EMEKLİ ASSUBAYLAR-Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ!

#7759
yasarcakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 08:37 Kanaat Notu: 25  
Hayırlı uğurlu olsun Sayın Akpınar,
İnsanlar herkesin fikirlerini beğenmeyebilir, Eleştirebilir. Bunu yaparken sanal isimde kullanabilir. Güzel olan camiamıza ait sitelerde kullanmamaktır. Çünkü genelde herkes birbirini zaten tanıyor. Halen görevde olanlar ise isterse kullanabilirler, isterse kullanmayabilirler. Bu konu onların dışında bir konu.

Camiamızın bazı cesur kalemlerine saldırmak için sanal isim kullananlar, genelde duvar dibinde yürüyenlerdir. Yani toplum önüne çıkmaktan çekinenlerdir. Bunlar çamur at izi kalsın felsefesini çok severler. Hâlbuki sanalda olsa faydalı paylaşımlar yapan, fikir üreten, düzgün üslupla eleştiren birçok değerli meslektaşımızda vardır.

Bence sanal isimle saldıranları dikkate almaya bile değmez. Sansürde zaten en iyi bildikleri şey. Bakın ilk gün yayınılamayıp sonra ki gün yayınlama meselesi benimde başıma geldi. İlk gün baktım yoktu. İkinci gün sayfa değişti baktım yok, bir önceki sayfaya baktım. Yazım vardı. İnan ben kendimden şüphelendim. Herhalde göremedim dedim.2008 yılı sonlarıydı. Kasım ayı olabilir. Siz yazınca aklıma geldi. Vallahi iyi taktik. Böyle güzel taktikleri özlük haklarımız için geliştirselerdi, şimdi özlük haklarımızı almış ve sitede sosyal konuları paylaşırdık.
Saygılar bizden...1983-KKK
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7761
Cengiz ERTEN (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 29
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 19:14 Kanaat Notu: -3  
Değerli Meslektaşlarım;
Yazılanların bazılarında haklı olabilirsiniz, benim amacımda Körü körüne yönetimi savunmak değil. Bildiğim ve gördüğüm doğruları yazmak. Durmak yok beklemeye devam sözünü de kabul etmiyorum. Olaylara birde geniş açıdan bakınız. TEMAD sitesinin de mesaj panosu amatörce işletilen bir site. Oraya sürekli zaman ayırmak şu an için mümkün değil. Sanırım bu sözü kullananlarda bayadır derneğimize uğramıyorlar. İstirhamım günübirlik gönüllü olarak dernek faaliyetlerine katılacak arkadaşların olması. Mesela siz Sayın AKPINAR bir günlüğüne dernekte üye işlemleri için bize yardımcı olabilir misiniz? Sosyal aktiviteler için Ankara'da oturan bizlere yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Gönüllü arkadaşlar irtibata geçerlerse çok seviniriz. Beklenmediğini TEMAD sitesinden yapılacak açıklamalarla yakında fark edeceksiniz...
Saygılarımla.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7762
yasarcakan (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 219
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 14/01/2009 22:33 Kanaat Notu: 25  
Sayın Erten,
TEMAD sitesinde görevlendirilen webmaster var.Kendisinin görevden ayrıldımı?Başka pencereden bakacak olursak;Gelen mesajların hepsini Yayından sorumlu Gn.Bşk.Yrd.veya Gn.Başkan gördükten sonra yayınlandığı için gecikiyor,sansürleniyor veya işlerine gelen mesaj yayınlanıyor,gelmeyen yayınlanmıyor.Yoksa bunlar oluyor da ondan dolayı mı zaman yetişmiyor.

Hatta sansürcü demesinler diye Sayın Akpınar'ın dediği gibi(katılıyorum)bir gün sonra ikinci sayfadan yayınlanıyor.Okuyanlar genelde birinci sayfayı okuduğu için ikinci sayfayı fazla kimse görmüyor.Tüm yukarıda yazdıklarım oluyorsa,ki ben olduğuna inanıyorum.Sürekli zaman ayırmayı bırakın,Zaman yetmiyordur.

Görevlendirilen webmaster'ın ilgilendiği alan nedir. Yayından sorumlu Gn.Bşk.Yrd.işi zaten yayın değil mi?Kısaca bir söz vardır"biz 40 kişiyiz.Hepimizde birbirimizi biliriz."Kimseyi kandırmaya kalkmasınlar.TEMAD amatörce işletilen bir site değil amatör ruhuyla işletilen bir site olmalıdır.Ayrıca amatörce işletildiğine de inanmıyorum.Bilakis;Konu sansür ve kişilere sanal saldırı olduğunda(Sn.Akpınar'ın verdiği bir çok örnek var) gayet profesyonelce işletilen bir site olduğuna inanıyorum.
Saygılar bizden...1983-KKK
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7763
Osman Ada (Ziyaretçi)
Expert Boarder
Gönderiler: 34
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 15/01/2009 01:51 Kanaat Notu: 9  
Cengiz bey kardeşim
TEMAD yönetiminin görevi mazeret üretmek değil hizmet etmektir.Temad sitesi amatörce yürütülüyorda bu site profesyonelmi Temad sitesine günde kaç mesaj gelir Bu siteninki bence daha fazla birde buna form konularını yazıları,yazılara yapılan yorumları üyelerin site yönetimine sordukları soruların yanıtlanmasını düşünürseniz TEMAD sitesinin on misli yoğunluğu var ama aksamıyor günde TEMAD sitesine 10 mesaj gelse editör görevi yapan yönetimdeki arkadaşın yarım saatini alacağını sanmam Bir başka konu neden mail adresleri kaldırıldı ve bu hatada hala ısrar ediliyorki, bu sitede hepimizin mail adresi belli üstelik site içi mesaj kolaylığı var Şayet mail adresinin yayınlanmamısını isteyen biri olursa mesajının altına not düşer o zaman yayınlanmaz Ben mail adresini saklıyanın samimiyetinden şüphe ederim.
Ben 45 yıl önce orduya girdim 67 mezunuyum hala sorunlarım çözülmedi birde beni temsil edenler böyle küçük detayları sorun olarak belirtiyorsa umutlarım erezyona uğrar. Mutlu ve sağlıklı günler dilerim
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#7765
M.AKPINAR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 426
graphgraph
Cvp:MÜJDE;BEKİR ERGÜL DÖNDÜ! 15/01/2009 04:48 Kanaat Notu: 66  
Sayın ADA,mail adreslerinin kaldırıldığı süreçte siz internette pek bulunamadığınızdan sizi kısaca aydınlatayım,Bekir Ergül,Recai Erdinç v.b gibi sanal kimlikler üzerinden bir takım provakosyaon ve tetikçilikler yapıldı ,bizde bu kişilere mail adreslerinden ulaştık ,onları yemleyerek tuzakladık ve deşifre ettik,kimlerdi biliyormusunuz sanırım duymuşsunuzdur,malesef Yönetim den bazı kişilerdi,bu maske düşünce Temad mail adreslerini kaldırdı,şimdi rahatça sanal kimlikler yaratılıp yayına veriliyor,ama kim oldukları elbette anlaşılıyor.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoard