EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: YARGIDAN ÇEKİLDİM .GEMİ ADAMLARI PARA İADE

#2059
yiğit (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 36
graphgraph
Cvp:ASB MYO'NIN MEVZUAT dilekçe örneği 07/09/2007 01:42 Kanaat Notu: 13  
Sayın ERGENLİ ; büyük özverilerde ve de büyük uğraşlar içinde oılduğunuz halde sizin hiçbir zaman kendinizi ön planda tuttuğunuzu görmedim , hiçbir zaman şunu da ben yaptım dediğinizi görmedim , hiçbir zaman küçük hesaplarla uğraştığınızı görmedim , hiçbir zaman anlamsız çekişmelere girdiğinizi görmedim. Sizin gibi insanlar inanın ki bizlerin övünç kaynağıdır , sizin gibi insanlarla onur duyuyoruz , gurur duyuyoruz , iyi ki varsınız. Sayın ERGENLİ , size en içten , en temiz , en sanimi duygularımla saygı ve selamlarımı yolluyorum , iyi ki varsınız.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#2061
halilergenli (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 137
graphgraph
Cvp:ASB MYO'NIN MEVZUAT dilekçe örneği 07/09/2007 02:08 Kanaat Notu: 28  
Değerli YİĞİT,
Öncelikle övgü dolu sözleriniziçin teşekkür ederim. Assubay onuru için ufakta olsa katkılarımız oluyorsa bizim için bu büyük mutluluk kaynağıdır. Yalnız bir hususu burada açıklamam gerekir. Bu başlık altındaki çalışmaları Depğerli Ağabeyim Murat ATAM yaptı, ben forum panosuna taşıdım. Umarım Murat Ağabeyin bu emekleri meslektaşlarımızın işine yarar ve yararlı şekilde kullanılır.
SAYGILARIMLA
Halil ERGENLİ
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#2064
yiğit (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 36
graphgraph
Cvp:ASB MYO'NIN MEVZUAT dilekçe örneği 07/09/2007 02:47 Kanaat Notu: 13  
Saygıdeğer meslektaşım Halil ERGENLİ ; ben sizin yapmış olduğunuz çalışmalara ve bizlerde bıraktığınız izlere istinaden bu yazımı yaznıştım. Siz gerçekten kendi saygınlığını kendisi kazanmış büyük bir insansınız. Kim ne derse desin siz bunu kanıtlamış birisiniz. Murat ağebeyimiz zaten herkes tarafından bilinen ve saygınlığı olan bir meslektaşımızdır. Bu vesile ile sessiz ve derinden çalışan , süekli bizleri aydınlatan , her türlü sorunlarımıza yardımcı olmaya çalışan Sayın Murat ATAM ağabeyimize de sonsuz teşekkürlerimi , saygıularımı ,selamlarımı sunuyorum , hoşiçakalın.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#2065
yiğit (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 36
graphgraph
Cvp:ASB MYO'NIN MEVZUAT dilekçe örneği 07/09/2007 03:19 Kanaat Notu: 13  
iSYANLARLA DOLUYUM , ÖFKE DOLUYUM. BİZİ EKSİK VE YOK SAYAN NAMERTLER GÜN GELECEK BİZLERİ KABUL ETMEK ZORUNDA KALACAKLAR. NE DEMEK BÜRO MEMURU? BEN BÜRO MEMURUYSAM BENİ DAĞDA NEDEN GEZDİRDİN? BANA NEDEN TK. BL. K.LIĞI , TİM KOMUTANLIĞI YAPTIRDIN. EYYY EGEMEN GÜÇLER BEN BURDAYIM ASACAKSANIZ GELİN ASIN , KESECEKSENİZ GELİN KESİN SİZE BOYUN EĞERSEM NAMÖERDİM.
ADRESİM : gulke@ttnet.net.tr koçakdede mah. 338.sok.49/2 karaman
Size boyun eğen şerefsizdir...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#2258
muratatam (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 113
graphgraph
YARGIDAN ÇEKİLDİM .GEMİ ADAMLARI PARA İADE 28/10/2007 20:34 Kanaat Notu: 18  
DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIMIZDAN ( KİŞİSEL OLARAK )ÖZÜR İLANI

1.Gemi adamları yönetmeliğinde subaylara verdiğiniz yüksek ehliyeti assubaylardan sakınarak assubayları en alt statülerde gemi adamı ehliyeti verdiğinizi kanıtladığımı sanarak yargı yoluna gidiyordum. Meğerse ben diyemiyorum 3 kişi öyle sanmış binlerce astsubay doğru yaptığınızı onayladı yargıdan çekiliyoruz. Assubaylara hekettiği gemi adamı ehliyetini vermişsiniz bizim haberimiz yokmuş.
2.Subaylarda hizmet yılını hiç gündeme dahi getirmeden ehliyetlerin en yükseğini bilgi belge ve tecrübe istemeden sadece harp okulu mezunu olması yeterli görerek verdiğiniz uzak yol ehliyeti ,assubaylarda hizmet yılınıda abartarak örnek 15 yıl meslekte kalmak şartı gibi erken ayrılan assubaya hiçbir statüye dahi layık görmeden subayda ise hizmette kalma şartını kullanmadan verdiğinz sanarak yargı yoluna gidiyorduk.meğerse 3 kişi öyle sanmışız.deniz assubaylarına verilmeyen gemi adamları yönetmeliğineki yeterlikler hak ettiklerini verdiğinizi yeni gördüm ve anladım.yargıdan çekiliyoruz.biz yanlış biliyormuşuz.

3.su ürünleri meslek liselerini uzak yolla -dnizcilik meslek liseleri ve denizcilik meselk yüksek okulu mezunlarına 1 yıl stajla uzak yol ve zabitlik veririken ömrünü gemilerde en üst seviye seyirlerle pişmiş assubaya verdiğiniz yakınyol zabitliklerde aksızlığa uğradığımızı sanarak yargıya giderek hak arama çalışmamızda hata yapmışısı.meğerse hakkımızı vermişsinizde bizim haberimiz yokmuş.yargıdan çekiliyoruz.

4.Denizcilik müsteşarlığı ile 1 yıldır yaptığımız çalışmalarla müsteşarlığı değerli zamanlarını boşuna aldığımı şimdi anladım.müsteşarlıktan da özür dilerim.boşuna zamanlarını almışım.meğerse hak ettğimiz almışızda haberimiz yokmuş.yargıdan çekiliyoruz.

5.Assubaylar ön lisans mezunu haklarını aldıkları halde damyo mezunlarına emsal okullarla aynı eşit haklar verilmediğini,astsubay meslek yüksek okullarının kabul edilmediği ni sanarak yargıya gidilmesi çalışmasını geriye çektik.meğerse önlisans eğitimi mezunları assubaylarada hakları verilmişmiş meğerse .haberim yokmuş.yargıdan çekildik .


yargıya gitmeye yönelik açılan hesaba gelen 125 ytl.göndericilere 30 ekim 2007 tarihli efet edilmiştir. Özellikle havacı assubayımızın verdiği önemi ve yargıya gidilmesindeki katkısı şahsımda ayrı bir değer ifade etmiştir.havacı assubayımızdan da ayrı bir özür borcum var.assubayım sizden özür dilerim.ben yönetmeliği inceledimde gördüğüm haksızlıpa uğradığımı sandığım maddelerden assubaylar rahatsız değilmiş .bu nedenle yargıdan çekiliyoruz.birkaç kişinin rahatsız olduğu konu ile yargıya gidilmez.çok kişi rahatsız olduğunu sanarak 1 yıldır yaptığımız çalışmayı yargıdan çekiyoruz.özür diler ayrıca teşekkür ederim.

Murat atam
Emekli dz.assubay
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard