ASSUBAY HAKLARININ "LİNÇ EDİLMESİ " DURDURULMALIDIR. PDF Yazdır E-posta
Salı, 09 Aralık 2008

Değerli Arkadaşlarım;
24 ARALIKTA GENKURDA YAPILACAK OLAN TOPLANTI Assubay camiasının nefesini tutarak beklediği bir toplantıdır.Bu toplantının yıllardır camiamıza karşı sürdürülen uygulamaların son bulacağı toplantı olması en büyük istek  ve dileğimizdir.
 

Çalışırken hepimizin bildiği ve maruz kaldığı FIRSAT EŞİTSİZLİĞİ ve GELİR ADALETSİZLİĞİ,DAVRANIŞLARDA Kİ İKİ YÜZLÜLÜK,NASIL BİZLERİ HUZURSUZ ettiyse,bu uygulamalara son verilmiş olmasını görmek de bizleri bir o kadar MUTLU VE HUZURLU edecek,kurumla aramızda oluşan buzlar eriyecektir

Çalışırken yaptığımız işlerin ÖNEMİNE,ÇOKLUĞUNA rağmen ÖNEMSENMEDİĞİMİZ, HAK ETTİĞİMİZ DEĞERİN VERİLMEDİĞİNİ gördüğümüzde,YILGINLIĞA, KÜSKÜNLÜĞE kapılıp,moral bozukluğu bizleri nasıl ASABİLEŞTİRİR,SİNİR KATSAYILARIMIZ HAD SAFHAYA ÇIKARDI.
 
Bütün bu olumsuz gelişmelerin altında da bizlere yapılan HAKSIZLIKLAR ve hiç hak etmediğimiz AYIRIMCI DÜŞÜNCE VE DAVRANIŞLAR vardı.
 
ÜLKEMİZDE VE ÜLKEMİZ YASALARINDA LİNCİN HER TÜRLÜSÜ MEN EDİLMİŞ VE YASAKLANMIŞTIR.Ancak gerek ÇALIŞIRKEN,gerekse EMEKLİ olduktan sonra da YAPILAN AYIRIMCI hareketlerle ASSUBAY CAMİASI bugüne kadar VERİLMEYEN HAKLARI KONUSUNDA" LİNÇ EDİLMEKTE " olup,son zamanlarda bu linç girişimleri VERİLMEYEN-VERDİRİLMEYEN HAKLARLA ilgili yapıcı hiç bir GİRİŞİMDE bulunulmayarak aralıksız sürdürülmektedir.

Bu KASITLI HAKSIZLIKLARI GÖRMEYENLER,KULA KULLUK EDİLMESİNİN DEVAMINI İSTEYENLER,KUL OLMANIN SINIRLANDIRILMIŞ OLDUĞUNU,BİR GÜN SIRANIN KENDİLERİNE DE GELECEĞİNİ,YAPTIKLARININ VEBALİNİN,ALTINDAN NASIL KALKACAKLARINI DÜŞÜNMÜYOR,DÜŞÜNEMİYORLAR MI ?ONLAR İÇİN BU DÜNYANIN SONSUZ OLACAĞINI MI ZANNEDİYORLAR?BU DÜNYANIN ÜSTÜ OLDUĞU GİBİ ALTININ DA OLACAĞI,ER VEYA GEÇ HEPİMİZİN ORANIN YOLCUSU OLACAĞIMIZI BİLMİYORLAR MI?BU KADAR HAKSIZLIKLARIN HESABINI NASIL VERECEKLER?BU KONUDA HİÇ RAHATSIZLIK DUYMUYORLAR MI?

Değerli Arkadaşlarım.24 ARALIKTA yapılacak olan TOPLANTIDA TSK DA ASSUBAYLARA ÖNEM VERİLİP,VERİLMEDİĞİ DE OYLANIP,ORTAYA ÇIKACAK, ASSUBAYLIĞIN GEREKLİLİĞİ,GEREKSİZLİĞİ TAM OLARAK ANLAŞILACAKTIR.

TOPLANTI SONUNDA UZUN YILLAR ASSUBAYLARA VERİLMEYEN DEĞER VE ÖNEM VERİLİR,HAKLARIMIZ KONUSUNDA İYİLEŞTİRMELER GERÇEKLEŞTİRİLİRSE, SÜRDÜRÜLEN HAKLARIMIZI LİNÇ ETME GİRİŞİMLERİ VE AYIRIMCILIKLAR DA SON BULACAKTIR.ÜLKEMİZ İÇİNDE ÖNEM ARZ EDEN BU TOPLANTIDAKİ ŞANSIN NASIL DEĞERLENDİRİLECEĞİ MERAK KONUSUDUR.

TOPLANTIDA ALINACAK KARARLARIN ÖN YARGILI OLMADAN AKLIN ÜSTÜN GELMESİ,ADİL DAVRANIŞ SERGİLENMESİ,CAMİAMIZIN DİLEĞİ VE GÖRMEK İSTEDİĞİDİR.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

Yorumlar
Yeni EkleAra
Gürcan   | Registered | 2008-12-12 08:50:47
Eğer bu toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarsa anlıyacağız ki,Genelkurmay bizleride artık önemsiyor ve içinde bulunduğumuz durumu anlamışlar,ama eğer bu defada ötelenirse o zaman da anlıyacağız ki artık sokaklara çıkmaktan başka bir çaremiz kalmadı,zira artık bıçak bırakın kemiğe dayanmayı bacağımızı kesti kanama başladı.
tokay80 - Görsel veya Yazıl Basın İş Baş   | Registered | 2008-12-13 13:25:47
24 Aralık'ta yapılacak toplantı öncesi,görsel ve yazılı basını tekrar harekete geçirmek gerekli diye düşünüyorum.Bunların kafalarına kakmadan bu iş olmayacak.Zira benim cebime girmeden hiç bir şeyin olacağına inancım yok.Askeri tabiplerin haklarının bizden önce çıkacağına inanıyorum.Neyse, yılmak yok,mücadeleye devam.Ancak basın yoluyla yine gündem yaratmakta fayda var.
Sagılarımla
Tekin OKAY
Lüleburgaz-Kırklareli
Yükselen Ses - ZATEN ÖNEMSEMİYOR..   | Registered | 2008-12-13 13:53:46
Önemseseydi ikinci üçüncü sırada olurmuyduk?Önemsemedikleri belli değilmi? Askeri tabipler yani SUBAYLAR.Bırakın linçi katliam yapıyorlar.Kundaktaki sabiye kadar.
onatarhan - AİHM Başvuru Örneği   | Registered | 2008-12-15 04:49:52
Değerli üyelerimizin elinde AİHM'ne başvuru amacıyla yazılmış bir dava dilekçesi örneği var mıdır acaba?
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Çarşamba, 10 Aralık 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >