eğer SUPPORT kullanıcısı görünüyorsa net user SUPPORT_388945A0 /delete komutuyla silelim --> Tekrardan net user komutunu verdiğimizde silinmiş olması gerekiyor.

Not: SUPPORT windows un içinde bulunan bir destek hizmetidir. Genel düşünce windows içindeki casus yazılımlardan birisidir.Windows içinde çeşitli casus yazlımların olduğu zaten biliniyor. SUPPORT windows içinde kullanıcı olarak görünür eğer isterseniz silmeden önce Bilgisayarım --> Yönet --> Açılan Bilgisayar Yönetimi penceresinden Yerel Kullanıcılar --> Users bölümü içinden görebilirsiniz.Alıntılar derlenmiştir.Saygılar
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#4927
unforgettable26 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:XP GÜVENLİK AYARLARI 25/06/2008 04:18 Kanaat Notu: 0  
teşekkürler
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#6705
emir07 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 50
graphgraph
Cvp:XP GÜVENLİK AYARLARI 14/11/2008 01:34 Kanaat Notu: -2  
emegıne saglık
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard