İNANMAK,BAŞARMAK ZORUNDAYIZ. PDF Yazdır E-posta
Cumartesi, 27 Aralık 2008

Değerli Arkadaşlarım;
Hepimizin bildiği,söylediği,"BİZE BİZDEN FAYDA VAR" sözü yaşadıklarımızla doğruluğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
HAKLARIMIZI ALMAK,HAKLARIMIZA KAVUŞMAK İÇİN YILMAK,YILGINLIĞA KAPILMAK YOK.HAKLARIMIZDAN GERİ ADIM ATMAK,VAZGEÇMEK HİÇ  OLMAMALI,DÜŞÜNÜLMEMELİDİR.KİŞİSEL BECERİLERİMİZDE DAHİL, CAMİAMIZIN TÜM İÇ DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEK YOL VE YÖNTEMLERİNİ BULMALIYIZ.

BİZLER HAKLARIMIZI FAZLASIYLA HAK EDİYORUZ,HATTA BAZILARINDAN ÇOK DAHA FAZLASINI DA HAK ETMEKTEYİZ.
HAKLARIMIZIN VERİLMEMESİYLE İLGİLİ PLANIN UYGULANMASINA,1970 li yıllarda HAKLARIMIZI ALMAK İÇİN YAPILAN EYLEMLERİN SONUNDA DÜĞMEYE BASILMIŞ,GENKUR BŞK LIĞINA KİM GELİRSE GELSİN,HİÇ BİR DEĞİŞİKLİĞE UĞRAMADAN PLANIN TATBİKİNE DEVAM EDİLMİŞ,KD.BŞÇVŞ MAAŞI YARBAY MAAŞININ EŞİTLİĞİNDEN ÜTĞM MAAŞI SEVİYESİNE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR.
Önümüzde haklarımızın verilmesini engelleyen çok büyük bir güç ve engel vardır. Ülkemiz her ne kadar DEMOKRASİYLE yönetiliyorsa da,demokratik sistemimiz bu gücün önüne geçemediğinden YASALAR VE ANAYASA uygulanıpta HAKLARIMIZ MİLLET MECLİSİ tarafından verilememektedir.Bu konuda MSB nın sözleri de çok açık ve nettir.
İşte CAMİAMIZA düşen bu bilinç etrafında toplanarak bir araya gelmeyi, SİYASİ bir güç olabileceğimizi YASAL yollardan gösterebilmemizdir.Kat edeceğimiz yol uzun,dikenli ve engellidir.Ama bunu  başarmak,zorlukları göğüslemek durumundayız. 
Arkadaşlarım.Son iki yıl içinde HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞA,ENGELLEMELERE rağmen kat ettiğimiz yol küçümsenmeyecek boyuttadır.YILMADAN daha büyük bir HIRS VE AZİMLE davamıza sarılıp,konudan uzak olan arkadaşları bilinçlendirip çemberi genişletmeliyiz.HAKLARIMIZI KAZANABİLMEMİZ BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER.Önümüze çıkacak OLUMSUZLUKLARI DİKKATE almadan YOLA DEVAM etmesini bilmeli,gerekirse il ve ilçelerde  birer gurup ve komisyonlar kurulmasını denemeli BİRLEŞMEYİ,ÇOĞALMAYI gerçekleştirmeliyiz.
TEMAD genel merkezi il ve ilçe teşkilatlarıyla bu konuda irtibata geçerek,ilk adımı atmalı.TEMAD şemsiyesi ve LİDERLİĞİNDE çalışmalar başlatılmalıdır.
Haklarımız konusunda TEMADIN bu kadar SESSİZ kalması kabul edilemez. Hazırlayacağı EYLEM planlarını tüm teşkilat ile vakit geçirmeden paylaşma yolu seçilmelidir.
Eğer haklarımızı alma konusunda YETKİLİLERİN kendilerine verdiği bir YOL HARİTASI varsa,bunu da TEŞKİLATLA paylaşmalıdırlar.

Sessiz kalınıldıkça üyelerin GÜVENİ sarsılmakta,HUZURSUZLUK artmaktadır. TEMADIN ATMASI GEREKEN ADIMLARI ATTIĞINI görmek,tüm üyelerin GENEL VE ÖZDE isteğidir.Sevgi ve Saygılarımla.

Yorumlar
Yeni EkleAra
Ersen Gürpınar - Başaracağız   | Author | 2008-12-27 16:36:12
Görevde iken sicil,tayin,ceza korkusu ile susturulan susmak zorunda bırakılan assubaylar Mevcut sisteminde etkisi ile umutsuzluğa bezginliğe düşmüşlerdir. Umutsuzluk mücaadelenin en kırılgan noktasıdır buna kesinlikle izin vermiyeceğiz. Üç yıl öncesine göre toplumumuzda büyük bilinçlenme azim ve kararlılık vardır.Basında kamuoyunda haksızlıklarımız konusunda destekler hergün artmaktadır başarmamamız için hiçbir neden yoktur çünki taleplerimiz ne daha fazlası nede imtiyazdır. Biz adalet,eşitlik ve insan onurunu talep ediyoruz
Ersen Gürpınar   | Author | 2008-12-30 05:41:25
Sn.Çam TEMAD eylem planlarını yol haritasını teşkilatla paylaşmalıdır diyorsunuz hepimiz bunu arzuluyoruz. Bizim ekonomik sorunlarımızın çözümünün anahtarı başlangıç derecelerimizdir MYO mezunları için 9/2 lisans mezunları için 8 nci dereceden kesinlikle taviz verilmemelidir dememize rağmen TEMAD EVET BAŞLANGIÇ DERECELERİNDEN KESİNLİKLE TAVİZ VERİLMİYECEKTİR açıklaması yapmıyor yapamıyor canım mevcut 9/1 i kabul edelim sonra 9/2 yi alırız demek bu zümreye ihanet olur bunun vebali büyüktür belli bir kesim için çalışma yapılmaz Sn.Akmanın teklifinde bile 9/1 esas alındığına göre endişelerimizde haklı olduğumuz kanıtlanmıştır Kapalı kapılar arkasında pazarlık yapılmasın taleplerimiz bellidir TEMAD TALEPLERİMİZ KONUSUNDA PAZARLIK VE TAVİZİN SÖZ KONUSU OLMADIĞINI BİZLERE AÇIKLAMALIDIR BİZ HERTÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Cumartesi, 27 Aralık 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >