EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:BÜYÜK KOMUTAN ORGENERAL TUNCER KILINÇ (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:BÜYÜK KOMUTAN ORGENERAL TUNCER KILINÇ

#7917
ozugencer (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:BÜYÜK KOMUTAN ORGENERAL TUNCER KILINÇ 22/01/2009 07:47 Kanaat Notu: 4  
askerlik bir yasam bicimi degil sadece bir meslektir.Ama ozellikle karaci arkadaslarimiz hele birde hazirlamadan gelmis iseler askerligi bir yasam bicimi olarak kabul etmekte pek bir hevesliler.
Askerlik meslegi icinde herkes gorevini icra etmek ile yukumludur.Bu gorevin icrasi esnasinda bir komutan iyi idi bir digeri kotu idi tartismalari gereksizdir.Komutanin iyiligi kotulugu su asama da bize verilecek haklara ne denli katkisi olup olmadigi ile ilintilidir.Isin diger tarafi siyaset alanina girer ve bu site siyasi fikirlerin yayinlanabilecegi bir platform degildir.
Agaca yaslanma devrilir insana yaslanma olur gibi gibi bir soz vardi.Bizim sorunumuz insanlara guvenerek degil, kendimize guvenerek cozulebilir.
Hic bir general ile degil bir daha calismak, yolda bile karsilasmak hatta adlarini bile duymak istemiyorum.

Osmanlinin Turklere dusmanligi gibi generallerde bizlere dusman tavirlar sergilemekten hic geri kalmadilar yada en azindan bizlere karsi dusmanligi engellemek icin hic bir faaliyet sergilemediler.Generaller icin varsa yoksa menfaat, harbiye, amerikan hizmeti... Gerisi laf-i guzaf...

Kisisel olarak hic bir siyasi taraf da degilim. Sadece gasp edilmis haklarimin bas sorumlusu olan insanlarin DUSMANIYIM. Bu dusmanligi ben/biz baslatmadim/baslatmadik.Bizlere karsi ruzgar eken sahte vatan millet edebiyatcilarinin ruzgar bicme zamani gelmistir. Eger bu adamlar vatansever ise bizim arkadaslarimizin her sokaga heykeli dikilmesi gerekli vatanseverlikleri vardir. Onlar,kendilerine taninan sonsuz imkanlarla gorev yaparken bizler karin tokluguna SALT VATAN SEVGISI ILE KAHRAMANLIKLARIMIZI ICRA ETTIK.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7918
EMEKLİASSUBAYLAR (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 24
graphgraph
Cvp:BÜYÜK KOMUTAN ORGENERAL TUNCER KILINÇ 22/01/2009 08:17 Kanaat Notu: 7  
Sn.Ozugencer'in yorumundaki not bölümündeki yazı yönetici tarafından silinmiştir.
Yargıya intikal eden bir konuya tartışmak abesle iştigaldir kişinin suçlu ve suçsuz olmasına yargı karar verir tutuklanma gözaltına alınma suçluluğun kanıtı değildir.Suç kişiseldir Bizim sorunumuz sistemledir, kişilerle değil lütfen bunu dikkate alarak yorumlarınızı yazınız. Birilerine hakaret ederek ne fikrimizi kabul ettirebiliriz nede bunun bize bir yararı olur .Bizler ayni acıları çektik yargı kararı olmadan şahsi hürriyetimiz kısıtlandı bunun ızdırabını yaşıyoruz bu olaylar birilerine umarız ders olur
ADALET BİRGÜN HERKEZE GEREKECEKTİR
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard