EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU

#7399
yasarcakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 21/12/2008 01:51 Kanaat Notu: 25  
Sitede bu tip konularda da paylaşımda bulunmak güzel.Özlük haklarımız verilince(bir umut işte.umut fakirin ekmeği)bu tip konuların çok olacağını tahmin ediyorum.O zaman siteden tanıştığımız bir çok meslektaşımızla kamplarda inşallah bir araya geliriz. Şimdi ünv.de okuyan çocuğumuz var.Başbakanlık bursu çıkmadı.Zaten şaşırmadım.Ne Gen.Kur.ne de Başbakanlık,hiç birisi bizi zaten sevmiyor.Kredi verelim dediler ona razı olduk.

kampa ilk kez 1999'de genelde az personelin tercih ettiği gemlik'te gittim.Oradayken 17 ağustos depremine yakalandık ve canımızı zor kurtardık.sabaha kadar direksiyon salladım ve erzincan yakınlarında sansa boğazından çıkarken akşam üstü arabam aks kesti.Bir petrol istasyonuna kendimizi zor attık.Erzincan'dan gelen tamirci işini gördükten sonra ertesi gün görev yaptığım Doğubeyazıt'a geldik.Yıllar sonra tekrar gidelim dedik.Yeni açılan Foça kampına gittik 10 gün kaldık. Herşey güzeldi.ilk kez adam gibi tatil yaptık.döndükten sonra orası subay tahsisli kamp oldu.yani kamp denince açıkçası tırsıyorum
saygılar bizden...1983-KKK
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7401
Em.Asb. (Ziyaretçi)
Yetkili
Gönderiler: 10
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 21/12/2008 03:12 Kanaat Notu: 2  
Sayın Ergenli,

Sayın Akpınar'ın Jandarma kampları ile ilgili sorusuna bende yaşadığım gerçeklerle cevap verdim.
Aksaz da uygulanan prosedürü biliyorum. O kamp bütün kuvvet mensuplarına açık olduğu için orada tahsisler dışında yer olduğunda kayıt sırasına göre yapılan muracaatlar değerlendirilmektedir.
Sayın Akpınar’ın sorduğu ve bahsi geçen Jandarma kampı özelliklede Side kampı yalnız Jandarma personeline tahsis yapılan bir Özel Eğitim Merkezi. Diğer Jandarma Özel Eğitim Tesislerin de olduğu gibi Müracaatlarınızı yer olduğu sürece değerlendirmektedirler.
Oysa Kuvvet Komutanlıkları sorumluluğunda olan, Örneğin yine benim karşılaştığım ve yer olması halinde tahsis yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgi almak ve yer varsa kalmak istediğim FOCA Deniz Üs Komutanlığı sorumluluğundaki Deveboynu kampından yer verilmeyeceğini yaşadığım bir durum olarak yansıtmak istedim. Yoksa Bütün Kuvvetlere tahsis edilen Kampları değil.

Saygılar.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7402
halilergenli (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 137
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 21/12/2008 03:23 Kanaat Notu: 28  
Sayın Em.Asb.
Açıklamlarınız için teşekkür ederim. Deveboynu kampı hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ancak kısıtlı sayıda moteli olduğunu biliyorum. Orası ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız sanırım bilgi verecektir.
SELAM ve SAYGILARIMLA
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7407
janas (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 157
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 21/12/2008 07:08 Kanaat Notu: 23  
Haddim olmayarak bende bu konuya ekleme yapayım.

Jandarmada kamp sayısı 3(side-kumburgaz-Çanakkale) olup malup personel sayısına oranla çok düşük kapasitesi vardır. 15 yılda Side kampı çıkmadığı için yazdığım Çanakkale kampına ancak gitmek nasip oldu. Ancak bu üç kamp ve Aksaz,Özdere,anamur ve Ören kamplarını görmekte nasip oldu.Ancak bu kampların hepsindede yer olduğunda kuvvet ayrımı olmadan yer tahsisi(ama 2 ama 3 gün v.s) yapıldığını bizzat gördüm vede yaşadım.

Yanlız Jandarma kamplarının az ve personel sayısına göre yetersiz olması nedeniyle talebinde çok olması nedeniyle o bölgeden geçerken Nizamiyedeki tahsis kısmına müracaat edildiğinde yer bulma şansı pek olmuyor.Bunuda çok yaşadım.

Şimdilik takipteyim.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7408
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 21/12/2008 07:48 Kanaat Notu: 221  
Bizlerin bahsettiği FOÇA kampı K.K.Klığı tarafından işletilen ve önce bir dönem subay bir dönem assubayların faydalandığı bir kamp iken şimdi sadece her kuvvetten subaylara tahsis yapılan bir kamptır bu kampla komşu olan DEVEBOYNU tesisleri deniz kuvvetleri lojmanları ve dinlenme tesislerinin bulunduğu bir yerdir günübirlik yararlanma imkanı vardır motel kısmı orduevi askeri gazino gibi hizmet vermekte ve kısıtlıdır Tıpkı Sahilevlerindeki Güney Deniz Saha komutanlığı askeri dinlenme tesisleri gibi düşünebilirsiniz .
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7907
Hikmet BOLAT (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 140
graphgraph
EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 22/01/2009 00:27 Kanaat Notu: 13  
Sevgili Meslektaşlarım,

Hava Kuvvetleri Mensupları için 2009 yılı Özel Eğitim Merkezleri (KAMP) Müracaatları başlamıştır ilgili adres aşağıdadır.

Hv. K. K. lığı Ö.E.M. Başvuruları 27.02.2009 tarihinde saat 18:00'da sona erecektir.

"http://kamp.hvkk.mil.tr/"
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard