EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU

#7360
janas (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 157
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 18/12/2008 07:25 Kanaat Notu: 23  
Değerli abilerim.

Jandarma için Kamp Müracaat emri yayınlandı.05 OCAK 2009 tarihinden itibaren müracaatlar başlıyacak, son tarih 20 Şubat 2008.

arz ederim.
Şimdilik takipteyim.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7361
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 18/12/2008 07:43 Kanaat Notu: 221  
Kamplara müracaat edin ve bu yasal haktan yararlanınız olumsuzlukları mutlaka ilgili makamlar yazınız. 1983 yılında örnek komutanlardan biri olan Gnkur.Bşk.Necdet ÜRÜĞ bizzat benim bulunduğum bir toplantıda (Ben YİBBK emir assubayı idim)Karpuzkaldıran kampında assubaylar için yeni moteller ve gazino yapılması emrini verdi yapılan tesisler o kadar güzel oldu ki bize vermeye kıyamadılar tüm kuvvet kampları birleşecek kararı ile Kalpuzkaldıranda müşterek olan kamp subay kampı oldu; Tesisleri yetersiz ve eski olan Hv.K.K. kampı assubay kampı olarak tahsis edildi bilahare Bodrum kampı subaylar için yapılı son olarak en modern bir tatil köyü hüviyetinde subay ve assubayların müşterek kampı olan FOÇA kampı subayların yapıldı yerine de eski bina denizinden faydalanmak zor olan Erdek kampı assubaylara verildi kim tepki gösterdi saysanız yemin ediyorum elli kişiyi bulmaz hemen işin kolayına kaçıyor ben zaten gitmiyorumki diyoruz NEDEN subaylar bu vatan için ter kan akıttılarda bizim terimiz kanımız menba suyumuydu? Çok ekonomik değil ama zaten 3-5 yılda bir gelen bir kanuni imkandan faydalanmazsanız yarın yeni bir aleyhte uygulamaya neden olursunuz buna izin vermek emeğimizi alın terimizi inkar etmek anlamındadır. Temad şubelerinde askerlik şubelerinde kamp müracaat formları var Şimdiden iyi tatiller
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7376
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 20/12/2008 06:55 Kanaat Notu: 66  
Jandarma kamplarına, ör. Side Jan. Kampına Jan. Sınıfından olmayanlarda müracaat edebilirler mi? Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl olacak.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7377
Em.Asb. (Ziyaretçi)
Yetkili
Gönderiler: 10
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 20/12/2008 07:19 Kanaat Notu: 2  
Sayın Akpınar Maalesef mümkün değil. Ama jandarma kampı yakınlarından geçerken İçeri girip müracaata yeriniz var mı? Kalabilir miyim? Dediğinizde yer varsa veriyorlar.
Bunu Diğer Kuvvette ait kamplarda göremiyoruz tabi.
Selamlar.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7378
halilergenli (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 137
graphgraph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 20/12/2008 07:40 Kanaat Notu: 28  
Sayın Em.Asb.
Deniz Kuvvetleri Tarafından işletilen Aksaz Kampında 4 yıl görev yaptım. Görev yaptığım dönemde, geçerken yapılan müracaatları 2 yıl boyunca bizzat takip ettim.
Müracaat ederek, müracaatını takip edenler ayrım gözetmeksizin kamptan yararlanmıştır. Göremediğiniz diğer kamplar neresidir bilemiyorum ama bu genellemenizin doğru olmadığını söylemek zorundayım.
Muğla TEMAD Üyesi Arkadaşlarımızın da bu yıl Aksaz Kampına bazı müracaatları oldu ve boş yer olduğunda bizzat aranarak davet edildiklerinin de tanığıyım. Bu vesileyle Aksaz Kampında görev yapan arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletirim.
SELAM ve SAYGILARIMLA
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7379
Ersen Gürpınar (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 650
graph
Cvp:EMEKLİLERİN ASKERİ KAMPLARA BAŞVURUSU 20/12/2008 08:03 Kanaat Notu: 221  
Söz Aksaz kampından açılmışken 2007 yılında katıldığım (Tahsisli) bu kamptaki eşit hizmet ve tesislerden duyduğum memnuniyeti kamp dönüşü yazmıştım bu vesile ile kapıdan girdiğiniz an önce insan sonra asker prensibi ile hizmet sunan bu kampı bizlere kazandıranlarla hizmet verenlere tekrar minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım darısı diğer kampların başına olur
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard