24 ARALIK 2008 DE YAPILACAK TOPLANTI DA ,TSK NIN BÜTÜNLÜĞÜDE OYLANACAKTIR. PDF Yazdır E-posta
Çarşamba, 17 Aralık 2008
24 ARALIK 2008 DE YAPILACAK TOPLANTI DA,TSK NIN BÜTÜNLÜĞÜDE OYLANACAKTIR.

Değerli Arkadaşlarım,

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın BAŞBUĞUN belirttiği TSK nın İKİ ÖNEMLİ UNSURU,DİREĞİ biri SUBAY,diğeri de ASSUBAY dır.Bu iki UNSUR da vazgeçilemez, KESİN,NET çizgilerle birbirinden ayrılamazdır.Eğer ayrılır,ayırıma tabi tutulursa,TSK nın bütünlüğüne gölge düşer,birlik ve beraberliği de bozulur.Sağlıklı düşünebilen HİÇ BİR YETKİLİ DE BÖYLE BİR OLAYA FIRSAT VE İMKAN vermez.

TSK nın ANAYASASI olan İÇ HİZMET KANUNUNDA da ASKERİ,ERİNDEN MAREŞALİNE kadar rütbeye haiz diye tarif ederek BÜTÜNLÜĞÜ,BİRLİK VE BERABERLİĞİ  işaret etmiştir.

KANUNLARDA belirtilmesine,YETKİLİLERİN konuşmalarında,TSK nın birlik beraberliğinden,bütünlüğünden,askerin AYIRIMSIZ OLACAĞINDAN dem vurulurken,UYGULAMALARIN ASSUBAYLARA KARŞI TAM TERSİ OLDUĞU GÖZLEMLENMEKTE,YAŞANMAKTADIR.

Sanki BÜTÜNÜ PARÇALAMAK,BÖLMEK için özellikle uğraş verilir gibi bir ortam yaratılmakta,Söylenilenlerle, uygulamalar birbirinin TERSİ  olmaktadır.

24 ARALIK 2008 de yapılacak olan TOPLANTI bu yönden ÇOK BÜYÜK ÖNEM taşımakta,toplantı sonucu ASSUBAY CAMİASI tarafından BÜYÜK BİR MERAK VE HEYECANLA,NEFESLER TUTULMUŞ HALDE BEKLENİLMEKTEDİR.

Eğer bu toplantıda da ASSUBAYLARIN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERİLMEZ İSE, ASSUBAYLAR ORDUDA KENDİLERİNE AYIRIM YAPILDIĞINA,İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİNE TABİ TUTULDUKLARINA İNANACAKLAR,TAMAMEN GÜVENSİZ, İNANÇSIZ BİR BOŞLUKTA KALACAKLARDIR.BUNUN SORUMLULUĞU DA ASSUBAYLARA DEĞİL,ASSUBAYLARA BU DAVRANIŞLARI LAYIK GÖRENLERE AİT OLACAKTIR. 

24 ARALIK 2008 DE YAPILACAK OLAN TOPLANTI,TSK DA Kİ BİRLİK VE BERABERLİĞİN,BÜTÜNLÜĞÜN,DAYANIŞMANIN,GÜVEN ORTAMININ DA DEĞERLENDİRİLECEĞİ,ÖNEMLİ BİR TOPLANTI OLACAKTIR.BAKALIM BU TOPLANTI SONUNDA BU DEĞERLERE NE KADAR ÖNEM VERİLDİĞİNİDE HEP BİRLİKTE GÖZLEMLEYİP,İZLEYECEĞİZ.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

Yorumlar
Yeni EkleAra
Ersen Gürpınar - Bu tarih nereden çıktı   | Author | 2008-12-19 15:43:34
Genelkurmay Basın bildirisinde müteakip Birleştirilmiş komutanlar toplantısında tüm personelin durumu ve subay assubayların özlük hakları görüşüleceği bildirilmiştir. Taleplerimizin gerçekleşmesini diliyorum ancak daha önce formda belirttim toplantının 24 Aralıkta yapılacağına dair ben net bir tarih görmedim yanılmışta olabilirim ancak bu tarihte toplantı yapılamazsa hayal kırıklığı yaşamıyalım. Umarız sözler hayata geçirilir
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Cuma, 19 Aralık 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >