BİZ SEVDALIYIZ ! PDF Yazdır E-posta
Perşembe, 18 Aralık 2008

Biz Assubaylar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrılmaz parçasıyız. Hiç kimse TSK’ ya olan gönül bağımızı koparamaz. Aile ocağımız TSK’ ya yönelik her türlü saldırının karşısındayız.
Tarihi şan ve şerefle dolu Devletimize, Milletimize , Ordumuza kayıtsız şartsız bağlılık ve saygı yemini ettik. Bu uğurda binlerce şehit, gazi ve sakat vermiş olmamız bunun en somut göstergesidir.

SEVDALIYIZ !
Cumhuriyet ve demokrasi için, adalet, eşitlik, kardeşlik, hakkaniyet, hukuk ve insan hakları için, insan onuru için mücadele etmek hedefimizdir. Her türlü zümre egemenliğinin, sınıf ayrımcılığının,insafsızlığın izansızlığın karşısındayız. İmtiya
z değil, adalet ve eşitlik talep ediyoruz."

 
SEVDALIYIZ !
Ön yargılar sonucu, yıllarca camiamıza reva görülen Anayasa'nın eşitlik ve adalet ilkelerine aykırı , hukuk devleti ve sosyal devlet anlayışına yakışmayan uygulamalar değişinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Haklıyız ve haklılığımızın bir gün bizi başarıya ulaştıracağını biliyoruz. Hak olanın mücadelesini sürdürmeye kararlıyız.
Haklı taleplerimizin takipçisiyiz.

SEVDALIYIZ !
İnsanca yaşam şartlarının oluşması için, konulan, hedefler, güzel düşünceler, büyük emekler, onurlu mücadeleler, sevgiler, dostluklar, beklentiler, dayanışmalar, Sevinçler, hüzünler, sıkıntılar, ümitler, karamsarlıklar sevdamızın türküleri oldu. Yanlış anlaşılmalar, küskünlükler, kırgınlıklar oldu. Yılmadık, yıkılmadık. Umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik.

Geldiğimiz şu günlerde; geçmişte elde ettiğimiz hak ve kazanımların, ve gelecekte elde edeceğimiz hakkımızın karşılığı güzelliklerin bu inanç ve kararlı mücadele ile yaşayacağına inanıyoruz. İnancımız ve gücümüz her geçen gün artarak pekişmektedir.

Aşkla çıkılmış bu mukaddes yolun ve umudun yolcularıyız.
Bu yolda sonuna kadar SEVDALIYIZ!

Tüm çabalarımız ülkemiz ve onurlu insanlarımız için. Biz, ülkemize ve insanlarımıza SEVDALIYIZ.

 

Yorumlar
Yeni EkleAra
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Cuma, 19 Aralık 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >