EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ?

Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
graphgraph
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 05:38 Kanaat Notu: 82  
Mesaj Panosuna eklemeye çalıştım ama sanırım olmadı Affınıza Sığınıyorum.....

Değerli Meslekdaşlarım;
Bir Ramazan Bayramı geldi ve geçiyor.Büyüklerimizinde söylediği gibi Bayramlar dargınlıkların-kırgınlıkların son bulması gereken dönemlerdir.Herkes ne güzel tebrik ve kutlama mesajları yazmış.Hele içlerinden biri varki!!!!
''MEHMET ALİ KILINÇ
Yalaka, yağcı, "Genel Merkez Delege Adayı" olmayan, en hasından, sadece Temad üyesi''
Sizce bunun anlamı nedir?Bu Tüm Genel Merkez Delege Adaylarını kapsıyor.Bu site yönetimini ve temad.org sitesinin yönetimini kınıyorum.Bu şekilde yazabilen seviye fakiri insanlara neden geçit veriyorsunuz?
Bir sözümde bunu yazan arkadaşa!Bende sizde Denizci ve Elektronikçiyiz Acaba ne kadar gemi hizmetiniz var?Mecburi olan 10 sene siz kaç sene yaptınız?Cevabınıza göre değerlendirilir sanırım.Beni merak ediyorsanız 10 sene sonra Dr.raporu ile karaya çıktım,bilginize....
Saygılarımla.....
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Mustafa Sevimli (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 71
graphgraph
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 06:21 Kanaat Notu: 13  
NE İLGİSİ VAR.?.

Bu forum konusu 12.01.2008'de Arif ASLAN arkadaşımız tarafından açılmış.O günden bu yana beş sayfada katılım olmuş.
Tekrar açılışı 01.10.2008 de yapılmış.Katılımlar açılış konusuna uygun yapılmış.

Son katılımı okursak, konuyla ilgisinin olmadığını anlıyoruz.
Birileri birisine cevap vermek zorunda ise bunu uygun yerde uygun şekilde yapmalıdır.
Kaldı ki cevap verme zorunluğu hissedilen yazıda kişi adı veya kişi işaretlemesi yoktur.

NOT : Şikayet konusu yazıda arkadaşımız sadece üye niteliği olduğunu ve fakat belirttiği diğer niteliklerin kendisinde olmadığını açıklamış.
Hiç kimseye/kimselere doğrudan veya dolaylı yada adına yönelik herhangi bir nitelik yöneltmesi yapmamış.Bu mantıken de hukuken de böyledir,aksi kanıtlanamaz.Gayrısı kişisel alınganlıktır.

Aynı yazı buranın dışında ikinci bir yerde de var.Orada da burada olduğu gibi denetimsiz ve serbestçe karşılık olanağı olacak mı?

Bu durum siteye,site üyelerine,okuyucuya ve forum konusunu açan arkadaşımıza saygısızlık olmuyor mu?

Selamlarımla./M.S/Ekim'08
Okkes Kadri BACKİR (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 265
graphgraph
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 06:48 Kanaat Notu: 80  
Ankararuzgari06 yazan:
Mesaj Panosuna eklemeye çalıştım ama sanırım olmadı Affınıza Sığınıyorum.....

Değerli Meslekdaşlarım;
Bir Ramazan Bayramı geldi ve geçiyor.Büyüklerimizinde söylediği gibi Bayramlar dargınlıkların-kırgınlıkların son bulması gereken dönemlerdir.Herkes ne güzel tebrik ve kutlama mesajları yazmış.Hele içlerinden biri varki!!!!
--------------------------------------------------------------
-------SEVGİLİ KARDEŞİM CENGİZ ERTEN (Ankararüzgarı-06),
--SAYIN ARİF ASLAN KARDEŞİMİZ TARAFINDAN AYLAR ÖNCE, ""ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUZ"" BAŞLIGIYLA AÇILAN, E. ASSUBAYLARIN YAŞAMIŞ OLDUKLARI HAKSIZLIGI, ADALETSİZLİGİ DİLE GETİREN BİR YAZISINA YUKARDAKİ ŞEKLİYLE ALAKASIZ BİR GİRİŞ YAPARAK TEKRAR GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞMANIZI YADIRGADIGIMI ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTERİM.
-EVET BAYRAMLAR KÜSLERİN BARIŞTIĞI, DARGINLIKLARIN BİTİRİLMEYE ÇALIŞILDIGI, MANEVİ GÜNLERİN HUZURUNU YAŞAMAYA ÇALIŞTIGIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDENDİR. FAKAT YUKARIDAKİ TEKRAR GÜNDEME GELME ŞEKLİNİZLE, SANKİ DOSTLUK, SEVGİ VE KARDEŞLİK DUYGULARININ ARTTIRILDIGI, KÜSKÜNLERİN BARIŞTIGI BU ULVİ GÜNLERE GÖLGE DÜŞÜRME GİBİ ART NİYET KIRINTISININ OLDUGUNUDA GÖZLEMLEDİĞİMİ BELİRTMEK İSTERİMKİ, SAGDUYU SAHİBİ TÜM İNSANLARIN KANAATİ BU YÖNDE OLSA GEREK.
-UNUTMAYALIMKİ, ÖZVERİ, CESARET VE ATILGANLIK OLMAYAN HİÇ BİR DAVA BAŞARIYA ULAŞAMAZ. KANAATİMCE, KENDİNİZE BU DÖNEMDE HAKSIZLIK YAPILDINA İNANDIGINIZ BİR ÖN YARGI OLUŞMUŞ SİZDE. ŞİMDİ BURADA MAHKEME KURUP, BUNU MUHAKEME EDEREK HAKLILIGINIZI VEYAHUTTA HAKSIZLIGINIZI ORTAYA ÇIKARACAK BİR İMKANA SAHİP DEGİLİZ. ZAMAN HER ŞEYİN DOĞRUSUNU GÜZELİNİ MUTLAKA ORTAYA ÇIKARACAKTIR.
-YALNIZ ŞUNU UNUTMAYANIZKİ, KENDİNİZİ BİR ASSUBAY SEVDALISI OLARAK BİZE TANITTINIZ, BİZDE SİZİ ÖYLE TANIDIK, KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR ATASÖZÜNÜ UNUTMADAN, TEMAD VE E. ASSUBAY CAMİASININ EN ÇOK BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI OLDUGU BU KRİTİK GÜNLERDE BU TARZ YAZILARLA GÜNDEMİ DEGİŞTİRİP, ŞAHSİ MESELELERİMİZİ ÖN PLANA ÇIKARMANIN NE SİZE NEDE BU CAMİAYA HİÇ BİR GETİRİSİ OLMAYACAK, ONUR MÜCADELESİNİN KAZANIMINDA BİZLERİ DAHADA GERİYE GÖTÜRECEKTİR.
-BURADA YAPILAN MÜCADELE, BİR ONUR MÜCADELESİDİR. KOLUNU, BACAGINI, GÖZÜNÜ VEDE CANINI BU VATAN İÇİN, BU BAYRAK İÇİN, CUDİ'DE GABARDA, K.IRAK'TA, KIBRISTA BIRAKAN, VE BÜRO MEMURU STATÜSÜNDE DEGERLENDİRİLEN, ŞEHİT MEHMET ASSUBAY'IN, GAZİ, OSMAN ASSUBAY'IN DUL'UNUN, YETİM'İNİN, KANINNIN DAVASIDIR.
-BOŞ MESELE, BOŞ GÜNDEM ONLARIN KANINI, KEMİGİNİ SIZLATIR. BUNADA ADI, SANI, NE OLURSA OLSUN KİMSENİN HAKKI YOKTUR.
-SENİ BU BİLİNÇ İÇERİSİNDE GÖRÜYOR, GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM. ""BİZ AYRILAMAYIZ"" UNUTMA.
-KALBİ YUMRUK KADAR, YÜREGİ MANGAL GİBİ, E.ASSUBAY'LARA SELAM OLSUN. KALIN SAGLICAKLA.
-SAYGILARIMLA.
ÖKKEŞ KADRİ BAÇKIR
E.HV.ASB.1972-17
-
NOT;
-""ARİSTO'NUN İSKENDER'E NASİHATİ"" BAŞLIKLI BİR YAZI YAZMIŞTIM AYLAR ÖNCE BU SİTEDE. LÜTFEN BİR GÖZ GEZDİRELİM. EGER MÜMKÜN İSE SİTE YÖNETİMİ O YAZIYI TEKRAR GÜNDEME GETİREBİLİRMİ?
necdettore (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 57
graphgraph
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 07:15 Kanaat Notu: 3  
mesaj panosunu bu güne kadar sürekli kullananlar bilir.
ama bilmemezlikten gelip te yönetimi kınayanlar ve ona alet olanlar var (mesaj panosunda yazılanlar kontrolden geçtikten sonra yayınlanıyor-edindiğim tecrübeye göre site yönetimini koruyor zannedenlere ve yöneticide değilim-)

Lütfen şahsi kavgaları buraya taşımayın ve burayı mesaj kirliliği ile ciddiyetini zayıflatmayın rica ediyorum.

Bizim istediğimiz şu seçim döneminde onurlu başı dik bir TEMAD yönetimi

saygılarımla
killer (Ziyaretçi)
Senior Boarder
Gönderiler: 11
graphgraph
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 07:26 Kanaat Notu: 2  
İşte en doğru cevap bu olmuş,sevgili büyüğüm size teşekkür ederim.
Mustafa Sevimli yazan:
NE İLGİSİ VAR.?.

Bu form konusu 12.01.2008'de Arif ASLAN arkadaşımız tarafından açılmış.O günden bu yana beş sayfada katılım olmuş.
Tekrar açılışı 01.10.2008 de yapılmış.Katılımlar açılış konusuna uygun yapılmış.

Son katılımı okursak, konuyla ilgisinin olmadığını anlıyoruz.
Birileri birisine cevap vermek zorunda ise bunu uygun yerde uygun şekilde yapmalıdır.
Kaldı ki cevap verme zorunluğu hissedilen yazıda kişi adı veya kişi işaretlemesi yoktur.

Aynı yazı buranın dışında ikinci bir yerde de var.Orada da burada olduğu gibi denetimsiz ve serbestçe karşılık olanağı olacak mı?

Bu durum siteye,site üyelerine,okuyucuya ve form konusunu açan arkadaşımıza saygısızlık olmuyor mu?

Selamlarımla./M.S/Ekim'08
Ankararuzgari06 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 257
graphgraph
Cvp:ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ ? 02/10/2008 07:33 Kanaat Notu: 82  
Sevgili Ökkeş Ağabey;
Mesajınız tarafımdan alındı anlaşıldı.Ama bilinizki gündeme gelmek veya gündemde olmak gibi bir niyetim yok.Beni çileden çıkaran hayasızca saldırı ve suçlamalar.İnsanlar neden ilk başta aynaya bakmazlar.Basit konularda faklı şekilde müdahalede bulunanları ikaz etmekti amacım.Özür dilerim yalnış anlaşıldıysam.
Sevimli ağabey çok haklısınız bu yüzden yazımın başında affınıza sığındım.
Sayın Töre umarım bu ikazlarınızı herkese yapıyorsunuzdur.Şimdiye kadar şahsım hariç görmedimya!!!Dikkatinizi çekerim yaşadığınız yerde sizde Temad üyesi olupta delege adayı olduysanız bu laf sizede sanırım.
Saygılarımla.....
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard