EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:TEMAD AJANDASI (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:TEMAD AJANDASI

#7074
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
graphgraph
TEMAD AJANDASI 29/11/2008 18:18 Kanaat Notu: 82  
Değerli Meslektaşlarım;
Derneğimizin gelirine katkıda bulunmak ve bir anlamdada tanıtımını sağlamak amacıyla, 2009 yılının yaklaşması baz alınarak özel basım TEMAD AJANDASI yaptırmak düşüncesindeyiz.Ama eldeki imkanlarımızın kısıtlı olması sebebi ile üye olan olmayan ve böyle bir ajandaya sahip olmak isteyenlerin/çevresindeki arkadaşlarınında sahip olmasına vesile olabileceklerin fikrilerini paylaşmasının faydalı olabileceğini düşünüyorum.Sayıya göre fiyat ve eldeki imkanları değerlendireceğimiz için anlayışla karşılamanızı izdirham ediyorum.
Saygılarımla.....
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7083
Osman Ada (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
graphgraph
Cvp:TEMAD AJANDASI 29/11/2008 22:00 Kanaat Notu: 9  
Bazı işler için maddi güç gerekiyor ama ben derneğimin mali durumunu bilmek istiyorum. geçen yıl malum bütçemizden küçük katkılarla gazete ilanını gerçekleştirdik Ankaraya giden arkadaşlarımızın ifadesine göre 400 milyar bütçe 300 milyar harcamadan bahsediyorlar bu rakamların dahada artmasını isteriz ancak kulaktan dolma bilgiler yerine şeffaf açıklamalar olursa ajanda almadanda gerekirse yardım edebiliriz
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7086
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:TEMAD AJANDASI 30/11/2008 01:03 Kanaat Notu: 221  
TEMAD bizim yasal temsilcimiz derneğin ekonomik durumu ne kadar iyi olursa faaliyetlerini o kadar geniş ve mükemmel yapar. Ajanda bir gelir olabilir mi? Bilemiyorum ama daha önce ısrarla vurguladım. Hava Kuvvetleri Komutanlığı matbaasında dergimiz basılıyor, buradan rica edilse. TEMADI, FAALİYETLERİNİ VE PROĞRAMLARINI TANITAN BİR BROŞÜR bastırsa, kuvvet komutanlıklarının emekli şubelerinden alınacak adreslere bu broşür gönderilse umuyorum binlerce yeni üye kazanılacaktır. Böylece hem TEMAD aidatlardan büyük kazanımlar elde edecek hem de birlik ve beraberliğimiz sağlanacaktır. Bu konuyu TEMAD tekrar programına almalıdır. Ajandanın daha ziyade muvazzaf arkadaşlarımıza gerekli olacağını düşünüyorum. Bu konu çok iyi etüt edilmeli, ne kadar satabilirler? Ne kadar ihtiyaç vardır? Buna daha ziyade şubeler karar verecektir. Bizlerde şubelerimizden satın alırız.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7092
janas (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 157
graphgraph
Cvp:TEMAD AJANDASI 01/12/2008 06:31 Kanaat Notu: 23  
.

Temad şubelerinden hiçbir büyüğümüz,kıslalara gelip bizle görüşme yapmıyor,yada bizleri çağırıp görüşmüyorlar.Yani çok kopuk bir durum var.Ajanda konusunda benden de destek var ama TEMAD şubelerinin bu konuda bari daha yakın olup ihtiyaç konusunda bizlere yakın olması gerek.Ben şahsen birçok astsubay arkadaşıma satışı gerçekleştirebilirim.(yani kefil olurum)

Ancak ajandanında büyük,kaba olmaması gerekirki gururla elimizde taşıyabilelim.Mümkün mertebe küçük,TEMAD'ın şuan ki faaliyetleri,taleplerimiz,müracaat için gerekenler,üyelik formu gibi bazı önemli bilgilerle vede Hatta merbut cetvelin 171 nci maddesinin bulunması faydalı olur.Naçizhane teklifimdir.

Şimdilik Takipteyim.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard