TEMAD YÖNETİMİ KONUM VE DURUMU GERÇEKÇİ GÖZLE DEĞERLENDİRMELİDİR. PDF Yazdır E-posta
Cumartesi, 22 Kasım 2008

 Active Image

 TEMAD YÖNETİMİ KONUM VE DURUMU GERÇEKÇİ GÖZLE DEĞERLENDİRMELİDİR.

Sayın Arkadaşlarım;Yapılan TEMAD genel merkez seçimlerinde;

1.Mustafa EROL ve ekibi(Önceki yönetim)     : 269 oy

2.Aziz SAYDAM  ve ekibi(Yeni oluşum)           :    58 oy olarak dağılmıştır.

Oranlama yapılırsa 1/4 gibi bir oranla eski yönetimin YENİ oluşuma karşı bir üstünlüğü görülmektedir.

Ancak tarafsız bir değerlendirme yapılırsa.Yeni oluşumda ortaya çıkan anlaşmazlık ve bölünmeden kaynaklanan ve üyelere yansıyan TERS RÜZGAR VE OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN,YENİ OLUŞUM GURUBU hiç azımsanmayacak, küçümsenmeyecek oya ulaşmışlar demektir.Şayet başta ki uyumu sürdürülebilmiş olsaydılar,MEVCUT YÖNETİM yine kazanabilirdi,ama oylar kesinlikle bu kadarda farklı olmazdı.

YÖNETİMDE olan arkadaşların bu konuyu çok iyi ve gerçekçi bir gözle değerlendirmeleri gerekmektedir.

Bu oyların bana göre açılımı,ÜYELER YÖNETİME bir şans daha vermişler,ama gözlerimizde üzerinizdedir.Haklarımız konusunda ARTIK KONUŞMAYIN,NE YAPACAKSANIZ YAPIN,NETİCEYE ULAŞIN, Bu şansı kendiniz ve camiamız adına İYİ kullanın DEMEKTEDİRLER.ÜYELER GERÇEKÇİ,SOMUT VERİLERE dayanan SÖZ ve HAREKETLERE yönelmiş,ele avuca geçmeyen,SÖZDE kalan VAATLERE itibar etmediğini göstermişlerdir.

YÖNETİMCE bu şansın çok iyi değerlendirilip,kullanılması CAMİAMIZ tarafından beklenmekte,hem haklarımızın kazanımı,hemde birlik beraberliğimizin perçinlenmesi,bütünleşmesi açısından da büyük bir önem arz etmektedir.

Yönetim artık seçilmiştir.TÜm camiayı temsil etmektedir.Ayrıcalıklı davranma gibi bir düşünce ve davranışa girişecekleri düşünülmemelidir.Yönetim CAMİAMIZIN TEK TEMSİLCİSİDİR.

YENİ YÖNETİME GÖREVLERİNİN HAYIRLI OLMASINI VE İŞLERİNDE DE BAŞARILAR DİLERİM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA. 

Yorumlar
Yeni EkleAra
yasarcakan - Vazgeçilmezleri Oynamayınız   | 78.169.42.xxx | 2008-11-22 16:16:27
[b]Yönetime talip olan Yeni oluşum gurubuna,delegeler muhalefet görevi vermişlerdir.Artık eskisi gibi vazgeçilmezleri oynayacak bir yönetim olamaz.Artık muhalefet var.Bu da davamız da atılacak önemli adımlar için verilecek kararlarda paylaşım demektir.Ortak karar demektir.Tüzük çalışmalarının ortak komisyonla yapılmaya başladığını duydum.İstediğimiz de budur.Artık Hiç kimse vazgeçilmez değildir
Saygılar bizden...1983-KKK[/b]
Ersen Gürpınar - Tepkinin sonucu   | Author | 2008-11-22 17:51:31
TEMAD yönetimi eleştirildiği için yeni bir arayış sonucu yeni oluşum kuruldu ama kişisel hırslar zümreyi sıçrama tahtası gibi kullanma kuşkuları eleştirilerimize neden oldu ne tatmin edici yanıt alabildik ne sesimize önerimize kulak verildi şubelerde Türk misafirperliğini kendileri yalakları ve tetikçileri tercih gibi gösterdiler emirvakilerle seçilemezlerdi öyle de oldu. Tepkiler mevcut yönetime bir şansın tanımıştır. Delege olan assubay olan kişinin birikimi vardır o halde boş oyların çokluğundaki mesajda değerlendirilmelidir.Elbette seçim sonuçlarına hepimiz saygılıyız eskinin muhasebesini bizler değil onlar yapmalıdır tüm zümrenin temsilcileri olarak tarafsız şeffaf ve katılımcı bir yönetim olmak zorundadırlar Sn.Başkanın HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK sözü bir umut bir taahhüt olarak algılanabilir Bizler desteğimizi de alkışımızı da eleştirimizi de esirgemiyeceğiz. Tekrar kutluyor başarılar diliyorum
Sadece kayýtlý kullanýcýlar yorum yazabilir!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

Son Güncelleme ( Cumartesi, 22 Kasım 2008 )
 
< Önceki   Sonraki >