Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:ATATÜRK DİYORKİ 08/12/2008 19:04 |
Kanaat Notu: 80   |
Okkes Kadri BACKİR yazan: ----------------------ATA'YA ŞİKAYET------------------------ - - -------------Adaletsizlikler, haksızlıklar, -------------Senimi bulur daima, -------------Sürermi bilmem ? sonsuza kadar, -------------Umutların hep başka bahara, -------------Bırakırmıyım sandın haklarımı ? -------------Atam'a şikayet ediyorum, -------------Yaşadığım haksızlıkları.
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir. |
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
|
Cvp:ATATÜRK DİYORKİ(KUTLAYAMADIGIM BAYRAM) 08/12/2008 19:04 |
Kanaat Notu: 80   |
Okkes Kadri BACKİR yazan: ---SAYGI DEGER MESLEKTAŞLARIM, -BU BAYRAM AREFESİNDE, UGRADIGIMIZ HAKSIZLIKLARI ŞİKAYET EDECEK MERCİLERİN TATİLE GİRMİŞ OLMASI NEDENİ İLE, BENDE ŞİKAYETİMİ ATAM'A YAPTIM. -KİMİMİZ 16 YIL ÖNCE ALDIGIMIZ ELBİSELERLE, KİMİMİZ ALTINA PENÇE ATTIRDIGIMIZ, SOL TARAFINDAN SU ALAN, SAG TARAFI ÇATLAK AYAKKABILARLA, KİMİMİZ TERS YÜZ YAPTIGIMIZ GÖMLEK YAKALARIYLA BİR BAYRAMI DAHA İDRAK EDECEK, KONUNUN KOMŞUNUN ŞU PARÇA ETİDE YANDAKİ BAŞÇAVUŞ'A GÖTÜRÜN DEMESİNİ BEKLEYECEGİZ YARIN BAYRAM SABAHINDA, MAZİDE MUKTEDİRKEN ÇALIŞMIŞ, O MAKİNANIN ASLİ PARÇALARININ HAKKI BUMU OLMALIYDI DEMEK GELİYOR İÇİMDEN, AMA SADECE İÇİMDEN, ÇÜNKÜ BU İSTEMLERİMİZİ DIŞA VURMANIN HİÇ BİR MANASIDA YOK ASLINDA. KULAKLARINA TIKAÇ TIKANMIŞLARA SESİMİ DUYURAMAYACAGIMI GAYET İYİ BİLİYORUM, NE ZAMANKİ SESLER BİRLEŞİR, DESİBEL YÜKSELİR,SESİMİZ BİR KORO AHENGİ İLE ETRAFA YAYILIR, O TIKAÇLI KULAKLAR SESİMİZİ DUYMASALARDA, YÜZLERİMİZDEKİ İFADEDEN HİSLERİMİZİ ANLARLAR İŞTE ÇÖZÜM O ZAMAN MUTLAK OLUR. -KUTLAYAMADIGIMIZ BAYRAMIMIZ YİNEDE KUTLU OLSUN DİYORUM. -SAYGILARIMLA. ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR E.HV. ASB 1972/17
|
|
|
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
|
Cvp:ATATÜRK DİYORKİ(KUTLAYAMADIGIM BAYRAM) 09/12/2008 05:32 |
Kanaat Notu: 27   |
SAYIN BAÇKİR,ZATEN SÜREKLİ TATİLDELER,YAPMAMALARI İÇİNDE BİR SEBEP YOK.ARABA, KORUMA,SALTANAT,PARA MEVCUT.DEVİR ONLARIN DEVRİ.BİZLERİ DÜŞÜNECEK HALLERİMİ VAR.CANLARINI NEDEN SIKSINLAR ŞU BAYRAM GÜNÜNDE.YİYİP İÇİP EĞLENMEK VARKEN ÇOLUK,ÇOCUK.EŞ,DOST AKRABA.Saygılar Selçuk İÇER E.Kara Asb.976-26
|
|
|
VatanSever41 (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 35
|
Cvp:ATATÜRK DİYORKİ 09/12/2008 06:35 |
Kanaat Notu: 5   |
Yüreğinize Sağlık Sayın büyüğüm , mükemmel bir anlatım bukadar olur inanın...
|
|
|
|