EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:Facebook\' ta Hakkımı ver grubu (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:Facebook\' ta Hakkımı ver grubu

#7892
DAMAR (Ziyaretçi)
Junior Boarder
Gönderiler: 9
graphgraph
Cvp:Facebook' ta Hakkımı ver grubu 21/01/2009 05:24 Kanaat Notu: 2  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7897
Erdal GÜNŞER (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 25
graphgraph
Cvp:Facebook' ta Hakkımı ver grubu 21/01/2009 17:35 Kanaat Notu: 5  
Bu forum sayfasından "hakkımı ver" grubu hakkında yazı ve yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu konu hakkında yazı yazanların grubumuzu sıcak tutmak adına yoruma devam etmeleri büyük bir arzumdur.
Facebook'ta kurulmuş olan "Hakkımı ver" grubu şu an için 173 kişiye ulaşmıştır. Bu rakam kısa bir sürede oluşmuştur. Bu grubu kurarken üç hedef seçtim. Öncelikle facebook'a üye olan tanıdıklarım ve assubay sitelerini takip edenler, Sonra içinde assubay adı geçen tüm assubay grupları ve internet kullanıcıları, üçüncü safha ise tüm camiadır. Ancak taktir edilmelidir ki bu bir iki haftalık bir iş değildir. Zaman zaman yavaş, zaman zaman hızlı tempoda katılımlar olacaktır. Bunu bir sudoku bulmacasına benzetebilirsiniz. Ama şu bir gerçek hedefim 10bin dir. Onbin kişi aslında mütevazi bir rakamdır. Ancak toplumumuzun gerçeklerini göz önüne aldığımız da herkesin özel hayatı vardır. Ayrıca olanca hızıyla giden bir geçim derdi, iş hayatı ve vakit ayıramama grubumuzun tanıtımının zamana yayılmasını gerektirmektedir. Ben samimi ve gerekli olarak gördüğümden dolayı açtığım "hakkımı ver" grubuna herkesi davet ediyorum. Sizleri ve sizin assubay arkadaşlarınızı. Ben çok gayrıciddi grupların kurularak onbin üzerine ulaştıklarını görüyorum. Bizim gibi birbirine çok yakın hayatlar süren bir zümrenin böylesi bir gruba ihtiyacı vardır. Bu nedenle de katılımlar önümüzdeki aylarda artarak devam edecektir. Katılanlara şimdiden teşekkür ederek, tüm meslektaşlarımızı bu gruba davet ediyorum. Saygılarımla...
http://www.facebook.com/topic.php?uid=8655621413&topic=4315#/group.php?gid=48437076554
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7901
Yükselen Ses (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 183
graphgraph
Cvp:Facebook' ta Hakkımı ver grubu 21/01/2009 19:31 Kanaat Notu: 27  
Sesimizin duyurulması açısından son derece önemli bir adım Sn GÜNŞER'i kutlarım.GRUBA KATILDIM KATILIM İÇİN GAYRET SARF EDİYORUM.sizleride aramızda görmek isteriz.Davamız için her yolu denemekte katkı sağlamakta yarar var düşüncesiyle saygı ve sevgiler.
Selçuk İÇER
E.Asb.976-26
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard