EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:-TEMAD\'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:-TEMAD\'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA

#5820
YILDIRIM (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 79
graphgraph
Cvp:-TEMAD'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA 23/09/2008 22:07 Kanaat Notu: -3  
Koskoca Ankara da hafta sonu boş salon yok inanılır gibi değil
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5823
Ersen Gürpınar (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 650
graph
Cvp:-TEMAD'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA 23/09/2008 22:59 Kanaat Notu: 221  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
Yazık,çok yazık diye başlayınca karamsar biri olarak görmeyin lütfen Bu site ve mesaj grubu TEMAD çalışmalarından daha etkili oldu. 2007 yılında dilekçe,faks,mail kampanyaları,gazete ilanı,bizim zorlamamızla AİHM OYAK davası,basınla kurulan iyi ilişkiler sonucu sesimizin duyurulması,arkadaşlarımızın katılımı, kamu oyu ve ilgililerin bilgilendirilesi,Temad'da maddi ve manevi destek sağlanması gibi çok yararlı işlere imza attık bizi karşı grup olarak görselerde TEMAD Ğn.Bşk.Yrdc. Galip KAPLAN TEMAD sitesinde "DÜNE KADAR MUHATAP BULAMAZKEN BUGÜN ÖNEMSENEN BİR DERNEK DURUMUNDAYIZ" yazısını mucizeye değil özverili arkadaşlarımıza borçludur ama bunu kullanamadılar bu rüzgarla yol almayı beceremediler,açıklamaları çelişkili idi olumlu eleştirilerimize dahi tahammül edemediler TEMADIN YENİDEN YAPILANMASI isteğinin çığ gibi büyümesi koltuklarını kaybetme korkusuna kapıldılar bu seçimlerde sahnelenen oyun bunun kanıtıdır süslü broşür hazırlamışlar SEÇİM için değil GEÇİM için hazırlamalarını isterdik bu broşürleri (Hv.K.Matbaası ücretsiz basıyor) emeklilerin adreslerine gönderselerdi bugün üye sayımız ikiye katlanmış olacaktı Bu yönetimin değişmesi hepimizin arzusudur ama yönetime alternatif olacak liste bizim için önemlidir (Bu yönetim yerine kim gelirse gelsin deme lüksümüz olamaz) Ankarada ki arkadaşlarımız özgür iradeleri ile delegelerini seçecekler bu seçim sadece Ankara delege seçimidir bir gösterge niteliği taşımasına rağmen kesin sonucu TÜRKİYE DELEGELERİ belirliyecektir. Umarım kazanan assubay onuru ve zümresi olur. Bizans oyunları ile seçim kazanırsanız bu kaybetmek demektir. Bayram tatilini düşünemeyen Ankara'da hafta sonu bir salonu aylar öncesinden ayarlayamayan bir yönetim kendi değerini ortaya koymuştur. Hayırlısı olsun umarım arkadaşlarımız hatır için değil geleceğimiz için oy verirler
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5852
Salih tuzcu (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 77
graphgraph
Cvp:-TEMAD'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA 24/09/2008 18:54 Kanaat Notu: 14  
Sn.Gürpınar'ın yukarıdaki yazısına büyük bir çoğunluk katılacaktır yazıda gerçek dışı birşeymi var,hakaretmi var üstelik bu yönetim değişsin yerine kim gelirse gelsin deme lüksümüz yok sözü ile tarafsızlık vurgulanmış ama hemen anında TEMAD sitesinde karalama kampanyaları kimdir bu RAsim AKDEMİR Senayi Sayın Temad delege adayı imiş artık bu yazısından sonra sırtını sıvazlıyanlar olmuştur Ersen Ağabey yanıt vermiyeceğim bunlarla uğraşacak zamanım yok muhatap almaya değmez dedi Ersen Gürpınar'ın kim olduğunu bu zümre için neler yaptığını biliyoruz bizler bile okyanusta bir bardak su olamazken okyanusa sıçan sidiği kadar katkısı olmayanların eleştiri hele,hele haksız eleştiri ve karalama hakkı olabilirmi söylenecek tek laf HADİ CANIM SENDE olacaktır.İyi günler dilerim
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#5860
haluk sucu (Ziyaretçi)
Senior Boarder
Gönderiler: 12
graphgraph
Cvp:-TEMAD'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA 25/09/2008 07:18 Kanaat Notu: 2  
Sayın Ersan bey için Temad panosunda yazılan yazıları hiç hak etmiyor keşke herkes onun gibi özelliklede (bu yazıyı yazanlar) Temad ın büyümesi için mücadele vermiş olsa bu olsa olsa demokratik bir seçimin olmasını istemeyen karşısında rakip görmek istemeyen kişilerin işidir.
İsterdimki genel merkez muhalif guruplarada genel merkezde çalışma olanagı verseydi ama görünen o ki bu yazıları yazanlar göz bebeğimiz temadın büyümesini istemeyenler bu tür olaylar seçim öncesi oynan oyunlardır. lütfen bu tür oyunlara gelip yılmayalım Ersan ağabey gibi büyüklerimizin gösterdiği doğruları değerlendirelim,duyarlı üyeler kimin ne yaptığını biliyorlar porvakasyonlara gelip yeni oluşumun cabalarını boşa çıkarmayalım destek için seçim günü hafta ,ç,de ola mutlaka orada olalım saygılarımla hoşca kalın.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#6382
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:-TEMAD'MI ? BIRAK ALLAH AŞKINA 28/10/2008 17:43 Kanaat Notu: 80  
Okkes Kadri BACKİR yazan:
-BUGÜN OKUDUMDA, ŞAŞIRDIM DOĞRUSU. 100 BİNDEN FAZLA EMEKLİSİ, 0N BİNLERCE DUL VE YETİMİ OLAN BU KOSKOCA CAMİANIN, ONLARI TEMSİL ETME AMACIYLA KURULMUŞ TEK DERNEGİNİN, SADECE 1410 ÜYESİ VARMIŞ. YAHUTTA BAŞKA BİR DEYİMLE 1410 KİŞİ AİDATLARINI YATIRMIŞ VE ÜYELİK GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMİŞ. YANİ YALNIZCA BU 1410 KİŞİNİN SEÇECEGİ DELEGELERİN SEÇECEGİ BİR YÖNETİM BİZLERİ HEM SİYASİLERİN HEMDE ATANMIŞLARIN YANINDA TEMSİL EDECEK.
-SİYASİLER ŞÖYLE BAKARLAR GENELDE OLAYLARA.
--
-KİM BUNLAR,
-OY POTANSİYELLERİ NEDİR,
-ÜYELERİNİ YÖNLENDİREBİLİYORLARMI,
-ÜYELERİ, BUNLARIN İŞARET ETTİGİ SİYASİLERE OY VERİRLERMİ,
-PARALI İLANLAR HARİCİNDE, BASINLA OLAN DİYALOGLARI NASILDIR.
--
-TEMAD İÇİN, SİYASİLERİN YUKARIDA BAHSETTİGİMİZ ŞIKLARA VERECEGİ PUAN SIFIRDIR.
--
-KİM BUNLAR? YÜZBİNDEN ZİYADE MENSUBU, FAKAT 1000 CİVARINDA ÜYESİ OLAN E. ASSUBAYLAR. YANİ SADECE 100/ DE BİRİNİN DESTEGİNİ ALMIŞ BİR DERNEK. ( PUAN -0-)
-ÜYELERİNİ YÖNLENDİREBİLİYORLARMI ? HAYIR. NEDEN, ÜYELERİNE, VE MENSUPLARININ ELEŞTİRİLERİNE KULAK TIKAMIŞ VE GEREKTİGİNDE SANSÜR UYGULAYAN BİR YÖNETİM. ( PUAN -0-)
-ÜYELERİ BUNLARIN İŞARET ETTİGİ SİYASİLERE OY VERİRMİ ?. HAYIR. NEDEN. KENDİ İÇERİSİNDE BİRLİK VE BERABERLİGİ SAGLAYAMAMIŞ OLANLARIN, İŞARETLERİ KABUL GÖRMEZ, GÖRSEDE TÜRKİYE GENELİNDEKİ 1000 OY BİR MANA İFADE ETMEZ. ( PUAN - 0 - )
-KENDİ DERTLERİNİ, SORUNLARINI SADECE PARALI İLAN YOLUYLA KAMU OYUNA AÇIKLAYAN, VE BU AÇIKLAMAYI KENDİLERİNE MUHALİF OLARAK GÖRDÜKLERİ BİR SİTE TARAFINDAN YAPILIYORSA, ANITKABİR'DE YAPTIKLARI BASIN AÇIKLAMASINI SADECE 3-5 KİŞİYLE YAPIYORLARSA, BUNLARDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ....... ( PUAN -0-)

- PEKALA, NEDİR BUNLARIN TÜM SEBEPLERİ, KİMLERDİR SORUMLULARI.
-1- YA, TEMAD YÖNETİMİ LİDERİNİ BULAMAMIŞTIR.
-2- YA, KÜÇÜK OLSUN, BENİM OLSUN FELSEFESİ HAKİMDİR,
-3- YA, TEMAD KENDİNİ ANLATAMAMIŞ, TANITAMAMIŞTIR,
-4- YADA, BİRİLERİNİN İSTEGİ DOGRULTUSUNDA, İSTENEREK, BİLEREK BU KONUMDA TUTULMAYA ÇALIŞILMAKTADIR.
--
-BENCE BU 4 ŞIKTA BUGÜNKÜ YÖNETİM VE ONUN LİDERİ İÇİN GEÇERLİDİR.
-PEKALA NE YAPMAMIZ GEREKMEKTEDİR.?
-TEMAD, BİZİ ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMINA GÖTÜRECEK OTOBÜS'ÜMÜZDÜR. BİZLERİN BU OTOBÜS'Ü DEGİŞTİRME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZDE MALESEF YOKTUR. O HALDE YAPMAMIZ GEREKEN, OTOBÜS'ÜN İÇERİSİNDE OLACAGIZ VE BİZLERİ MENZİLE GÖTÜRECEK KAPTANI KENDİMİZ SEÇİP BULACAGIZ. KALIN SAGLICAKLA.
-KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL GİBİ E. ASSUBAY'LARA SELAM OLSUN.
-ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
E.HV.ASB.1792/17

---------------------------------------------------------
-MALESEF, BİZLER NELER DÜŞÜNÜYORUZ, NELERLE KARŞILAŞIYORUZ, GERÇEKLERLE, SANALLARIN MÜCADELESİNEMİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR, ŞEHİT RUHU, GAZİ KANI, EMEKLİ TERİNİN SENTEZİ İLE OLUŞMUŞ ONUR MÜCADELESİ. VE 4.CÜ ŞIK AGIR BASIYOR GİBİ GELİYOR BANA, YANİ GÜDÜMLÜLÜK. GÜDÜMLÜLÜK YANİ BİRİLERİNİN KONTROLÜ İLE HAREKET ETMEK. AMA BAZEN GÜDÜMLÜ FÜZELER HEDEFİ ŞAŞIRIR KENDİNİ VURUR. İMHA EDER. NEREDEN BİLİYORSUNUZ DERSENİZ ÇÜNKİ BENİM MESLEGİM UÇAK SİLAH TEKNİSYENLİĞİ, HERTÜRLÜ GÜDÜMLÜ VE GÜDÜMSÜZ PATLAYICI.
-SAYGILARIMLA.
-KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL ONUR SAVAŞÇILARINA SELAM OLSUN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard